reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Brzusio walcz za wczasu cytryna imbir i miodek moze czosnek czy tran. A córeczkę szybko do lozka lekarza zeby od razu odpowiednie leki dał i moze uda sie szybko z tego wyjsć i nie pozarazac. Powodzenia.
Trzymam tez kciuki za twoja wizytę dzisiaj. Pisz co tam:) Ktos ci pomaga jak meza noe ma czy sama jestes? O moze lekarz cos podpowie jak sie uchronić przed grupa. &&&&&

reklama
Witam się z rana. Chłopaki odprawione do szkoły i pracy. Ja zaraz wstaje i wybieram się na targ w poszukiwaniu pigwy.
Marysqa jak cie mocno swędzi i nie mija polecam spr Alat i aspat z krwi. Jak mnie tak swedzialo w pierwszej ciąży okazało się że to cholestaza.
Brzusio kuruj mała żeby rozeszlo się po kościach.
Dziewczyny czy wam też tak gorąco w nocy? Ja co non otwieram na szeroko okna balkonowe mimo że w nocy niecałe 10 stopni ale inaczej bym nie wyrobila. Mój Michał jest tak aktywny że dziś P. Czuł przez kołdrę kopniaki.
Mój mężuś w piątek też wyjeżdża w delegacji mimo że na 5 dni tylko ja już mam smutaska [emoji47]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Olivka85 mam takie same obawy niby mam mieć cesarke umówioną ale boję się że zacznie się wcześniej i właśnie w nocy i nie wiem co wtedy z moją córką, sama do szpitala nie pojadę a dziecka 22 miesięcznego w nocy ciągnąć też nie jest fajnie

Co do porodu to tez sie boje, ze zacznie sie w nocy i co wtedy ?
Pojadę sama;
Nie wiem; ewentualnie Maz dojedzie uffff
Z Julka zaczęło mi sie nad ranem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie z rana.

Ja miałam dzis w nocy okropny bol brzucha z prawej strony i zastanawiam sie czy mogl byc spowodowany spaniem na tym boku, mialm duży problem zeby przełożyć sie na lewy bok.

Mój synuś z rana dzis tak szaleje, ze az miło [emoji170]

@brzusio kochana kuruj córkę [emoji8]

Trzymam kciuki za wizytujące, i życzę dobrego dnia[emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja się boję że się zacznie jak mąż będzie w pracy a antos w szkole albo ze mną w domu. Wolałabym w nocy wówczas zadzwonilabym po sasiadke żeby posiedziała dopóki rodzice do Antosia nie przyjadą a P pojechałby że mną. Z antosiem też zaczęło się w nocy .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry