reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Trzymam kciuki za wizyte,u nas pogoda ok chłodno ale słonecznie.
Ja też bym chciała mieć 2 kilo mniej na jutrzejszej wizycie a żeby wszystko było ok .Antoś rusza się i to mnie pociesza ale nieraz mam doła i becze czego nie wiem głupia baba jestem i tyle.........
Gotować obiad robić coś w kuchni nie chce mi się zjeśc obojętnie coś byle bo jeść muszę ale z miłą chęcią nic bym nie jadła ,kapuśniak dziś ugotowałam .
Okna będe myć w sobotę bo mi moje córy pomogą a mąż w pracy niebędzie przeszkadzał .

Idealka kciuki za wizytę.
Betina ja nie mam firanek w oknach i mieszkam na placu budowy wiec te okna to nie to ze sa brudne tylko przez nie nic nie widać:) A mój maz w życiu by okien nie umył :) nie ten typ.
Marlena to zdrowiej biedulko gdzies mi uciekło ze ty chora jestes.
Zazdroszczę chudnięcia bo ja tyje na potegę:) juz mam uwaga ! 8 na plusie ha ha. I włosy gubię garściami bede gruba i łysa :) a co tam ;)

@idealka
Nie wiem mam przyjsc i zapewne dostane skierowania na proby.

@betina79
Moglby,problem w tym, zeja jeatem z nim glownie sama, po porodzie nie bede go prowadzac z noworodkiemw wozku jak bedzie zla pogoda, bonie bede zdrowia dzidzi ryzykowac. Dodatkowo moj maz ma etat w Szczecinie - zdal juz testy psychologiczne, czeka go komisja lekarska,potem odbior mudurow i podpisanie kontraktu oraz przydzial mieszkania, ktore moze byc do remontu.
Uznalam ze latwiej mi bedzie przeniesc zerowkowicza do nowej zerowki i miasta niz pierwszkolasiste, to przedszkole w ktorym wiekszosc dzieci juz zna, tak poszedlby do nowych i za chwile znow zmiana. W dodatku w szkole trafilby do klasy z tym nieznosnym bachorem, ktory go bil w zeszlym roku, stad taka a nie inna nasza decyzja.

DSC_1529.JPG

A to mój dżentelmen :D

Załączniki

• DSC_1529.JPG
    DSC_1529.JPG
    452,3 KB · Wyświetleń: 393
reklama
happybabymama jak sie bylo chudzinka na poczatku ciazy to mozna smialo wiecej przytyc, don't worry ;)
Shaer rozumiem, zeczywiscie jesli w planach macie takie zmiany to nie ma co mu dokladac nowowsci. a tak jak pojdzie do pierwszej klasy to wszyscy beda nowi a nie tylko on : )
Ketrinna piekne foto : )

Do góry