reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Paraplu uściski dla Ciebie,nie pamiętam już gdzie ale jakaś dziewczyna w podobnej sytuacji napisała ze właśnie chce mieć poronienie za sobą żeby jak najszybciej znowu zajść.Także myśl o tym "procesie"jak o drodze do ponownej ciąży.
BabyWow napisz koniecznie co u lekarza.Trzymam kciuki.
A ja zaczynam świrowac bo wizyta dopiero 30.06 a ja nic w brzuchu nie czuje a wcześniej czułam.mam nadzieje ze to tylko chwilowe ale swoją drogą nic po brzuchu nie widać ze w ciąży jestem.

reklama
Paraplu oby wszystko skończyło się jak najszybciej żebyś mogła rozpocząć nowy rozdział. powodzenia, bądź silna :*

Dziewczyny po wizytach…bardzo się cieszę, że wszystko w porządku! Oby tak dalej.

Ja wizytę swoją mam jutro i oczywiście tak jak większość z Was, mam stresa ;) Ciekawe czy lekarz odstawi mi Duphaston…W sumie nie mam żadnych plamień już i po cichu liczę, że nie będę musiała już go brać.

Powodzonka na wizycie ! :*

KIKI83 dziś duphaston to chyba temat przewodni. Mogłybyśmy założyć kółko narzekających na skutki uboczne :) wszystkie mamy nadzieję na odstawienie, a lekarze jakby głusi hihi No ale może u Ciebie się uda, 3mam kciuki!

Dokładnie tak jak piszesz…Z jednej strony dobrze, że jest taki lek, bo przecież ma nam pomóc spokojnie i bez komplikacji donosić ciążę, ale z drugiej strony to jest taka chemia, że mi się usta same zaciskają jak mam wziąć kolejną tabletkę…Więc zamierzam brać, ale tylko tyle ile trzeba, a mam nadzieję, że już nie trzeba hihi :D

Ja
Paraplu uściski dla Ciebie,nie pamiętam już gdzie ale jakaś dziewczyna w podobnej sytuacji napisała ze właśnie chce mieć poronienie za sobą żeby jak najszybciej znowu zajść.Także myśl o tym "procesie"jak o drodze do ponownej ciąży.
BabyWow napisz koniecznie co u lekarza.Trzymam kciuki.
A ja zaczynam świrowac bo wizyta dopiero 30.06 a ja nic w brzuchu nie czuje a wcześniej czułam.mam nadzieje ze to tylko chwilowe ale swoją drogą nic po brzuchu nie widać ze w ciąży jestem.
ja tez tak swiruje Bo juz byl zaokraglony brzuszek a teraz jakby opadl I tez sie stresuje

Paraplu nie wiem czy w jakis sspossob Cie to teraz pocieszy, pewnie niekoniecznie alle moze da swiatelko nadzieji, bo ja taki widok jak Ty teraz ujrzalam 19 grudnia 2015, w 9 tc, przez 5 dni dostawalam po 2 tabletki wczesnoporonne ktore nie dzialaly zupelnie a ja zaczynalam goraczkowac I miec podwyzszone ob wiec nawet poronic mi sie nie udalo tylko po tygodniu psychicznej meczarni mialam zabieg, ktory w sumie byl ulga. A dzis wlasnie skonczylam 12 tydz ciazy. Szczerze bym chciala zeby to juz.nie spotkalo zadnej kobiety ! Ale to niestety czeste :/ wiedz ze nie jeestes sama. Siostra jest polozna w Warszawie I.mowi ze tyle samo co do porodu przychodzi z poronieniami tylko to nie jest rozglasniaane. Daj znac jak za miesiac, dwa czy trzy ujrzysz 2 kreseczki :-)

Ja
ja tez tak swiruje Bo juz byl zaokraglony brzuszek a teraz jakby opadl I tez sie stresuje
Mi przed wczorajsza wizyta wszystkie objawy odeszlly zupelniee, pelnosci w podbrzuszu, bol piersi, mdlisci, nagle wiecej sil mialam I jakis "mniejszy brzuch" panika totalna. Dzis wszystko wrocilo :-) nadal nie moge sie nadziwic jak dziala.nasza "glowa"

reklama
Do góry