reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Brzusio walcz za wczasu cytryna imbir i miodek moze czosnek czy tran. A córeczkę szybko do lozka lekarza zeby od razu odpowiednie leki dał i moze uda sie szybko z tego wyjsć i nie pozarazac. Powodzenia.
Trzymam tez kciuki za twoja wizytę dzisiaj. Pisz co tam:) Ktos ci pomaga jak meza noe ma czy sama jestes? O moze lekarz cos podpowie jak sie uchronić przed grupa. &&&&&

reklama
Witam się z rana. Chłopaki odprawione do szkoły i pracy. Ja zaraz wstaje i wybieram się na targ w poszukiwaniu pigwy.
Marysqa jak cie mocno swędzi i nie mija polecam spr Alat i aspat z krwi. Jak mnie tak swedzialo w pierwszej ciąży okazało się że to cholestaza.
Brzusio kuruj mała żeby rozeszlo się po kościach.
Dziewczyny czy wam też tak gorąco w nocy? Ja co non otwieram na szeroko okna balkonowe mimo że w nocy niecałe 10 stopni ale inaczej bym nie wyrobila. Mój Michał jest tak aktywny że dziś P. Czuł przez kołdrę kopniaki.
Mój mężuś w piątek też wyjeżdża w delegacji mimo że na 5 dni tylko ja już mam smutaska [emoji47]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Olivka85 mam takie same obawy niby mam mieć cesarke umówioną ale boję się że zacznie się wcześniej i właśnie w nocy i nie wiem co wtedy z moją córką, sama do szpitala nie pojadę a dziecka 22 miesięcznego w nocy ciągnąć też nie jest fajnie

Co do porodu to tez sie boje, ze zacznie sie w nocy i co wtedy ?
Pojadę sama;
Nie wiem; ewentualnie Maz dojedzie uffff
Z Julka zaczęło mi sie nad ranem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie z rana.

Ja miałam dzis w nocy okropny bol brzucha z prawej strony i zastanawiam sie czy mogl byc spowodowany spaniem na tym boku, mialm duży problem zeby przełożyć sie na lewy bok.

Mój synuś z rana dzis tak szaleje, ze az miło [emoji170]

@brzusio kochana kuruj córkę [emoji8]

Trzymam kciuki za wizytujące, i życzę dobrego dnia[emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja się boję że się zacznie jak mąż będzie w pracy a antos w szkole albo ze mną w domu. Wolałabym w nocy wówczas zadzwonilabym po sasiadke żeby posiedziała dopóki rodzice do Antosia nie przyjadą a P pojechałby że mną. Z antosiem też zaczęło się w nocy .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry