reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ale sie tutaj dzieje. Dzien dobry. Prosimy o kciuki. Dzisiaj mam wizyte w poradni psychologicznej z Igorem. Czekamy na wyrok diagnoza jest mi znana i chyba potrzebujemy tylko potwierdzenia...

Ja mam.polowkowe dokladnie w 20tc. Umowilam sie do polskiego ginekologa. Zobaczymy czy faktycznie lepszy od angielskich

Ale sie tutaj dzieje. Dzien dobry. Prosimy o kciuki. Dzisiaj mam wizyte w poradni psychologicznej z Igorem. Czekamy na wyrok diagnoza jest mi znana i chyba potrzebujemy tylko potwierdzenia...

Ja mam.polowkowe dokladnie w 20tc. Umowilam sie do polskiego ginekologa. Zobaczymy czy faktycznie lepszy od angielskich
Trzymam kciuki. Mam nadzieje ze mimo wszystko bedzie po twojej mysli.

Trzymam kciuki, ile synek ma lat? Ja z moją młodszą też mam problemy wychowawcze. Ale to rozmowa na prywatne forum.

Trzymam kciuki, ile synek ma lat? Ja z moją młodszą też mam problemy wychowawcze. Ale to rozmowa na prywatne forum.
W lutym skonczyl 5 lat. Juz dawno podekrzewalam ze jest cos nie tak. Igor jest bardzo wrazliwym dzieckiem, nie znosi dotyku, w histerie. Jest nader spokojny od urodzenia niemal, nie lubi towarzystwa rowiesnikow, nie chce i nie umie sie bawic w grupie. W szkole pani narzekala wlasnie na to, ze w ogole nie chce angazowac sie w zabawy itp. W domu np z mezem gra w pilke, bawi sie, ale w szkole jest calkowicie wycofany. Umie liczyc i pisac a w szkole nie potrafi policzyc nawet do 10 czy napisac 5 liter. Niestety podejrzewamy autyzm pani w szkole takze. Dala sugestie na koniec roku nim pojdzie do y1 zeby wybrac sie z nim do poradni. Przebadac. No i dzisiaj jedziemy. Boje sie uslyszec to wszystko. Ale w sumie jesli faktycznie jest cos nie tak to bedziemy wiedziec jak postepowac itd.

Cześć dziewczyny. Ale naskrobałyscie.
Niezapominajka trzymam kciuki za Igora.
Ja już po wizycie. Matka przytyla w 3 tyg 2 kg i mamy 63 kg na liczniku.doktorka była w szoku że mi tak brzuch wywaliło macie mam na wysokości pępka. Jak na ten tydzień ciąży to dość już spora. Ciśnieniem mam kontrolować bo dziś miałam 115/60[emoji32]. Poza tym wzięła wymaz jak co miesiąc i skierowanie na badania dostałam. Usg mam 31 sierpnia to już będzie 22 tydzień.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aa i po drodze zajechalam do przyjaciolki i mnie obdarowala 4 siatami ciuchów spiworkow kocykow. Dostałam dla siebie kilka swetrów koszule do karmienia krem na sutki i koło poporodowe. Potem zajechalam do mamuni na obiad. Dostałam jeszcze gołąbki na wynos i siate owoców

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry