reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Cześć dziewczyny. Ale pospalam. Nocka w miarę znosna o 6 pobudka to musiałam wyszykowac moich chlopakow. Wstawiłam zmyware i poszłam do łóżka i wstałam o 9. Obudził mnie mały głód i jestem już po śniadaniu.
Dziewczyny podziwiam was za kreatywność ja mam dwie lewe do szycia i wszelkich prac manualnych. Bubbles przepiękny kącik synka.
Pogodzenia na glukozie
Ja jutro mam wizytę na nfz i podchodzę do niej bez emocji bo ten gin. Tylko na wizycie waży ciśnienie mierzy słuchaj chwilę serduszka i podpisuje kartę. Tam akurat są mega kolejki.do mojej ginekolog prowadzącej chodzę do LM i tam nie zdazylo mi się czekać dłużej niż 10 min.
Miłego dnia wam życzę idę się ogarniać i na zakupy jadę bo obiad z niczego się nie zrobi

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Idealka to pokój mojego dwulatka, teraz wygląda już trochę inaczej, ale statek na ścianie pozostał:D
Teraz myślę jak urządzić kącik dla obecnego lokatora brzuszka w naszej sypialni:)

Jak to u was dziewczyny wygląda? Chciałabym urządzić maluszkowi coś przytulnego, pierwszy syn miał od początku swój pokój, więc nie było tego problemu, a drugi jednak będzie troszkę dłużej z nami, ale malowanie ściany nie wchodzi raczej w grę, wolałabym teraz coś mniej "inwazyjnego":p

Kamisia ojej to po co chodzisz do takiego lekarza? Po skierowania na badania? On Ci USG w ogóle nie robi?:o

Weronika pewnie maluszek też nie ma siły harcować jak Ty się źle czujesz, powodzenia na wizycie.

Shariotka oby szybko zleciało oczekiwanie między wkłuciami;)

Hej,

@askkka2 Ja ostatni często wybudzam się po ok 5 godzinach snu i ciężko mi zasnąć.
Chociaż dzisiaj dziecko mi się wybudziło po 6. Jak już usnął to ja miałam zaraz wstać .. a obudziłam się dopiero ok 9. Młody spał dzisiaj do 10. Nawet nie wiem czy planować mu drzemkę dzisiaj. A miałam plan wstać rano i ogarnąć kuchnie jak dziecko śpi...

@Marcje nie denerwuj się porodem zawczasu. Ja nawet jak już wiedziałam, że zaraz urodzę to byłam wyluzowana. Nawet ze szpitala jakieś zakupy na Allegro robiłam. Z tym, ze ja nie dotrwałam do drugiej fazy. Pierwsza było do d..py, słabe rozwarcie i cesarka.

Kciuki za glukozę. Ja za kilka dni idę. W ciąży badanie raz.

@shariotka chwaliłaś się goframi. Podrzuć przepis jak masz sprawdzony. Mi słabo wychodzą a próbowałam różnych przepisów. Z góry dzięki.

reklama
Hej Dziewczynki ;) ja juz po glukozie. Nie bylo zle:) wczoraj juz nie zdazylam do tej biblioteki wiec chcialam sobie chociaz rano sudoku kupic ale w dwoch sklepach nie bylo. Na szczescie w poczekalni spotkalam kolezanke jeszcze z czasow liceum ktora tez od rana "drinkowala" wiec plotkowalysmy cale dwie godziny;) do torebki wrzucilam sucha bulke zeby przegryzc w drodze powrotnej. Myslalam zeby wziac banana ale jak sobie wyobrazilam slodkiego banana po glukozie to jednak wybor padl na sucha bulke;) musze teraz szybko ogarnac jakis obiad. Milego dnia :)

Do góry