reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

HappyBabyMama
My nie wynajmujemy tego mieszkania. Nalezy do mojego ojca, ktory mial mi je zapisac zgodnie z wola zmarnlej babci, do ktorej nalezalo, a czego nie uczynil.
Mieszkanie zdewastowali poprzedni lokatorzy, my je odremontowalismy i tu mieszkamy. Gdyby nie fakt,ze wpakowalismy pieniadze w remont, ktore moglibysmy poswiec na wynajem to bysmy sie stad wyniesli (na szczescie nie zdazylismy wpakowac wiecej:) )
A nowego mieszkania nie oplaca mi sie teraz szukac, bo jak m. dostanie kontrakt to sie przeniesiemy do miejscowosci, w ktorej bedzie zakontraktowany i otrzymamy mieszkanie. Stary kontrakt konczy mu sie na koniec sierpnia.

reklama
Dziewczyny a macie jakas opinie na temat bio oil?
Małe to a drogie
Miałam w pierwszej ciazy, ale przez chwile i jakos tak hmmm sama nie wiem
Oleje kokosowy używam do pieczenia/smażenia
Ale jakos do skory mi nie odpowiada

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mi polecaly dwie koleżanki i używałam w pierwszej ciąży. nie mam rozstępów brzuch też szybko wrócił do stanu sprzed nie wiem czy to zasługa bio oil ale teraz też używam 2 razy dziennie.zeby skóra była mocno nawilżona.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Azis witaj :) nadrobić na styczniowkach po 2 dniach to wyczyn [emoji16]
Ja kwas foliowy biorę bo jest w witaminach.

Anula trzymam kciuki !

Malina laska z psem nas tak wystawiła, ze szkoda gadać m. Szukamy nowego pieska ;(

U nas dzis na ogrodzie w nowym domku powstał basen dla młodej, dziewczyny radość jest niepojęta [emoji12]
1469640360-a0f3gv.jpeg

Maryqska
Skad ja to znam.... Ciagnac na sile chyba nie ma sensu,bo jak facet nie chce isc i tylko marudzi to spieprzy wieczor i taka robota.
Moze z jakas kolezanka idz?
Mnie moj tez wkurza i ostatnio mu powiedzialam, ze moze sobie wracac do swoich rodzicow. Niby sie smial, ze jak sobie dam rade to mu powiedzialam ze wezme 500plus, alimenty z wojska i ze wiem ze sie do mnie przyzwyczail, ale jestem na tyle ladna, milai swietnie gotuje ze nie bede miala problemu aby znalezc sobie kogos kto to doceni.

Maryqska
A kupienie sobie jakiegos ciuszka, lakieru do pazurkow czy innej kobietkowej rzeczy Ci nie pomaga? Tak wiesz bys poczula sie bardziej zadbana?Taka dopieszczona?

Maryqska
A kupienie sobie jakiegos ciuszka, lakieru do pazurkow czy innej kobietkowej rzeczy Ci nie pomaga? Tak wiesz bys poczula sie bardziej zadbana?Taka dopieszczona?

Ostatnio chyba nic nie pomaga
Mysle, ze moze pójdę do fryzjera cos zrobię
Totalnie ciagle jakos nie cieszę sie ta ciąza

reklama
Do góry