reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@malami25 to przykre bardzo... nic już nie zrobisz, ale zawsze coś odzyskałas. Ja to boję się takich ubranek pożyczonych - dzieci potrafią zniszczyć ciuszki nieumyślnie głównie jedzeniem . Wolę używane ale nie do zwrotu. Strach mniejszy. Właśnie dostałam dwie siaty ubranek po synku od sąsiadki. Czeka mnie mnóstwo prania ale jestem jej bardzo wdzięczna :)

Hej. Odzyskałam część, oczywiście jak przewidziałyście uszczuploną o najfajniejsze rzeczy.... No i wróciły tylko 2 kombinezony, a dawałam chyba z 5... Dała trochę ciuszków po swoich dzieciach ale też w większości w kiepskim stanie. Dopiero skończyłam to segregować i mam dość. Nawet tego nie wyprała po ubraniu... Większość zafajdana mlekiem.... Ech, szkoda słów. Mam nauczkę na przyszłość. Już dziś nie dam rady Was poczytać i się poudzielac. Odezwę się jutro, a teraz lecę juz spać. Miłej nocki.

Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom

Brak słów :( Normalnie dziewczyna wstydu nie ma. No już mogła chociaż przeprać to, co jej zostało, bo przecież wiedziała, że przyjeżdżasz. Jeszcze Ci wielką łaskę zrobiła, że oddała. Nie świadczy to o niej najlepiej.
Dobrze, że chociaż część odzyskałaś:) Zawsze to coś, ale niesmak pozostał.

Witaj @noriczka

Przy pierwszym dziecku ja zaczęłam stosować jak już siedziało - manduce, tera planuje kupić chustę LL, mam nadzieje, ze nam się uda moralnie
Jest fajna grupa chustowe na fb, polecam

@Prymulka cieszę się, ze wizyta udana, Gratuluje Córeczki
My tez mamy pare imion dla chłopca, ale jeszcze nie zdecydowaliśmy które

@HappyBabyMama korzystaj korzystaj, ja ciagle wspominam moja pierwsza ciąże i totalne zbijanie baków ;)))

ja swoje z chęcią oddaje i się nie stresuje, bo jakoś tak wychodzi, ze rzeczy wyglądają jak nowe, a ja za bardzo nie dbam, dziecko się wybrudzi to wybrudzi, ale jak już mam od kogoś i na oddanie to się stresuje, ech....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@MiMeMi Jak wyniki glukozy? Bo chyba coś wspominałaś, ze ta przyjmnosc miała miejsce w pońiedzialek?
@maryqska bardzo ciężka miałyście pierwsza bezpieluchowa noc?
Dopiero doczytałam uważniej, ze kuzynka zwróciła NIEUPRANE rzeczy. Wstydu nie ma! Pompierwsze pranie to naturalna konsekwencja noszenia czegoś. A jeszcze zostawić z zaschnietym jedzeniem, fuj. I.w jakim celu?
Dziewczyny popiszecie o chustach, a ja czytam i myśle, czy sama byłabym w stanie ogarnąć wiązanie.

Cześć dziewczyny [emoji6] dawno się nie udzielałam, ale codziennie czytam [emoji4] U mnie wszystko w porządku, Gabrysia coraz bardziej daje popalić. Dzisiaj właśnie mam wizytę i jestem ciekawa co u niej słychać już pewnie ma ok 1 kg. Jutro zaczynamy 28 tydz. Tylko nie daje mi spokoju mój wynik moczu... Ostatnio jak byłam miesiąc temu to miałam liczne bakterie i podwyższone leukocyty. Lekarka kazała mi zrobić posiew z szyjki i z moczu. Zrobiłam, wynik i jeden i drugi ok. Po miesiącu jak zawsze przed wizytą zrobiłam kolejne badanie moczu a tam leukocyty jeszcze bardziej podwyższone 10-15 [emoji15] a przecież w posiewie nic nie wyszło. I sama nie wiem o co chodzi... Miała któraś z Was tak? I czy jakieś leki bralyscie?

reklama
Do góry