reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
1468604043-baybty.jpeg

Cos na pocieszenie dla nas dziewczynki [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane śpicie w dzien ? Bo ja śpię w nocy normalnie z wstawaniem na siku ale po tym zasypiam normalnie, zaprowadzam młoda do szkoły na 9 a o 10 padam z nóg musze sie położyć i budzę sie ok 13 i to juz któryś dzien z rzędu [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]

Nie moge uwierzyć, ze jutro zaczynam juz 15 tydzien [emoji7] jak to zleciało szooook!
Wczoraj miałam takie wrażenie jakby cos mi sie poruszało w brzuchu w dolnej części takie wlasnie jakby przelewanie i łaskotanie ale tylko jak leżałam na plecach, jak tylko zmieniłam pozycje na bok jeden bądź drugi spokoj. Myślicie, ze to mogło byc takie pierwsze smyranko? [emoji7]

U mnie tez jutro dokladnie zacznie się 15 tydz.i tez tak mysle ze szybko zleciało oby drugie tyle tak szybko nam minelo:)

Gratulacje udanych wizyt :* Zazdroszcze płci :)

Ja tez już po wizycie kochane :) Z dzidzia wszystko okey :) Tak ślicznie była ułożona ze az mi sie plakac chciało .. Nie ruszało sie bo chyba spało :)

Co do płci niestety nie wiem w dalszym ciągu poniewaz moja lekarka stwierdzila ze ma za slaby sprzet a nie bedzie sie bawic zgadywanki wiec musze czekac do 10 sierpnia :( Strasznie ubolewam tak chcialam juz wiedziec.

Co do moich badan to juz duzo gorzej badania krwi mi spadły sa gorsze niz były ostatnio.
I wlasnie problem który miałam z odwodnieniem nie zniknął tylko sie pogorszył. Na 3 stadium odwodnienia ( jak to lekrz nazwała sa 3 plusy) ja mam 2 ... Wiec nie jest za dobrze .. kazała mi bardzo duzo pic ale ja nie umiem .. az sie dzisiaj poplakalam u niej ze nie potrafię wiecej juz pic

Dziewczyny nie nadrobię Was
Widze, ze macie cudne wiesci wiec baaaardzo gratuluje
Ja szykuje sie do wyjazdy, piorę, gotuje, pakuje, a zaraz jeszcze do pracy
Bede Was jutro nadrabiać z samochodu ;)
4h jazdy
Wiec możecie sie rozpisywać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry