reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Cześć dziewczyny. Ale pospalam. Nocka w miarę znosna o 6 pobudka to musiałam wyszykowac moich chlopakow. Wstawiłam zmyware i poszłam do łóżka i wstałam o 9. Obudził mnie mały głód i jestem już po śniadaniu.
Dziewczyny podziwiam was za kreatywność ja mam dwie lewe do szycia i wszelkich prac manualnych. Bubbles przepiękny kącik synka.
Pogodzenia na glukozie
Ja jutro mam wizytę na nfz i podchodzę do niej bez emocji bo ten gin. Tylko na wizycie waży ciśnienie mierzy słuchaj chwilę serduszka i podpisuje kartę. Tam akurat są mega kolejki.do mojej ginekolog prowadzącej chodzę do LM i tam nie zdazylo mi się czekać dłużej niż 10 min.
Miłego dnia wam życzę idę się ogarniać i na zakupy jadę bo obiad z niczego się nie zrobi

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Idealka to pokój mojego dwulatka, teraz wygląda już trochę inaczej, ale statek na ścianie pozostał:D
Teraz myślę jak urządzić kącik dla obecnego lokatora brzuszka w naszej sypialni:)

Jak to u was dziewczyny wygląda? Chciałabym urządzić maluszkowi coś przytulnego, pierwszy syn miał od początku swój pokój, więc nie było tego problemu, a drugi jednak będzie troszkę dłużej z nami, ale malowanie ściany nie wchodzi raczej w grę, wolałabym teraz coś mniej "inwazyjnego":p

Kamisia ojej to po co chodzisz do takiego lekarza? Po skierowania na badania? On Ci USG w ogóle nie robi?:o

Weronika pewnie maluszek też nie ma siły harcować jak Ty się źle czujesz, powodzenia na wizycie.

Shariotka oby szybko zleciało oczekiwanie między wkłuciami;)

Hej,

@askkka2 Ja ostatni często wybudzam się po ok 5 godzinach snu i ciężko mi zasnąć.
Chociaż dzisiaj dziecko mi się wybudziło po 6. Jak już usnął to ja miałam zaraz wstać .. a obudziłam się dopiero ok 9. Młody spał dzisiaj do 10. Nawet nie wiem czy planować mu drzemkę dzisiaj. A miałam plan wstać rano i ogarnąć kuchnie jak dziecko śpi...

@Marcje nie denerwuj się porodem zawczasu. Ja nawet jak już wiedziałam, że zaraz urodzę to byłam wyluzowana. Nawet ze szpitala jakieś zakupy na Allegro robiłam. Z tym, ze ja nie dotrwałam do drugiej fazy. Pierwsza było do d..py, słabe rozwarcie i cesarka.

Kciuki za glukozę. Ja za kilka dni idę. W ciąży badanie raz.

@shariotka chwaliłaś się goframi. Podrzuć przepis jak masz sprawdzony. Mi słabo wychodzą a próbowałam różnych przepisów. Z góry dzięki.

reklama
Hej Dziewczynki ;) ja juz po glukozie. Nie bylo zle:) wczoraj juz nie zdazylam do tej biblioteki wiec chcialam sobie chociaz rano sudoku kupic ale w dwoch sklepach nie bylo. Na szczescie w poczekalni spotkalam kolezanke jeszcze z czasow liceum ktora tez od rana "drinkowala" wiec plotkowalysmy cale dwie godziny;) do torebki wrzucilam sucha bulke zeby przegryzc w drodze powrotnej. Myslalam zeby wziac banana ale jak sobie wyobrazilam slodkiego banana po glukozie to jednak wybor padl na sucha bulke;) musze teraz szybko ogarnac jakis obiad. Milego dnia :)

Do góry