reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
U mnie niecałe 3lata i jak patrzę na mojego syna - wulkan energii, to powatpiewam :)

Moja koleżanka pierwsze dziecko rodziła czerwiec 2015,z drugim termin identyczny tylko rok później :) ale przenosiła trochę i urodziny będą oddzielnie :) nie mogła uwierzyć, karmila piersią :) poszła do ginekologa pytać o okres a tu taka niespodzianka :)

ja planuje od razu drugie dziecko ale zobaczymy jak będzie. Chcialaym się starac o drugie jak pierwsze bedzie mialo nie caly rok

Mam taki sam plan ale zobaczymy, czy szczęście dopisze. Moja siostra z pierwszym miała "złoty strzał" , pierwszy seks starania o bobasa zaowocował moim siostrzeńcem a o drugie starają sie juz 10 miesięcy i echo ..
No ale jestem dobrej myśli [emoji4]
Pozdrowienia stycznióweczki ze Swieradowa, pogoda paskudna. Wszyscy jakos dają radę dzięki %% a ja siedzę o wodzie i herbacie [emoji52] No ale jutro wycieczka do Czech i tam sobie pojem. Cos czuję, że znowu przybiorę na wadze [emoji4]

Płuczę nos buteleczką Sinus Rinse ale i tak wciąż smaram..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@malina4444 ja sie naczytałam o opryszczce i z tego co pisza szkodliwa jest dla płodu jeżeli pojawiła sie w ciazy po raz pierwszy a jeżeli bywała wcześniej to nie, mam nadzieje ze to prawda bo mam juz drugi raz w ciazy :/

Zapchany nos tez mnie meczy i pieką oczy :/

@idealka u mnie teraz pierwszy strzał, mówili ze sobie poczekam bo wyjęłam wkładkę anty a ja jak wymodzi z wyliczeń zaszłam 3 dni po wyjęciu :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pod osłoną nocy, zwierzę się wam, że mi te hormony poprzewracały w głowie ;) ja ostatnio ciągle myślę o innym mężczyźnie haha no gorzej niż nastolatka :errr: ale zaraz trzeci chłop w domu będzie to może wybije mi takie ronansidla z głowy :laugh2:

No wreszcie doczytalam do konca. Moj maz przed 4 rano zaczal sie krecic herbate sobie robic, nazarl sie na noc kebaba i mu bokiem wyszlo. oczywiście przy tym musial sie nagadac i mnie obudzil, ale ja juz nie usnelam.
Jestesmy na mazurach, pogoda srednia. Mi sie tu bardzo podoba, moglabym nie wracac do domu. Klimat tez mi sluzy, upaly mnie wykanczaly, a tu sporo chodzimy i dobrze sie czuje. Chociaz wczoraj i mnie zadyszka dopadla.
@kolorowaMama mialas pecha z ta polozna. Ja swoja a nawet dwie mam super. Fzwonie kiedy chce, a w razie co albo daje mi do telefonu mojego gina albo drugiego, ktorego tez znam i dlugo do niego chodzilam. Piesek super tez mi sie z Idefixem skojarzyl.
@Anula0000 oby chlop juz zszedl na dobra drogę na stale:)

Za tydzien mam usg, ale zwykle jeszcze. Tak mysle, ze po nim zaczne juz ogarniac na powaznie ta wyprawke, trzeba sie wreszcie wziac za robotę; )

hej dziewczyny :)

witam was z rana:)
noc paskudna za goraco w domu a na dworze leje jak scebra od wczoraj wieczora.

niestety zatkany nos strasznie mnie meczy do tego kichanie i katar tragedia. kupilam sobie sztyft do nosa i wacham wiec minimalna ulga.

dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie dzisiaj bo mam wizyte na 19:00 i nie moge sie juz doczekac kiedy zobacze moja kruszynke i chce wiedziec kto u mnie moeszka to juz 19 tydzien :) a tak wgl mam upatrzony wozek powiedzcie mi czerwony moze byc i dla chlopca i dla dziewczynki prawda ? bo chce odkupic uzywany 3 w 1 z fotelikiem i nosodelkiem

My dzisiaj z m podglądaliśmy córcię. Wszystko dobrze. Szyjka długa, blizna ok, dziecko wielkościowo adekwatne do wieku ciąży. Niestety więcej wymiarów nie widziałam bo akurat w tym gabinecie nie ma dużego ekranu tv przy usg. Ale narządy żeńskie już widać ;-) Łożysko na przedniej ścianie. Podobno za tydzień mogę poczuć ruchy, choć łożysko wytłumia. No i jak do tej pory tak słabo się czuję to może być tak już do końca ciąży. Magii 2 trym (czyli energii itd) u mnie brak....

ciesze sie, cudne wiesci :)

reklama
Do góry