reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

hej dziewczyny :)

witam sie z pracy :) Dzisiaj całą noc nie spałam gardło zaczyna mnie boleć, mała kopie że hoooho dzisiaj myślałam ze mi chce wyskoczyc :D

Współczuje dziewczyna które wymiotują mi na szczescie przeszło teraz tylko poczatki były takiie straszne ..

Dzisiaj wizyta na 19 :)

Powodzenia innym wizytującym bo wiem że jest nas dzisiaj więcej :)

Miłego dnia odezwe się wieczorem :)

reklama
Dziewczyny udanych wizyt połówkowych i zwykłych trzymam bardzo mocno kciuki piszcie co tam po wizytach :)&&&&
Dziewczyny wymiotujace i mające chore starsze pociechy albo te ktore same sie złe czuja wspolczuje bardzo i moge tylko życzyć zdrowka!
Shariotka Rysio piękne imie bo ja tez mam Rysia hahah:) a ciekawe czy bedzie dziewczynka czy chłopiec. No i ciekawe czy nutka sie dowie płeć :) oby:)
Kiki ja tez juz sie powoli chyba zabiore za wyprawke bo zaczęło mnie strasznie ciagnąć fo tych wszystkich rzeczy o zby wsYstko juz miec.
Urszulka fajnie ze trafiliście na taka msze :)
Mój Syn w brzuchu tak szaleje cały czas ze aż mi brzuch podskakuje. Jak sie do
niego popuka to od razu odpowiada. :)
Któraś dziewczyna mowila o niskim ciśnieniu i wysokim tętnie ja tak mam i wczoraj na wizycie pani doktor powiedziała ze to przez niski poziom żelaza tak jak duszności słabo dotleniona jestem.

A ja dziś poranek z wymiotami,ja nie wiem co jest grane.Juz dawno powinno minąć a co parę dni mnie rano znowu bierze.Nawet nie czuje jakby to przez żołądek tylko zaczyna się bólem głowy i zaraz łazienka.
Trzymam kciuki za wizytki dzisiaj:*
Które z Was jeszcze nie znają płci?

Lacze sie w bólu, poranne mdlosci wrocily po kilku tygodniach spokoju, właśnie okupuje toalete w pracy liczac ze jednak wszystko zostanie na miejscu.

Ja nie mam jeszcze pewnosci ktomieszka umnie w brzuszku. I do końca października napewno sie nie dowiem.

Trzymam kciuki za wizyty i za male I duze chorowitki co by szybko wyzdrowialy.

Ojej sezon grupowy w pełni. Trzymajcie się kochane. Powodzenia na wizytach. Ja wróciłam z targu z siatami owoców. Takie z rynku lepsze i tańsze niż te sklepowe
1473841595965.jpg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473841595965.jpg
    1473841595965.jpg
    70,4 KB · Wyświetleń: 328
A ja dziś poranek z wymiotami,ja nie wiem co jest grane.Juz dawno powinno minąć a co parę dni mnie rano znowu bierze.Nawet nie czuje jakby to przez żołądek tylko zaczyna się bólem głowy i zaraz łazienka.
Trzymam kciuki za wizytki dzisiaj:*
Które z Was jeszcze nie znają płci?
Ja jeszcze nie znam może 20 września uda nam się podejrzeć

Strasznie Wam współczuję dziewczyny tych męczących wymiotów. Nie sądziłam, że to może tak długo trzymać.
Trzymam kciuki za wizyty @marlena,@ nutka. Oby same dobre wiadomości.
@kamisia1101 piękne zakupy. Ja uwielbiam warzywa i owoce [emoji4]
Widzę,że rozszalaly się nasze bobasy z brykaniem. Chyba nadszedł ten czas, że już będą sobie porządnie hasać. Moja mała też już bardzo porządnie i często daje o sobie znać. [emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Laski napiszcie mi proszę czy podczas przeziębienia używalyscie kropli do nosa? Na noc użyłam nasivin dla dzieci i jakoś przetrwałam. Ale podobno w ciąży krople niewskazane . Dla mnie zatkany nos to tragedia,woda morska guzik daje.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry