reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dzięki !! naprawdę mi ulżylo !! wizytę mam w następnym tygodniu, jutro będę dzwonić i umawiać się konkretnie ;) jakoś spanikowałam rano!
Szwagier dzisiaj powiedział że bliźniaki będą taki brzuch mam ;p

reklama
Dzięki !! naprawdę mi ulżylo !! wizytę mam w następnym tygodniu, jutro będę dzwonić i umawiać się konkretnie ;) jakoś spanikowałam rano!
Szwagier dzisiaj powiedział że bliźniaki będą taki brzuch mam ;p
Super :-) najważniejsze nie dać się nerwom niepotrzebnie ;-)
Ja ostatnio wszystko gubię i zapominam... Czas spędzam na szukaniu i tak w kółko... Ehhh... Ciąża [emoji39]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Julia jest lepiej, dziekuje :* ale miałam stracha nie małego [emoji85].

Co do wózka to mnie podoba sie bebetto torino [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie też czasami oglądam dzidziusiowe rzeczy chodź, jeszcze jest wcześnie, ale nie mogę się powstrzymać ;)
Też zwróciłam uwagę na ten model, ale zależy mi na tym aby dało się wpiać w jeżdżący stelaż fotelik dzieciecy (Noe znam się na tym, czy tak się da w wybranych modelach czy każdym ;p )

Ostatnia edycja:
Brzusio i Maryqska dzieki za kciukasy:) dałam rade ale tylko dlatego ze w sali była klimatyzacja a jak wyszłam z uczelni to przeszła burza i troszke lepiej na dworze:)
Witam nową mamę.
Ja mam tak samo jak nie mam objawów to strasznie sie martwie czy wszystko ok. Mógłby chociaż brzuch juz urosnąć :)
Marlenka a jak u ciebie? nawodniłaś sie? Odpoczęłaś?

U mnie dobrze własnie wróciłam od przyszlej tesciowej :) nakarmiona i nawodniona :) bardziej mnie pilnowali niz male dziecko ale lepiej sie czuje juz :) Tylko sie martwie przed jutrem.. bo mam prenetalne i wszystko sie okaze

reklama
Do góry