My do Mesyny@kathana, my lecimy na własna reke. Domek mamy wynajęty a gdzie lecicie ? My do Cefalu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lecimy z Katowic do Catani
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My do Mesyny@kathana, my lecimy na własna reke. Domek mamy wynajęty a gdzie lecicie ? My do Cefalu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Shaer a ta zaliczka chociaż rekompensuje ci zrobienie tych owieczek? Czy straciłaś na nich? Dawaj fotkę co to za owieczki zrobiłaś?
pessar. jestem wściekła na tego mojego lekarza bo on jest zawsze taki dmucha na zimne.szyjka ma 27mm i jest zamknięta. kazał mi się zgłosić do szpitala bo jest tam ordynatorem i zrobić wszystkie badania posiew i pessar. stwierdził że chce mnie poobserwowac... po prostu chce mieć pewność że leżę. dobrze wiem że każdy inny lekarz by zrobił posiew w gabinecie i po wyniku kazał przyjść na założenie pessar a. z Kostkiem było to samo leżałam prawie 2tyg za nim przyszły wyniki posiewu i założyli mi pessar w szpitalu.jestem zalamana bo wszystko się powtarza do tego nie wiem kto zajmie się moim rocznym synem. tak czulam że tak się to skończy zresztą mówił że w kolejnej ciąży może być podobnie.Martyna jak krotka? I co pessar? Czy szew?
Trzymaj sie kochana bedzie dobrze! Musimy wierzyc!
Szyjka zamknieta i twarda?
Biednanie załamuj sie!dasz rade ,wiem ze szpital to nic fajnego i jeszcze tak długoale pomyśl o maleństwie że musisz dla niego dać radepessar. jestem wściekła na tego mojego lekarza bo on jest zawsze taki dmucha na zimne.szyjka ma 27mm i jest zamknięta. kazał mi się zgłosić do szpitala bo jest tam ordynatorem i zrobić wszystkie badania posiew i pessar. stwierdził że chce mnie poobserwowac... po prostu chce mieć pewność że leżę. dobrze wiem że każdy inny lekarz by zrobił posiew w gabinecie i po wyniku kazał przyjść na założenie pessar a. z Kostkiem było to samo leżałam prawie 2tyg za nim przyszły wyniki posiewu i założyli mi pessar w szpitalu.jestem zalamana bo wszystko się powtarza do tego nie wiem kto zajmie się moim rocznym synem. tak czulam że tak się to skończy zresztą mówił że w kolejnej ciąży może być podobnie.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom