reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej dziewczyny!

3 mam kciuki za wszystkie wizytujące, chyba z cztery wizyty dzis mamy, wow! Czekamy na dobre wieści [emoji4]

Współczuje wszystkim ze szpitalami w domach.. Dbajcie o siebie. Nie zapominajcie o syropie z cebuli, 3 razy dziennie musicie pic profilaktycznie. Gato zdrowiej!!
A reszta oby nie zachorowała [emoji4] &&&&

Askl współczuje przedłużającego sie pobytu w szpitalu :/ oby poziom cukru jak najszybciej Ci się unormował!

Gato apropos nosa, to jesli masz zatkany to możesz wziąć ACC rozrzedzający wydzielinę. Ja brałam całkiem niedawno podczas choroby.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Laski napiszcie mi proszę czy podczas przeziębienia używalyscie kropli do nosa? Na noc użyłam nasivin dla dzieci i jakoś przetrwałam. Ale podobno w ciąży krople niewskazane . Dla mnie zatkany nos to tragedia,woda morska guzik daje.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nasivin odradzam inhalację plus krople bezpieczne Fitonasal mi pomogły przy mega zatokowym katarze

Hej dziewczyny!

3 mam kciuki za wszystkie wizytujące, chyba z cztery wizyty dzis mamy, wow! Czekamy na dobre wieści [emoji4]

Współczuje wszystkim ze szpitalami w domach.. Dbajcie o siebie. Nie zapominajcie o syropie z cebuli, 3 razy dziennie musicie pic profilaktycznie. Gato zdrowiej!!
A reszta oby nie zachorowała [emoji4] &&&&

Askl współczuje przedłużającego sie pobytu w szpitalu :/ oby poziom cukru jak najszybciej Ci się unormował!

Gato apropos nosa, to jesli masz zatkany to możesz wziąć ACC rozrzedzający wydzielinę. Ja brałam całkiem niedawno podczas choroby.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Acc po konsultacji z lekarzem

Laski napiszcie mi proszę czy podczas przeziębienia używalyscie kropli do nosa? Na noc użyłam nasivin dla dzieci i jakoś przetrwałam. Ale podobno w ciąży krople niewskazane . Dla mnie zatkany nos to tragedia,woda morska guzik daje.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja uzywam nasivin przy zatkanymnosie ale najmniej I najrzadziej jak moge.
A w ciagu dnia sinupret/sinulan od rana.

Hej dziewczyny! Trzymam kciuki za wizyty! :) ja to jeszcze miewam dni ciszy w brzuchu, a dzisiaj dzidziuś szaleje :) wizytę mam 22 września, musimy 'dobadać' serduszko i jeszcze jakieś narządy, bo ostatnio synek się nie dał :)

Ja też jak miałam katar używałam Nasivin soft sporadycznie, tylko na noc, bo wtedy najbardziej 'uwierał' zatkany noc.

Możecie znacie hotele/pensjonaty itp. (nie o aż tak wysokiej cenie jak Hotel Bryza, czy Hotel Zdrojowy), które mają pokoje z widokiem na morze ? chodzi o pomorskie województwo. Mamy 4 rocznicę ślubu, 35 urodziny męża, chcieliśmy się wybrać w październiku na weekend nad morze, znalazłam fajny apartament do wynajęcia Link do: Willa Riwiera - noclegi Krynica Morska, Pensjonat w Krynicy Morskiej, pokoje, kwatery, noclegi, nad morzem, przy plaży, pensjonat przy plaży, noclegi przy plaży, Krynica Morska noclegi ale w ten weekend co chcemy zajęty, no i szkoda, że bez wyżywienia, przy dziecku to duży plus iść na gotowe śniadanie rano

reklama
Do góry