reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ankamaz kochana a teraz kiedy masz wizyte? Moze jak masz sie tak martwic warto odwiedzic lekarza?
Mnie piersi juz tez prawie nie bola...ZRobily sie pelniejsze i nic poza tym...

Dziewczyny,martwię się ogromnie :((( ogółem dobrze znoszę tą ciążę, ale teraz teraz to już w ogóle, nawet piersi które trochę się powiększyy są flakami,,mogę tarmosić ile wlezie i nic a nic nie bolli, wcześniej bolały, wiem że to już prawie 2 tryestr, ale w 1. ciąży piersi mialam już do końca wiekszę, nawet zamiast zmaleć powiększay się z brzuchem, a teraz nie wiem :(((( nawet taka niebieska 'żyłka' zniknęła :((( martwię się strasznie ...

Nie martw się. Moją koleżankę, która w październiku rodzi cały czas piersi bolały aż pewnego dnia nagle przestały i też strasznie panikowała. Poszła do lekarza i się okazało, że jest wszystko w jak najlepszym porządku, a dzidziuś ładnie rośnie. Mnie na szczęście ani w pierwszej ciąży, ani teraz nie bolały piersi. Są jedynie pełniejsze i troszkę większe. Też mi nic nie jest. Nawet senność pomału przechodzi.. W sobotę mam wizytę i mam nadzieję, że jest wszystko okej. A Ty kiedy masz następna wizytę?

witam wszystkie styczniowki! Czytam was regularnie ale ciężko było doczytać was do końca. ..ale dałam rade☺. Mam nadzieje ze znajdzie się jeszcze miejsce dla mnie? ! mam 2 córeczki, 6 i 2 lata obie pn.Mieszkamy w UK i to będzie mój 3 poród tu. Termin mam na 23 stycznia.Jestem rocznik 83.Usg mam na 14tego lipca i juz się nie mogę doczekać. ..

Dziewczyny,martwię się ogromnie :((( ogółem dobrze znoszę tą ciążę, ale teraz teraz to już w ogóle, nawet piersi które trochę się powiększyy są flakami,,mogę tarmosić ile wlezie i nic a nic nie bolli, wcześniej bolały, wiem że to już prawie 2 tryestr, ale w 1. ciąży piersi mialam już do końca wiekszę, nawet zamiast zmaleć powiększay się z brzuchem, a teraz nie wiem :(((( nawet taka niebieska 'żyłka' zniknęła :((( martwię się strasznie ...

Mnie też już nie bolą, i też sflaczały, tylko sutki troche inne zostały. W pierwszej ciąży też miałam je bolesne całą ciąże, teraz nie.

witam wszystkie styczniowki! Czytam was regularnie ale ciężko było doczytać was do końca. ..ale dałam rade☺. Mam nadzieje ze znajdzie się jeszcze miejsce dla mnie? ! mam 2 córeczki, 6 i 2 lata obie pn.Mieszkamy w UK i to będzie mój 3 poród tu. Termin mam na 23 stycznia.Jestem rocznik 83.Usg mam na 14tego lipca i juz się nie mogę doczekać. ..

Witam kolejną mamę z UK :D i do tego mój rocznik. Gdzie w UK mieszkasz?

Myślę że nie ma się co martwić bo to nie jest tak ze przez całą ciążę dokuczaja nam te same dolegliwosci. Moje piersi wciąż wielkie i tkliwe ale zwalam to na progesteron bo nawet podczas starań ja k co miesiąc go brałam po owulacji to piersi się tak samo zachowywały.

Dzięki za rady odnosnie bólu głowy. Maz wziął młodego na rower wiec w ciszy i spokoju mogłam się trochę przespać i juz jest trochę lepiej.

reklama
Brzusio i Maryqska dzieki za kciukasy:) dałam rade ale tylko dlatego ze w sali była klimatyzacja a jak wyszłam z uczelni to przeszła burza i troszke lepiej na dworze:)
Witam nową mamę.
Ja mam tak samo jak nie mam objawów to strasznie sie martwie czy wszystko ok. Mógłby chociaż brzuch juz urosnąć :)
Marlenka a jak u ciebie? nawodniłaś sie? Odpoczęłaś?

Do góry