MiMeMi
Fanka BB :)
Oj, u nas przez pierwsze tygodnie to Adaś ładnie spał.....ale przy cycku. W szpitalu, po cc więcej spacerowałam, niż przez pierwsze 2 tygodnie w domu. Także byłam niewolnikiem sypialni. Zobaczymy jak będzie z drugim. Ale może być takie samo. Chyba wolę w taki sposób niż jakby np miało płakać bez powodu albo mieć kolki. Ja swoje baby blues miałam z powodu cesarki, bardzo chciałam urodzić naturalnie. Cesarki zupełnie nie rozważałam i nawet nie widziałam co wolno lub nie wolno po operacji. No a przez kilka pierwszych dni to dramat przez to, ze nie miałam w co się ubrać. Definitywnie nie chciałam nikogo widzieć bo tylko szlafrok pasował i koszula do karmienia. Huśtawka hormonów i emocji na całego!
Ja jakoś nie potrafię z lumpkow korzystać. Ani czasu ani zapału do grzebania.
Dzięki za przepisy.
Shaer, ja miałam wykładowczynię prawa na studiach co planowała pracę w prokuraturze. Praktyki w czasie studiów na przesłuchaniach wybiły jej to z głowy. Policjanci nadużywają alkoholu (nie wszyscy - nie generalizuję) a i znałam przypadek przemocy domowej. Gdzieś te emocje i stres wyłazi, tak jak piszesz, nie bez wpływu niestety na zdrowie i rodzinę.....
Ja jakoś nie potrafię z lumpkow korzystać. Ani czasu ani zapału do grzebania.
Dzięki za przepisy.
Shaer, ja miałam wykładowczynię prawa na studiach co planowała pracę w prokuraturze. Praktyki w czasie studiów na przesłuchaniach wybiły jej to z głowy. Policjanci nadużywają alkoholu (nie wszyscy - nie generalizuję) a i znałam przypadek przemocy domowej. Gdzieś te emocje i stres wyłazi, tak jak piszesz, nie bez wpływu niestety na zdrowie i rodzinę.....