Bridget Jones
Fanka BB :)
Ankamaz ja pisałam parę dni temu że cycki mi zaraz eksploduja a teraz mam normalne prawie jak przed ciążą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny,martwię się ogromnie (( ogółem dobrze znoszę tą ciążę, ale teraz teraz to już w ogóle, nawet piersi które trochę się powiększyy są flakami,,mogę tarmosić ile wlezie i nic a nic nie bolli, wcześniej bolały, wiem że to już prawie 2 tryestr, ale w 1. ciąży piersi mialam już do końca wiekszę, nawet zamiast zmaleć powiększay się z brzuchem, a teraz nie wiem ((( nawet taka niebieska 'żyłka' zniknęła (( martwię się strasznie ...
Dziewczyny,martwię się ogromnie (( ogółem dobrze znoszę tą ciążę, ale teraz teraz to już w ogóle, nawet piersi które trochę się powiększyy są flakami,,mogę tarmosić ile wlezie i nic a nic nie bolli, wcześniej bolały, wiem że to już prawie 2 tryestr, ale w 1. ciąży piersi mialam już do końca wiekszę, nawet zamiast zmaleć powiększay się z brzuchem, a teraz nie wiem ((( nawet taka niebieska 'żyłka' zniknęła (( martwię się strasznie ...
witam wszystkie styczniowki! Czytam was regularnie ale ciężko było doczytać was do końca. ..ale dałam rade☺. Mam nadzieje ze znajdzie się jeszcze miejsce dla mnie? ! mam 2 córeczki, 6 i 2 lata obie pn.Mieszkamy w UK i to będzie mój 3 poród tu. Termin mam na 23 stycznia.Jestem rocznik 83.Usg mam na 14tego lipca i juz się nie mogę doczekać. ..
Dzięki my mieszkamy w Derby kolo Nottingham. ..a ty?Mnie też już nie bolą, i też sflaczały, tylko sutki troche inne zostały. W pierwszej ciąży też miałam je bolesne całą ciąże, teraz nie.
Witam kolejną mamę z UK i do tego mój rocznik. Gdzie w UK mieszkasz?