reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ale sie tutaj dzieje. Dzien dobry. Prosimy o kciuki. Dzisiaj mam wizyte w poradni psychologicznej z Igorem. Czekamy na wyrok diagnoza jest mi znana i chyba potrzebujemy tylko potwierdzenia...

Ja mam.polowkowe dokladnie w 20tc. Umowilam sie do polskiego ginekologa. Zobaczymy czy faktycznie lepszy od angielskich

Ale sie tutaj dzieje. Dzien dobry. Prosimy o kciuki. Dzisiaj mam wizyte w poradni psychologicznej z Igorem. Czekamy na wyrok diagnoza jest mi znana i chyba potrzebujemy tylko potwierdzenia...

Ja mam.polowkowe dokladnie w 20tc. Umowilam sie do polskiego ginekologa. Zobaczymy czy faktycznie lepszy od angielskich
Trzymam kciuki. Mam nadzieje ze mimo wszystko bedzie po twojej mysli.

Trzymam kciuki, ile synek ma lat? Ja z moją młodszą też mam problemy wychowawcze. Ale to rozmowa na prywatne forum.

Trzymam kciuki, ile synek ma lat? Ja z moją młodszą też mam problemy wychowawcze. Ale to rozmowa na prywatne forum.
W lutym skonczyl 5 lat. Juz dawno podekrzewalam ze jest cos nie tak. Igor jest bardzo wrazliwym dzieckiem, nie znosi dotyku, w histerie. Jest nader spokojny od urodzenia niemal, nie lubi towarzystwa rowiesnikow, nie chce i nie umie sie bawic w grupie. W szkole pani narzekala wlasnie na to, ze w ogole nie chce angazowac sie w zabawy itp. W domu np z mezem gra w pilke, bawi sie, ale w szkole jest calkowicie wycofany. Umie liczyc i pisac a w szkole nie potrafi policzyc nawet do 10 czy napisac 5 liter. Niestety podejrzewamy autyzm pani w szkole takze. Dala sugestie na koniec roku nim pojdzie do y1 zeby wybrac sie z nim do poradni. Przebadac. No i dzisiaj jedziemy. Boje sie uslyszec to wszystko. Ale w sumie jesli faktycznie jest cos nie tak to bedziemy wiedziec jak postepowac itd.

Cześć dziewczyny. Ale naskrobałyscie.
Niezapominajka trzymam kciuki za Igora.
Ja już po wizycie. Matka przytyla w 3 tyg 2 kg i mamy 63 kg na liczniku.doktorka była w szoku że mi tak brzuch wywaliło macie mam na wysokości pępka. Jak na ten tydzień ciąży to dość już spora. Ciśnieniem mam kontrolować bo dziś miałam 115/60[emoji32]. Poza tym wzięła wymaz jak co miesiąc i skierowanie na badania dostałam. Usg mam 31 sierpnia to już będzie 22 tydzień.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aa i po drodze zajechalam do przyjaciolki i mnie obdarowala 4 siatami ciuchów spiworkow kocykow. Dostałam dla siebie kilka swetrów koszule do karmienia krem na sutki i koło poporodowe. Potem zajechalam do mamuni na obiad. Dostałam jeszcze gołąbki na wynos i siate owoców

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry