Gratulacje!wszystko jest ok jesli by nie bylo to by doktorka cos mówila.najlepiej nie analizowac samemu wynikówDzieki dziewczyny za wsparcie nie bede sie przejmować tym brzuszkiem. Poprostu mały grubasek we mnie siedzi
Pępek mam na wierzchu to straszne. Zawsze miałam taki malutki wklęsły a teraz wentyl ha ha
reklama
Andziulkag81
Fanka BB :)
Dzisiaj mam cała chodzę w nerwach od rana już się wszystkim oberwało.dam znać po chodź płeć to pikuś mogę nawet nie wiedzieć oby wszystko inne było ok i szyjka też bo leżenie to dla mnie wyrok.Andziulka to chyba tylko ty zostałaś w niepewności co do płci. A kiedy masz teraz usg ?
gato
@HappyBabyMama jeśli lekarz Ci powiedział, że jest dobrze to tego się trzymaj. Nie wymyślaj[emoji6]. Kiedy byłam w ciąży z Antkiem to ciągle wychodziła mu o jakieś 2 tygodnie głowa większa i miałam wizję , że urodzi się z jakąś wielką bańką. Normalny dzieciak wyszedł [emoji4].
@urszulka202 okropna sytuacja, postaraj się jak najmniej denerwować , ściskam dla dodania otuchy.
Obejrzałam tego szumisia i fajnie wygląda chociaż z Antkiem kupiłam tyle niepotrzebnych rzeczy, że teraz naprawdę poczekam i będę kupować na bieżąco to co będzie przydatne. Wczoraj śmiałam się, że może kupię szumisia mojemu 9- cio latkowi. Budzi się w nocy i woła mnie żebym przyszła do niego bo nie może zasnąć sam. Sytuacja powtarza się co noc, jakieś lęki mu się włączyły. Przy okazji ja widzę jak bardzo odwykłam od wstawania w nocy do dziecka [emoji39].
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
@urszulka202 okropna sytuacja, postaraj się jak najmniej denerwować , ściskam dla dodania otuchy.
Obejrzałam tego szumisia i fajnie wygląda chociaż z Antkiem kupiłam tyle niepotrzebnych rzeczy, że teraz naprawdę poczekam i będę kupować na bieżąco to co będzie przydatne. Wczoraj śmiałam się, że może kupię szumisia mojemu 9- cio latkowi. Budzi się w nocy i woła mnie żebym przyszła do niego bo nie może zasnąć sam. Sytuacja powtarza się co noc, jakieś lęki mu się włączyły. Przy okazji ja widzę jak bardzo odwykłam od wstawania w nocy do dziecka [emoji39].
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
idealka
Hej dziewczyny,
Przez przeprowadzkę zmieniłam lekarza z miesiąc temu. Zauważyła ze jakichś badań nie miałam zrobionych. Zleciła mi różyczki, tsh, toxo, i ogólne mocz i krew. Zapłaciłam 218 złotych !! :O
Do teraz jestem w szoku!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przez przeprowadzkę zmieniłam lekarza z miesiąc temu. Zauważyła ze jakichś badań nie miałam zrobionych. Zleciła mi różyczki, tsh, toxo, i ogólne mocz i krew. Zapłaciłam 218 złotych !! :O
Do teraz jestem w szoku!
idealka
HappyBaby a ja właśnie ostatnio zastanawiałam sie kiedy mój pępek opuści stałe miejsce. Ale mój jeszcze siedzi [emoji23]
idealka
Dziewczyny ja jestem po wypiciu fantastycznego drinkaza godzinę pobranie i za dwie.okropnie mnie mdli bleeee.....
Powodzenia kochana [emoji4]
Danutka24
Usztywniana wikolem i ługą. Ale chyba musimy wymyślić jakiś stelaż, bo trochę straciła kształt dziś rano [emoji52]A @Shaer , @Danutka24 śliczne wyroby, króliczek i owieczka urocze i dopracowane w każdym detalu, po prostu cudne, lampa bardzo pomysłowa, nigdy bym nie wpadła na pomysł produkcji żyrandola z wełny. Jak ty to usztywniłaś, czy zrobiłaś to na jakimś stelażu?
Dobrej nocy styczniówki
reklama
olivka85
My tez nie mamy. Jakos nic fajnego, zeby od razu trafilo do serca nie przychodzi do glowy.MamusiaToJa to zaciskam kciuki za imienniczke
Mam pytanie czy jest tu jakas osoba ktora niema jeszcze imienia?
Czy tylko ja mam problem?
@urszulka202 trzymaj sie. To potworny stres. Badz dzielna.
@shear owca zachwycajaca.
@brzusio dasz rade. Jak masz lezanke to sie poloz. Zmocz usta woda zeby smak zmienić.
Moj synek najlepiej usypial w ciszy. Wiec szumisia sobie daruje. Chyba, ze na prawde trafi mi sie jakis wrzeszczacy egzemplarz. Zamiast szumisia poszukuje jakiejs fajnej lampki z roznym natezeniem swiatla, zeby w nocy do przewijania czy karmienia saczylo sie delikatne swiatelko.