My do Mesyny@kathana, my lecimy na własna reke. Domek mamy wynajętya gdzie lecicie ? My do Cefalu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lecimy z Katowic do Catani
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My do Mesyny@kathana, my lecimy na własna reke. Domek mamy wynajętya gdzie lecicie ? My do Cefalu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Shaer a ta zaliczka chociaż rekompensuje ci zrobienie tych owieczek? Czy straciłaś na nich? Dawaj fotkę co to za owieczki zrobiłaś?![]()
pessar. jestem wściekła na tego mojego lekarza bo on jest zawsze taki dmucha na zimne.szyjka ma 27mm i jest zamknięta. kazał mi się zgłosić do szpitala bo jest tam ordynatorem i zrobić wszystkie badania posiew i pessar. stwierdził że chce mnie poobserwowac... po prostu chce mieć pewność że leżę. dobrze wiem że każdy inny lekarz by zrobił posiew w gabinecie i po wyniku kazał przyjść na założenie pessar a. z Kostkiem było to samo leżałam prawie 2tyg za nim przyszły wyniki posiewu i założyli mi pessar w szpitalu.jestem zalamana bo wszystko się powtarza do tego nie wiem kto zajmie się moim rocznym synem. tak czulam że tak się to skończy zresztą mówił że w kolejnej ciąży może być podobnie.Martyna jak krotka? I co pessar? Czy szew?
Trzymaj sie kochana bedzie dobrze! Musimy wierzyc!
Szyjka zamknieta i twarda?
Biednapessar. jestem wściekła na tego mojego lekarza bo on jest zawsze taki dmucha na zimne.szyjka ma 27mm i jest zamknięta. kazał mi się zgłosić do szpitala bo jest tam ordynatorem i zrobić wszystkie badania posiew i pessar. stwierdził że chce mnie poobserwowac... po prostu chce mieć pewność że leżę. dobrze wiem że każdy inny lekarz by zrobił posiew w gabinecie i po wyniku kazał przyjść na założenie pessar a. z Kostkiem było to samo leżałam prawie 2tyg za nim przyszły wyniki posiewu i założyli mi pessar w szpitalu.jestem zalamana bo wszystko się powtarza do tego nie wiem kto zajmie się moim rocznym synem. tak czulam że tak się to skończy zresztą mówił że w kolejnej ciąży może być podobnie.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom