polowkowe robi się chyba między 18 a 22 tyg tak mi się zdaje ale nie jestem pewna
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja babcia też zawsze mówiła że baby są gorsze, wredne, nie lubiła lekarzy kobiet itd. i chyba rzuciła klątwę bo jak już wspominałam moja mama spodziewa się 7wnuka i tylko jedna wnuczka która od grzecznej dziewczynki daleko odbijaWitam się przy kawie i tościku
Martyna to zależy o jakim rozwoju mówimy. Myślę że dziecko w kontaktach z innymi dziećmi rozwija się przede wszystkim społecznie. Natomiast takie rzeczy jak mowa, pisanie, czytanie (później) myślę że lepiej może rozwijać dziecko przebywające z mamą, która poświęca mu dużo czasu (choć to pewnie nie reguła). Dlatego moim zdaniem najlepiej zachować równowagę
Biettersweet ja będę mieć 31 sierpnia czyli pod koniec 21 tc.
Shaer, widzisz a moja babcia twierdzi że najlepiej mieć samych chłopaków, bo z dziewczynami to tylko problemy, zwłaszcza okresie dorastania
Nutka, ja mam zrobić badanie krwi i moczu na połówkowe, ale myślę że każdy lekarz robi po swojemu.
Ja o tym że 'szkoda że drugi syn' słyszę praktycznie od drugiej osoby, ale ktoras powiedziała tutaj że dwóch braci to siła nie do przebicia i tak teraz odpowiadamCzoperka moja babcia znów cały wczorajszy dzień mówiła mi że trzeba mieć córkę więc kiedy trzecie? jednocześnie dodała że faceci mają łatwiejsze życie
a babka właśnie ze zlobka mnie wczoraj wkurzyla bo pyta jaka plec i mówię że drugi chłopak a ona do mnie oooo jaka szkoda...
@Marcje ja tez mam 05 wrezesnia, to bedzie u mnir 21 tydzienJa mam połówkowe 5 września czyli połowa 20 tyg jakiś bedzie wtedy.
We wtorek mam tez wizytę u ginekologa, może mi zrobi usg i może potwierdzi płeć na 100%, ale nie wiem. Na prenatalnych wyszło, ze na 80% chłopak
Co do spania na brzuchu, to często śpię czy leżę wlasnie na brzuchu, śle często tez na lewym boku wlasnie. Jakoś tak mi wygodnie.
Czoperka, bloga chce kulinarnego. Uwielbiam gotować i dużo gotuje i wymyślam, wiec znajomi mnie namówili bym założyła. Jak już bedzie dzislac wszystko, to Wam podeśle link
Miłego dnia[emoji295]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom