reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@Truskaweczka2017 właśnie dziś mam prenatalne, czyli równo w 11 tc. Szybko. W poprzedniej ciąży miałam w 13 tc i od razu dowiedziałam się jaka płeć. Na dzień dzisiejszy raczej mi nic nie powie lekarz o płci.

reklama
Kiki ja poznałam plec w 11tyg w poprzedniej ciąży co prawda na 70%ale się sprawdziło podobno jak chłopca widzą to mówią od razu ;) teraz czekam na wizytę równo za tydzień o tej porze :)

co do ciuchow ja też kocham ciuchlandy i w poprzedniej ciąży chciałam szybko coś kupować ale moja mama mówiła żebym się wstrzymała z ciuchami dla siebie bo nie wiadomo jak będę "rosla" ja sądziłam że w 4 miesiącu w nic się nie zmieszcze a ja całą ciaze nic nie kupilam ciazowe go. chodziłam w leginsych tunikach no i moda była oversize która kocham także dużo miałam takich ciuchow przed ciąża. miałam też ogrodniczki z hm nr 36. a cała ciaze w nich przechodziłam do samego porodu z tym że ja miałam bardzo mały brzuch i przytyłam tylko 8kg chyba nawet niecałe.

Marlena a co to za strona z ciuchami bo ja śledzę vinted ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Martyna no ja licze na dziewczynkę, więc mam nadzieję, że lekarz niczego między nogami się nie dopatrzy :D W 13 tc tez mi już lekarz powiedział no i to był chłopiec, więc właśnie chłopcy się tak szybko pokazują ;)

Martyna no ja licze na dziewczynkę, więc mam nadzieję, że lekarz niczego między nogami się nie dopatrzy :D W 13 tc tez mi już lekarz powiedział no i to był chłopiec, więc właśnie chłopcy się tak szybko pokazują ;)
ja też niby liczę na córkę ale czuję jakoś że będzie chłopak zresztą wszystko pod chłopca już mam nawet imię ;) dziewczynka chyba by mnie zaskoczyła ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę a ja nic nie przeczuwam właśnie, na nic się nie nastawiam, chociaż cała rodzina aż huczy, że będzie dziewczynka. Ja nie chcę rozczarowań, więc staram się nie nakręcać. To by była natomiast już pełnia szczęścia…taka mała księżniczka <3 :)

reklama
Do góry