reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dzieki dziewczyny za wsparcie :) nie bede sie przejmować tym brzuszkiem. Poprostu mały grubasek we mnie siedzi ;)
Pępek mam na wierzchu :) to straszne. Zawsze miałam taki malutki wklęsły a teraz wentyl ;) ha ha
Gratulacje!:)wszystko jest ok jesli by nie bylo to by doktorka cos mówila:).najlepiej nie analizowac samemu wyników:)

reklama
@HappyBabyMama jeśli lekarz Ci powiedział, że jest dobrze to tego się trzymaj. Nie wymyślaj[emoji6]. Kiedy byłam w ciąży z Antkiem to ciągle wychodziła mu o jakieś 2 tygodnie głowa większa i miałam wizję , że urodzi się z jakąś wielką bańką. Normalny dzieciak wyszedł [emoji4].
@urszulka202 okropna sytuacja, postaraj się jak najmniej denerwować , ściskam dla dodania otuchy.
Obejrzałam tego szumisia i fajnie wygląda chociaż z Antkiem kupiłam tyle niepotrzebnych rzeczy, że teraz naprawdę poczekam i będę kupować na bieżąco to co będzie przydatne. Wczoraj śmiałam się, że może kupię szumisia mojemu 9- cio latkowi. Budzi się w nocy i woła mnie żebym przyszła do niego bo nie może zasnąć sam. Sytuacja powtarza się co noc, jakieś lęki mu się włączyły. Przy okazji ja widzę jak bardzo odwykłam od wstawania w nocy do dziecka [emoji39].

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny,

Przez przeprowadzkę zmieniłam lekarza z miesiąc temu. Zauważyła ze jakichś badań nie miałam zrobionych. Zleciła mi różyczki, tsh, toxo, i ogólne mocz i krew. Zapłaciłam 218 złotych !! :O

Do teraz jestem w szoku!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A @Shaer , @Danutka24 śliczne wyroby:-) :), króliczek i owieczka urocze i dopracowane w każdym detalu, po prostu cudne, lampa bardzo pomysłowa, nigdy bym nie wpadła na pomysł produkcji żyrandola z wełny. Jak ty to usztywniłaś, czy zrobiłaś to na jakimś stelażu?

Dobrej nocy styczniówki
Usztywniana wikolem i ługą. Ale chyba musimy wymyślić jakiś stelaż, bo trochę straciła kształt dziś rano [emoji52]

reklama
MamusiaToJa to zaciskam kciuki za imienniczke;)

Mam pytanie czy jest tu jakas osoba ktora niema jeszcze imienia?;)
Czy tylko ja mam problem?
My tez nie mamy. Jakos nic fajnego, zeby od razu trafilo do serca nie przychodzi do glowy.
@urszulka202 trzymaj sie. To potworny stres. Badz dzielna.
@shear owca zachwycajaca.
@brzusio dasz rade. Jak masz lezanke to sie poloz. Zmocz usta woda zeby smak zmienić.

Moj synek najlepiej usypial w ciszy. Wiec szumisia sobie daruje. Chyba, ze na prawde trafi mi sie jakis wrzeszczacy egzemplarz. Zamiast szumisia poszukuje jakiejs fajnej lampki z roznym natezeniem swiatla, zeby w nocy do przewijania czy karmienia saczylo sie delikatne swiatelko.

Do góry