reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Paraplu uściski dla Ciebie,nie pamiętam już gdzie ale jakaś dziewczyna w podobnej sytuacji napisała ze właśnie chce mieć poronienie za sobą żeby jak najszybciej znowu zajść.Także myśl o tym "procesie"jak o drodze do ponownej ciąży.
BabyWow napisz koniecznie co u lekarza.Trzymam kciuki.
A ja zaczynam świrowac bo wizyta dopiero 30.06 a ja nic w brzuchu nie czuje a wcześniej czułam.mam nadzieje ze to tylko chwilowe ale swoją drogą nic po brzuchu nie widać ze w ciąży jestem.

reklama
Paraplu oby wszystko skończyło się jak najszybciej żebyś mogła rozpocząć nowy rozdział. powodzenia, bądź silna :*

Dziewczyny po wizytach…bardzo się cieszę, że wszystko w porządku! Oby tak dalej.

Ja wizytę swoją mam jutro i oczywiście tak jak większość z Was, mam stresa ;) Ciekawe czy lekarz odstawi mi Duphaston…W sumie nie mam żadnych plamień już i po cichu liczę, że nie będę musiała już go brać.

Powodzonka na wizycie ! :*

KIKI83 dziś duphaston to chyba temat przewodni. Mogłybyśmy założyć kółko narzekających na skutki uboczne :) wszystkie mamy nadzieję na odstawienie, a lekarze jakby głusi hihi No ale może u Ciebie się uda, 3mam kciuki!

Dokładnie tak jak piszesz…Z jednej strony dobrze, że jest taki lek, bo przecież ma nam pomóc spokojnie i bez komplikacji donosić ciążę, ale z drugiej strony to jest taka chemia, że mi się usta same zaciskają jak mam wziąć kolejną tabletkę…Więc zamierzam brać, ale tylko tyle ile trzeba, a mam nadzieję, że już nie trzeba hihi :D

Ja
Paraplu uściski dla Ciebie,nie pamiętam już gdzie ale jakaś dziewczyna w podobnej sytuacji napisała ze właśnie chce mieć poronienie za sobą żeby jak najszybciej znowu zajść.Także myśl o tym "procesie"jak o drodze do ponownej ciąży.
BabyWow napisz koniecznie co u lekarza.Trzymam kciuki.
A ja zaczynam świrowac bo wizyta dopiero 30.06 a ja nic w brzuchu nie czuje a wcześniej czułam.mam nadzieje ze to tylko chwilowe ale swoją drogą nic po brzuchu nie widać ze w ciąży jestem.
ja tez tak swiruje Bo juz byl zaokraglony brzuszek a teraz jakby opadl I tez sie stresuje

Paraplu nie wiem czy w jakis sspossob Cie to teraz pocieszy, pewnie niekoniecznie alle moze da swiatelko nadzieji, bo ja taki widok jak Ty teraz ujrzalam 19 grudnia 2015, w 9 tc, przez 5 dni dostawalam po 2 tabletki wczesnoporonne ktore nie dzialaly zupelnie a ja zaczynalam goraczkowac I miec podwyzszone ob wiec nawet poronic mi sie nie udalo tylko po tygodniu psychicznej meczarni mialam zabieg, ktory w sumie byl ulga. A dzis wlasnie skonczylam 12 tydz ciazy. Szczerze bym chciala zeby to juz.nie spotkalo zadnej kobiety ! Ale to niestety czeste :/ wiedz ze nie jeestes sama. Siostra jest polozna w Warszawie I.mowi ze tyle samo co do porodu przychodzi z poronieniami tylko to nie jest rozglasniaane. Daj znac jak za miesiac, dwa czy trzy ujrzysz 2 kreseczki :-)

Ja
ja tez tak swiruje Bo juz byl zaokraglony brzuszek a teraz jakby opadl I tez sie stresuje
Mi przed wczorajsza wizyta wszystkie objawy odeszlly zupelniee, pelnosci w podbrzuszu, bol piersi, mdlisci, nagle wiecej sil mialam I jakis "mniejszy brzuch" panika totalna. Dzis wszystko wrocilo :-) nadal nie moge sie nadziwic jak dziala.nasza "glowa"

reklama
Do góry