reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Badanie poziomu cukru przede mną, więc nie pomogę..ale myślę, że dla pewności warto go powtórzyć.

Właśnie wybieram rogala do spania i zastanawiam się miedzy podpowiedzianym firmy Motherhood, a rogalem firmy SuperMami. Ostatnio obejrzałam filmik SuperMami rogala typu 7 i zastanawiam się czy któraś może go już testowała? Czy zostać przy klasycznym typie C...
Z super mami odesłałem i zamówiłam powtórnie z motherhoodtaki sam jak poprzedni przy córce ten z super mami był jakiś twardy

reklama
@kolorowaMama trzymam kciuki :)
@Shaer super owieczka, ale jesteś zdolna :)
@stokrotka88 witamy :)
@Katrina123 wydaje mi się ze moglo to miec wpływ na wynik badania. Gdzies wyczytałam ze na 3 dni przed zrobieniem badania powinno sie prawidlowo odżywiać, nie wykonywać żadnych ciężkich ćwiczeń itd. Ale specjalistą nie jestem wiec na 100% ci nie powiem. Najlepiej zapytaj lekarza czy możesz powtórzyć badanie, wtedy będziesz miala pewność co do wyników.

A ja wczoraj miałam ciężki dzien
Płakałam, krzyczałam, na wszystkich i wszystko i byłam nie miła wrrrrr
Co za dzien
A teraz wstałam i doborach na 8h [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] nadrobię Was pózniej
Miłego popołudnia Kobitki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@stokrotka88 witaj :) Gratuluję dziewczynki :)

Dziewczyny olivka pisała o warsztatach jednych, a ja się dowiedziałam o warsztatach trochę innych, bardziej nastawionych na bezpieczeństwo malucha, pierwsza pomoc, bezpieczeństwo podczas jazdy z maluchem itd, więc uważam, że warto. Warsztaty są jednodniowe i trwają ok 2,5h ;)
Tu jest link jakby któraś była zainteresowana:
Link do: Bezpieczny Maluch

@stokrotka88 witaj :) Gratuluję dziewczynki :)

Dziewczyny olivka pisała o warsztatach jednych, a ja się dowiedziałam o warsztatach trochę innych, bardziej nastawionych na bezpieczeństwo malucha, pierwsza pomoc, bezpieczeństwo podczas jazdy z maluchem itd, więc uważam, że warto. Warsztaty są jednodniowe i trwają ok 2,5h ;)
Tu jest link jakby któraś była zainteresowana:
Link do: Bezpieczny Maluch
O to ja na tych dokładnie byłam i polecam :)

Witajcie,
Dziś pogoda taka jak by był listopad.Inna sprawa ze w marketach juz znicze i wieńce na wszystkich świętych się pojawiły wiec to chyba jednak jesień przyszła.
@HappyBabyMama a ty dzis połowkowe masz?napisz jak tam poszło.
@kolorowaMama co dopiero rozważałas czy wrócić do Polski a tu już spakowana:)czas leci.jak twój szef na wieść ze wracasz do polski,bo miałaś z nim jakieś przejścia?
Czy któraś z was miała do czynienia z czymś co się nazywa wishbear albo szumiś?bo dziś mi w ręce wpadł jakiś wpis o tym i pomyślałam że może warto kupić.

@Bridget Jones ja miałam przy synku taka szumiaca żyrafę i nie wyobrażam sobie zycia bez niej! Niestety pozbyłam sie jej, ale teraz wlasnie widze ze furorę robi wlasnie ten Whisbear i na pewno go kupie! Takze ja polecam bo mi sie takie cudo przydało.

@HappyBabyMama jak po badaniu? Czekamy na wieści!

Możesz napisać na czym te szumisie polegają?

@ankamaz te szumidla maja wbudowany taki głośniczek z wgranym szumem, biciem serca matki albo innymi dźwiękami uspokajającymi malucha. Żyrafę nastawialo sie chyba na 30 lub 60 min szumienia i moje dziecko sie po tym czasie uspokajało. A ten miś Whisbear ma jeszcze opcje wykrywania płaczu dziecka i włącza sie jak zaczyna płakać.

reklama
@ankamaz te szumidla maja wbudowany taki głośniczek z wgranym szumem, biciem serca matki albo innymi dźwiękami uspokajającymi malucha. Żyrafę nastawialo sie chyba na 30 lub 60 min szumienia i moje dziecko sie po tym czasie uspokajało. A ten miś Whisbear ma jeszcze opcje wykrywania płaczu dziecka i włącza sie jak zaczyna płakać.

Ooo muszę się rozejrzeć w takim razie ;) Dzięki! myślałam, że to jakiś przytulak szeleszczący ;p a u nas suszarka często szła w ruch jak mały miał kolki

Do góry