Marlenka dzisiaj ja mam taki bol pleców - masakra!
Mi wczoraj lekarka poradziła dobry masaż pleców . Bo jak poszłam do apteki po plastry rozgrzejawące to nie chciały mi sprzedać podobno nie wolno ich w ciazy uzywac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marlenka dzisiaj ja mam taki bol pleców - masakra!
ja sie smieje ze przezylam tak naprawde dwa porody w jednym najpierw 22h naturalnie bez znieczulenia az do partych a na sam koniec jeszcze na deser cesarka
moge powiedziec tylko ze ani jedno ani drugie to nic przyjemnego
@marlena:) mj sie to wczoraj zaczęło a dzis sie nasiliło chodzę jak przetrącona. Czy ciebie tez bolał przy ruchu? Kiedy bedziesz miała wyniki moczu?
miałam identycznie ! na 3 dobę dopiero zaczęłam płakać, zaczęłam wszystko 'czuć' , wcześniej w jakimś amoku byłamYoan.m ja Śródmieście ale teraz szukam mieszkania na szwederowie bo chcemy wrocic do polski [emoji7]
Witam sie z rana.
Ja tez spac nie moge jak przyświeci słońce, ale jak nie ruszę sie z łóżka to po godzinie kręcenia sie zasypiam i śpię dopóki córka mnie nie obudzi [emoji12]
Ja miałam cc i nie czuje sie gorsza matka choć przyznaje, ze dopiero jak po cc i operacji doszłam do siebie w 3 dobie i sie ocknelam to zaczęłam plakac ze szczescia na początku nawet nie pamietam, ze dawali mi dziecko i nie słyszałam jej w nocy jak płakała przed kilka pierwszych nocy jak wyszłyśmy do domu, złapał mnie moralniak, odespalam ten cały koszmar i było juz pięknie. Robili cc zeby ratować dziecko to co powinnysmy czekać na cud albo dac dziecku umrzeć zeby rodzic sn ? Bzdura jakiej świat nie słyszał.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom