reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dzięki !! naprawdę mi ulżylo !! wizytę mam w następnym tygodniu, jutro będę dzwonić i umawiać się konkretnie ;) jakoś spanikowałam rano!
Szwagier dzisiaj powiedział że bliźniaki będą taki brzuch mam ;p

reklama
Dzięki !! naprawdę mi ulżylo !! wizytę mam w następnym tygodniu, jutro będę dzwonić i umawiać się konkretnie ;) jakoś spanikowałam rano!
Szwagier dzisiaj powiedział że bliźniaki będą taki brzuch mam ;p
Super :-) najważniejsze nie dać się nerwom niepotrzebnie ;-)
Ja ostatnio wszystko gubię i zapominam... Czas spędzam na szukaniu i tak w kółko... Ehhh... Ciąża [emoji39]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Julia jest lepiej, dziekuje :* ale miałam stracha nie małego [emoji85].

Co do wózka to mnie podoba sie bebetto torino [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie też czasami oglądam dzidziusiowe rzeczy chodź, jeszcze jest wcześnie, ale nie mogę się powstrzymać ;)
Też zwróciłam uwagę na ten model, ale zależy mi na tym aby dało się wpiać w jeżdżący stelaż fotelik dzieciecy (Noe znam się na tym, czy tak się da w wybranych modelach czy każdym ;p )

Ostatnia edycja:
Brzusio i Maryqska dzieki za kciukasy:) dałam rade ale tylko dlatego ze w sali była klimatyzacja a jak wyszłam z uczelni to przeszła burza i troszke lepiej na dworze:)
Witam nową mamę.
Ja mam tak samo jak nie mam objawów to strasznie sie martwie czy wszystko ok. Mógłby chociaż brzuch juz urosnąć :)
Marlenka a jak u ciebie? nawodniłaś sie? Odpoczęłaś?

U mnie dobrze własnie wróciłam od przyszlej tesciowej :) nakarmiona i nawodniona :) bardziej mnie pilnowali niz male dziecko ale lepiej sie czuje juz :) Tylko sie martwie przed jutrem.. bo mam prenetalne i wszystko sie okaze

reklama
Do góry