reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@Czoperka
Spacerówka rozkłada się na płasko także jak wyrośnie z gondolki a nie będzie siedzieć to jeszcze w spacerówce można wozić'
Może i jestem za duża optymistka ale myślę że sobie jakoś poradzę :)

reklama
Aniay no widzisz ja miałam tu podobnie do czasu jak była mama, brat i przyjaciółka a teraz został maz ktory jak wiadomo od rana do wieczora w pracy a ja fiksuje.

Yoan.m jakie osiedle ?
Gratuluje dobrych wyników.

Maryqska juz postanowione, nie ma na co czekać tylko ma 28tc zeby przejść na macierzyński [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@babyWOW gratuluje wizyty i coreczki - Gabrysie sliczne imie. co do tych lekarstw to sie nie znam, ale jesli masz takie watpliwosci to najlatwiej zaczerpnac opinii drugiego lekarza. wkoncu chodzi o zdrowie Twoje i maluszka
bridget nalesniki z nutella i bananami - uwielbiam! a najlepsza sa nalesniki z podduszonymi lekko cieplymi bananmi, galka lodow waniliowych i soses z malin... ;-)

wolny dzien, sobota, nic nie musze, nigdzie sie nie spiesze, a tradycyjnie o 6.30 jestem juz na nogach i nie moge dalej spac.. niepojete, ja ktora zawsze moglam przesypiac 12 h ;) Ale na drzemke w ciagu dnia moze sie dzisiaj skusze
Wybywam dzisiaj z rana na zakupy ciuchowe, moze cos 'ciazowego' na najblizsze pare miesiecy uda sie kupic

Betina79 zakupy wspaniale uwielbiam robić zakupy ,muszę się wybrać .Zaczyna sie piękny dzień milego dnia dziewczyny.A ja wyspana i mega szczęśliwa ach te chłopy,mój m powiedział wczoraj ze kocha każdy kawałek mojego ciała i że jestem tylko jego i nigdy mnie by innemu nie oddał ,całuje głaska przytula wszędzie na ulicy czy w sklepie ,nieraz to mi głupio bo jak nastolatek się zachowuje.Niewiedziałam że az tak sie cieszy że po raz 3 zostanie ojcem,zawsze mówiliśmy że 2 nam wystarczy(może to ja mówiłam a on przytakiwał niewiem)

Yoan gratulacje, świetne wieści!

Co do laktatorów, używałam elektrycznego aventu i super się sprawdził. Niestety jak większość rzeczy sprzedałam. Chyba kupię taki sam.

Ruchy dziecka czuję od końca 13 tygodnia. W poprzednich ciążach 16 i 14. U mnie to głównie uczucie jakby mały walec się w środku obracał, ocierał ale też taki delikatny punktowy dotyk.

Aniay juz wcześniej miałam o tym napisać. Jesteś jak encyklopedia medyczna i to jest niesamowite:)

Marlenka byłaś u lekarza, ból przeszedł?

Tak byłam wczoraj okazało się ze to nie nerki tylko dzidzia jest tak ulozona pewnie , Ale na wszelki wypadek dostalam na mocz

Yoan
Bardzo sie ciesze, ze masz dobre wyniki. Sciskam mocno.

Tez ktoras z Was ma problem ze snem? Ze nie mozecie wieczorem zasnac i budzicie sie ledwie pierwsy promien swiatla wpadnie do pokoju?

Ja ruchy (pierwsze sporadyczne) poczulam ok 15 tyg, teraz koncze 16nasty i jest icj corazj wiecej, glownie wieczorem.

@Shaer ja tak mam ze spaniem, a zawsze spiochem bylam. wszystko byloby ok gdybym zawsze mogla sie jeszcze zdrzemnac w ciagu dnia, a niestety w ciagu tyg najczesciej na to nie ma szans
@marlena:) dobrze ze to sprawdzilas i wszystko ok. teraz juz nie boli?
@nutka13 fajnie po latach malzenstwa miec w sobie jeszcze cos z tego pierwszego zakochania : ) u nas juz 7 lat po slubie i 10 bycia razem i musze powiedziec ze jest tylko lepiej. zabrzmi naiwnie ale poznajemy sie kazdego dnia i w trudnych sytuacjach i to nas tylko zbliza i umacnia.

reklama
Witam się z rana :) dzisiaj wybieram się do lumpeksów :) cieszę się jak małe dziecko bo już kilka miesięcy nie byłam.
Ruchy w pierwszej ciąży poczułam w 16tc. Kilka dni temu wydawało mi się że poczułam malucha ale pewna nie jestem. Mam nadzieję, że lada dzień da mamusi jakiś znak :)
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i poznania płci :) ja pewnie dowiem się 25 sierpnia :)
Co do spania to ja często budzę się w nocy i później nie mogę zasnąć :/ ratuje mnie to, że mogę z synkiem się zdrzemnąć :)

Do góry