reklama
Danutka24
Fanka BB :)
Super :-) najważniejsze nie dać się nerwom niepotrzebnie ;-)Dzięki !! naprawdę mi ulżylo !! wizytę mam w następnym tygodniu, jutro będę dzwonić i umawiać się konkretnie jakoś spanikowałam rano!
Szwagier dzisiaj powiedział że bliźniaki będą taki brzuch mam ;p
Ja ostatnio wszystko gubię i zapominam... Czas spędzam na szukaniu i tak w kółko... Ehhh... Ciąża [emoji39]
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
---truskaweczka---
Zaciekawiona BB
Julia jest lepiej, dziekuje :* ale miałam stracha nie małego [emoji85].
Co do wózka to mnie podoba sie bebetto torino [emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sobie też czasami oglądam dzidziusiowe rzeczy chodź, jeszcze jest wcześnie, ale nie mogę się powstrzymać
Też zwróciłam uwagę na ten model, ale zależy mi na tym aby dało się wpiać w jeżdżący stelaż fotelik dzieciecy (Noe znam się na tym, czy tak się da w wybranych modelach czy każdym ;p )
Ostatnia edycja:
betina79
tak zwany kalafior ciazowy )S
Ja ostatnio wszystko gubię i zapominam... Czas spędzam na szukaniu i tak w kółko... Ehhh... Ciąża [emoji39]
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Danutka24
witam Kolorowa MamaAnkamaz mnie tez odeszły wszystkie objawy a wszystko jest ok, nie martw sie a ciesz ze dzidzia daje odpocząć
Mika witaj ja tez z Uk
oj kawał drogi@mika1607 Nad zatoką Morecambe Także spory kawałek
Kolorowa Mama a ty skąd z Uk jesteś?Ankamaz mnie tez odeszły wszystkie objawy a wszystko jest ok, nie martw sie a ciesz ze dzidzia daje odpocząć
Mika witaj ja tez z Uk
Brzusio i Maryqska dzieki za kciukasy dałam rade ale tylko dlatego ze w sali była klimatyzacja a jak wyszłam z uczelni to przeszła burza i troszke lepiej na dworze
Witam nową mamę.
Ja mam tak samo jak nie mam objawów to strasznie sie martwie czy wszystko ok. Mógłby chociaż brzuch juz urosnąć
Marlenka a jak u ciebie? nawodniłaś sie? Odpoczęłaś?
U mnie dobrze własnie wróciłam od przyszlej tesciowej nakarmiona i nawodniona bardziej mnie pilnowali niz male dziecko ale lepiej sie czuje juz Tylko sie martwie przed jutrem.. bo mam prenetalne i wszystko sie okaze
reklama