reklama
kolorowaMama
Fanka BB :)
KIKI83
Ale super dziewczyny ze u Was wszystko ok!!! Mega [emoji123][emoji2][emoji106][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kolorowaMama
U mnie tez jutro dokladnie zacznie się 15 tydz.i tez tak mysle ze szybko zleciało oby drugie tyle tak szybko nam mineloKochane śpicie w dzien ? Bo ja śpię w nocy normalnie z wstawaniem na siku ale po tym zasypiam normalnie, zaprowadzam młoda do szkoły na 9 a o 10 padam z nóg musze sie położyć i budzę sie ok 13 i to juz któryś dzien z rzędu [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]
Nie moge uwierzyć, ze jutro zaczynam juz 15 tydzien [emoji7] jak to zleciało szooook!
Wczoraj miałam takie wrażenie jakby cos mi sie poruszało w brzuchu w dolnej części takie wlasnie jakby przelewanie i łaskotanie ale tylko jak leżałam na plecach, jak tylko zmieniłam pozycje na bok jeden bądź drugi spokoj. Myślicie, ze to mogło byc takie pierwsze smyranko? [emoji7]
Gratulacje córciDziewczyny, wlasnie wrocilam z usg od mojego doktorka... Wszystko ok i powiedzisl, ze na 70% dziewczynka Ja tez mam takie przeczucie. Maluch ma cale 81,2 cm. Jestem przeszczesliwa
Gratulacje udanych wizyt :* Zazdroszcze płci
Ja tez już po wizycie kochane Z dzidzia wszystko okey Tak ślicznie była ułożona ze az mi sie plakac chciało .. Nie ruszało sie bo chyba spało
Co do płci niestety nie wiem w dalszym ciągu poniewaz moja lekarka stwierdzila ze ma za slaby sprzet a nie bedzie sie bawic zgadywanki wiec musze czekac do 10 sierpnia Strasznie ubolewam tak chcialam juz wiedziec.
Co do moich badan to juz duzo gorzej badania krwi mi spadły sa gorsze niz były ostatnio.
I wlasnie problem który miałam z odwodnieniem nie zniknął tylko sie pogorszył. Na 3 stadium odwodnienia ( jak to lekrz nazwała sa 3 plusy) ja mam 2 ... Wiec nie jest za dobrze .. kazała mi bardzo duzo pic ale ja nie umiem .. az sie dzisiaj poplakalam u niej ze nie potrafię wiecej juz pic
Ja tez już po wizycie kochane Z dzidzia wszystko okey Tak ślicznie była ułożona ze az mi sie plakac chciało .. Nie ruszało sie bo chyba spało
Co do płci niestety nie wiem w dalszym ciągu poniewaz moja lekarka stwierdzila ze ma za slaby sprzet a nie bedzie sie bawic zgadywanki wiec musze czekac do 10 sierpnia Strasznie ubolewam tak chcialam juz wiedziec.
Co do moich badan to juz duzo gorzej badania krwi mi spadły sa gorsze niz były ostatnio.
I wlasnie problem który miałam z odwodnieniem nie zniknął tylko sie pogorszył. Na 3 stadium odwodnienia ( jak to lekrz nazwała sa 3 plusy) ja mam 2 ... Wiec nie jest za dobrze .. kazała mi bardzo duzo pic ale ja nie umiem .. az sie dzisiaj poplakalam u niej ze nie potrafię wiecej juz pic
maryqska
Dziewczyny nie nadrobię Was
Widze, ze macie cudne wiesci wiec baaaardzo gratuluje
Ja szykuje sie do wyjazdy, piorę, gotuje, pakuje, a zaraz jeszcze do pracy
Bede Was jutro nadrabiać z samochodu
4h jazdy
Wiec możecie sie rozpisywać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Widze, ze macie cudne wiesci wiec baaaardzo gratuluje
Ja szykuje sie do wyjazdy, piorę, gotuje, pakuje, a zaraz jeszcze do pracy
Bede Was jutro nadrabiać z samochodu
4h jazdy
Wiec możecie sie rozpisywać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
maryqska
Marlena a arbuz?? Czy tez sie liczy tam woda?? A zupy??
czy sie mylę???
Tylko sama woda?? Moze z cytryna lub odrobina soku??
czy sie mylę???
reklama
Marlena a arbuz?? Czy tez sie liczy tam woda?? A zupy??
czy sie mylę???
Najgorsze to że ja na nic nie mam ochoty po smakowych rzeczach mam straszna zgage a po wodzie mi nie dobrze