reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Happy co sie stało????

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niby nic tak poprostu wszystko do kupy. Trochę mi sie juz nudzi siedzenie w domu i ze nic nie moge bo w ciazy trzeba uważać. JesCze maz jedzie na prawie 4 dni i zostanę sama jak palec i wścieknę się chyba z nudów. Pojechaliśmy sie przejechać do centrum pełno ludzi imprezki ludzie się bawią a mu siedzimy w domu jak stare dziady! I ryczeć mi sie chce.

Happy co Ty ja bym sie zamieniła z Tobą
Nie mam sił ogarnac domu dziecka i pracy
Polezalabym sama w spokoju i włączyła tv
Nie mam na to czasu ;(

A moze do kina z koleżanka
Do pabu?? Nie zawsze trzeba pic %

Happy co Ty ja bym sie zamieniła z Tobą
Nie mam sił ogarnac domu dziecka i pracy
Polecałabym sama w spokoju i włączyła tv
Nie mam na to czasu ;(

Ale widzisz człowiekowi nie dogodzisz nigdy:) zawsze jak za długo cos robi to chce zmiany. Mój maz ma duzo zajęć a ja siedze w domu cały tydzień i sie nudZe. Jeszcze nikogo tu nie mam w sumie. Dzisiaj byliśmy na obiedzie i na spacerze ale potem mi juz gorąco było i do domu przyjechaliśmy i dalej nudy. Maz spi odpoczywa po ciężkim tygodniu a ja po ścianach juz chodzę. Ju mi sie tv nie chce oglądać ani czytać, w domu mam wszystko zrobione i wkurzam sie bo do ludzi mi si chce. O teraz nie potrzebnie na miasto pojechalismu bo zobaczyłam ile ludzi i buuu:(

Nie nam tu koleżanek a z pracy z ludźmi nie chce jak jestem na l4. Mam tylko jedna koleżankę ale ona ciagle w pracy albo na wyjezdzie. No i dupa

Happy, może znajdź sobie jakieś twórcze zajęcie, na które przez najbliższe lata nie będziesz mieć czasu? ;) jak np szycie, szydełkowanie itp? Zawsze można coś fajnego dla dziecka przy okazji zrobić. Wiem, że to głupie gadanie, bo mi też tak gadali - ale doceniaj nudę :p bo potem za nią zatęsknisz. Oj ja też już zapomniałam jak to jest się nudzić i chętnie bym się zamieniła na tydzień ;)

Czoperka robótki ręczne odpadaja:) nie znoszę i nie potrafię:) gdybys zobaczyła jak rysuje to na pewno dzieci 4 letnie ze mna wygrywają:) ja bardziej ekonomistka jestem. Nie moge teraz sobie znaleźć wlasnie zajecia bo lubie np tańczyć ale teraz mi słabo po jednym obrocie. No muszę cos wymyślić bo do stycznia dostanę szału i bede meza wkurzać. Dzieki Za trosKe dziewczyny :)

reklama
Do góry