reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Marlena pij pij. ...musisz się zmuszać. A jakieś elektrolity możesz? Np litorsal albo orsalit? Nie chce cie straszyć ale jak tak dalej to pod kroplowkami wyladujesz a to niepotrzebny stres. Trzymam kciuki.
U mnie z piciem odwrotnie mnie non stop suszy a już najbardziej w nocy. Co wstanie na siku to szklanka wody.a że wstaje 3 4 razy to limit trzeba uzupełnić

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamisia mnie tez suszy
A najlepiej wchodzi gazowane
Jak nigdy nie mamy coli w domu to wstyd przyznać nie piłam dwa lata to teraz w ciagu tygodnia wyzlopalam
Aż kupiłam wodę gazowana tak mi sie chce babelkow

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi dzisiaj nawet lekarka powiedziała czy sie czasem nie głodze bo mi wykazało ciałka ketonowe.
I że one wychodzą jesli sie długo nie je i wgl .. Wiecie jak mi sie głupio zrobilo ? Jem tylko bbardzo malo waga dalej 46 kg :(

Mi dzisiaj nawet lekarka powiedziała czy sie czasem nie głodze bo mi wykazało ciałka ketonowe.
I że one wychodzą jesli sie długo nie je i wgl .. Wiecie jak mi sie głupio zrobilo ? Jem tylko bbardzo malo waga dalej 46 kg :(
mi też tak powiedzial lekarz jak schudłam zapytał czy się czasem nie odchudzam.mi tam się głupio nie zrobiło po prostu mu powiedziałam że skoro po wszystkim wymiotuje to byłby cud jakby waga nie spadła i tak sadzilam że spadnie bardziej przy tych mdłościach.

mi też tak powiedzial lekarz jak schudłam zapytał czy się czasem nie odchudzam.mi tam się głupio nie zrobiło po prostu mu powiedziałam że skoro po wszystkim wymiotuje to byłby cud jakby waga nie spadła i tak sadzilam że spadnie bardziej przy tych mdłościach.

To samo jej powiedzialam. To pow musi Pani sie zmuszac bo tak dalej nie moze byc

To samo jej powiedzialam. To pow musi Pani sie zmuszac bo tak dalej nie moze byc
mi kazał dużo leżeć i po prostu ciągle coś podjadac.malo i często. u mnie akurat to działa bo po zjedzeniu czegoś jeśli jestem aktywna to od razu muszę biec do łazienki z tym że ciężko leżeć jeśli ma się roczniaka w domu ;)

Marlena, a moze jakas dobra herbatke owocowa albo ziolowa. Proponuje pomieszac mietr z rumiankiem i meliska i fo tego cytryna. Zaparzyc i wstawidz do lodowki. Taka schlodzona moze Ci bedzie smakowala... Na mnie naprzyklad przy mdlosciach i wymiotach swietnie dziala imbirowa z cytrynka...

reklama
Do góry