reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Witam nowa mamusie :)
@Shaer trzymam kciuki zeby było dobrze wszystko, dawaj znac :*

Ja po wizycie mam smarować maścią przez 7 dni jak wyjdzie nowe albo nie zejdzie to mam wrocic i dostanę doustne leki antywirusowe ale to w ostateczności. Dopytalam i mozna stosować każda maść ktorej składnikiem jest aciclovir

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Shaer dzwon na pogotowie. Musza cie zabrac. Powiedz ze bol sie zwieksza, wymysl cos ze jaest gorzej i musza cie wziac do szpitala. A dziecka nie mozesz zostawic z jakas kolezanka? Nie masz nikogo zaufanego kto moglby szybko przyjechac? Mam nadzieje ze wszystko sie jakos ulozy. Sciskam cie mocno [emoji11][emoji11][emoji11]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

@Shaer szkoda ze nie masz jak sie udac do lekarza, na pewno byla bys spokojniejsza. trzymam kciuki zebys szybko poczula sie lepiej. Z tego co pamietam to wlasnie gdzies tak od polowy ciazy moga sie juz pojawic skurcze przepowiadajace ktore nie sa grozne o ile nie sa regularne

@kamisia1101 to ja mialam podobnie z plcia, na prenatalnym w I trymestrze na super sprzecie I u swietnego specjalisty wyszedl chlopak. a na ostatnim usg u mojej gin (nie dorownuje mysle dokladnoscia tamtemu lekarzowi) tez rzucila ze chyba dziewczynka. Jak to uslyszalam to tylko sie usmiechnelam pod nosem, ze ja tam wiem swoje, ale nic nie powiedzialam ; )

O matko i znów do nadrobienia multum
Gardło coraz bardziej boli ;( w nocy cieżko spac dusiłam sie
Zrobiłam sok z buraka;
Ale dzis idzie w ruch moja tajemna mikstura
-sok z 2 cytryn
- wyciśnięte 2 żabki czosnku
- 2 łyżeczki miodu
Proporcje zawsze musza być te same: jeśli 3 cytryny to reszta tez 3

reklama
@malina4444 leczę sie miodem i cytryna a na wieczor wjedzie mleko z czosnkiem i bede zyc [emoji48]

Wiecie, ze mnie tez dzis łapią skurcze ale tak od czasu do czas macica robi sie taka twarda, ze wyraźnie czuje sięga tuż pod pępkiem.

Do góry