reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Happybabymama powiedzieli ale nie wiedziałam o co kobiecie chodzi o bo ona w szoku była, ze nie krwawię, kilka razy pytała czy na pewno i powiedziała mi, ze mam "cos" co wyglada na krwawiące. I w sumie pomyslałam, ze jak nie krwawię to spoko i sie nie zgłębiałam w temat. A teraz wkładam wyniki do karty ciazy ( ktora tu jak segregator a4) i zaczęłam je czytac, a tam ze jest krwiak 62x30x48 mm. I ze wrazie krwawienia zgłosić sie do szpitala a kontrola w 20 tyg przy okazji kolejnego usg.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Happybabymama powiedzieli ale nie wiedziałam o co kobiecie chodzi o bo ona w szoku była, ze nie krwawię, kilka razy pytała czy na pewno i powiedziała mi, ze mam "cos" co wyglada na krwawiące. I w sumie pomyslałam, ze jak nie krwawię to spoko i sie nie zgłębiałam w temat. A teraz wkładam wyniki do karty ciazy ( ktora tu jak segregator a4) i zaczęłam je czytac, a tam ze jest krwiak 62x30x48 mm. I ze wrazie krwawienia zgłosić sie do szpitala a kontrola w 20 tyg przy okazji kolejnego usg.

O kurde. Kolorowa mama oszczędzaj się.

No to mi teraz powiedziałyście :) myślałam, że jedyna opcja dla mnie żeby dostać L4 to zmienić całkiem lekarza. A tu mogę mieć dwóch :)

Kolorowa ja na samym początku ciąży miałam ogromnego krwiaka i też nie krwawiłam. Moja lekarka powiedziała, że to dobrze. Miałam dużo odpoczywać i nie dźwigać, zwłaszcza takie nagłe podniesienie czegoś ciężkiego bo to może spowodować krwawienie. U mnie na szczęście krwawień nie było i krwiak się wchłonął. U Ciebie na pewno będzie tak samo ;) tylko staraj się oszczędzać trochę

Witam wieczorem

Kochane dziekuje za odpowiedz;)

Czoperka no wlasnie to zdarza mi sie tylko w ciazy .... wczesniej moze raz czy dwa razy jak sie czyms strulam...
A w ciazy to niepierwszy raz:/ dzis bolal brzuch najbardziej;(
Porozmawiam w piatek z lekarka jak bedzie miala chwile, bo ide do przychodni do niej na NFZ prenatalne a wizyte u niej mam 19lipca..

Kolorowa tak jak pisza dziewczyny oszczedzaj sie!

Betina gratuluje wizyty!

Kurde a mi zęby zaczynaja dokuczac;( zaczyna mnie bolec nie jeden a z 2 lub 3 zeby, niestety ja to mam straszne ipory na dentyste ale niema zartow, bo za chwile sciany bede skrobac;(

Dopiero w 20tyg? Mi kazali zglosic sie za dwa tygodnie i mam mniejszego krwiaka niz Ty. Dostalam tez luteine. No tylko, ze mi pękł.
Najwazniejsze oszczedzac sie :happy:

reklama
Witam co do bólu brzucha i biegunki to ja też tak mam dziśiaj w nocy to tak mnie skręcało że wytrzymać niemogłam az sie wystraszyłam ale posiedziałam na kibelku i jakos pomalutku przeszło. Gratulacjie udanych wizyt,ja codziennie prosze BOGA żeby u mnie też było wszystko ok tak bardzo sie boje niech ten poniedziałek 18 już bedzie.My jutro z nam morza wracamy i wracamy do rzeczywistosci pranie sprzątanie gotowanie itp.

Do góry