reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
ja sie smieje ze przezylam tak naprawde dwa porody w jednym ;) najpierw 22h naturalnie bez znieczulenia az do partych a na sam koniec jeszcze na deser cesarka ;)
moge powiedziec tylko ze ani jedno ani drugie to nic przyjemnego

Ja podobnie poród do 10 cm rozwarcia a na deser krojenie;). Nie mam kompleksów i czuje się 200% matką.

@marlena:) dobrze, że wszystko ok:)

Marlena
W ciazy nie wolno stosowac takich plastrow. Lepiej nie uzywaj.

Matka jest ta co dala milosc serce i czas. A jak urodzila nie wazne, poraza mnie tylko glupota kobiet ktore np po 30 tyg domagaja sie cesarki, bo uskyszaly, ze "juz mozna" a za bardzo nie chca przytyc. (Znam taka jedna osobiscie, zaplacila wkoncu za cesarke w 34 tyg)

Yoan.m ja Śródmieście ale teraz szukam mieszkania na szwederowie bo chcemy wrocic do polski [emoji7]

Witam sie z rana.

Ja tez spac nie moge jak przyświeci słońce, ale jak nie ruszę sie z łóżka to po godzinie kręcenia sie zasypiam i śpię dopóki córka mnie nie obudzi [emoji12]

Ja miałam cc i nie czuje sie gorsza matka choć przyznaje, ze dopiero jak po cc i operacji doszłam do siebie w 3 dobie i sie ocknelam to zaczęłam plakac ze szczescia na początku nawet nie pamietam, ze dawali mi dziecko i nie słyszałam jej w nocy jak płakała przed kilka pierwszych nocy jak wyszłyśmy do domu, złapał mnie moralniak, odespalam ten cały koszmar i było juz pięknie. Robili cc zeby ratować dziecko to co powinnysmy czekać na cud albo dac dziecku umrzeć zeby rodzic sn ? Bzdura jakiej świat nie słyszał.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@aniay fajny wypoczynek, wygląda na bardzo wygodny, niech Wam służy;)

Jezu jak można wymuszać cesarkę w 30 tygodniu, co za wariaci pokroili ją w 34 ?:szok:

Yoan.m ja Śródmieście ale teraz szukam mieszkania na szwederowie bo chcemy wrocic do polski [emoji7]

Witam sie z rana.

Ja tez spac nie moge jak przyświeci słońce, ale jak nie ruszę sie z łóżka to po godzinie kręcenia sie zasypiam i śpię dopóki córka mnie nie obudzi [emoji12]

Ja miałam cc i nie czuje sie gorsza matka choć przyznaje, ze dopiero jak po cc i operacji doszłam do siebie w 3 dobie i sie ocknelam to zaczęłam plakac ze szczescia na początku nawet nie pamietam, ze dawali mi dziecko i nie słyszałam jej w nocy jak płakała przed kilka pierwszych nocy jak wyszłyśmy do domu, złapał mnie moralniak, odespalam ten cały koszmar i było juz pięknie. Robili cc zeby ratować dziecko to co powinnysmy czekać na cud albo dac dziecku umrzeć zeby rodzic sn ? Bzdura jakiej świat nie słyszał.

miałam identycznie ! na 3 dobę dopiero zaczęłam płakać, zaczęłam wszystko 'czuć' , wcześniej w jakimś amoku byłam

Matko, jak można domagać się cesarki w 30 tyg. !! O ludu ...

reklama
Hej styczniówki :)

Na jakiej wysokości czuć pierwsze ruchy naszych bączków? Ja wczoraj czułam jakby puknięcia jakos tak w połowie miedzy łonem a pępkiem. Czy to możliwe zeby kruszynka dała o sobie znac? [emoji170] Po raz pierwszy jestem na taakim etapie ciąży i nie wiem kompletnie czego się spodziewać [emoji4]

Do góry