reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam, u ans dużo zmian :-)
Oliś jest przedszkolaczkiem, uwielbia przedszkole, nie płacze , idzie tam z radościa.Njamłodszyw grupie ale najbardziej smaodzielny no i najmniejszy hihihi....ale jak widać to o niczym nie świadczy
Ja pracuje na pół etatu, praca lekka i przyjemna a kaska na szaleństwa zawsze jest.
Wszystko super u nas oby tak dalej :-)
Pozdrawiamy :-)

reklama
Gratulacje dla Olisia.
Ja kombinuję z przedszkolem, u nas można wkręcić dziecko w połowie bądź pod koniec września, bo dzieci tak ryczą że rodzice je zabierają. Ale kto pierwszy ten lepszy.
U nas okej, dzisiaj pada. A my musimy iśc na pocztę po infobandy. Zamówiliśmy dla nas i dwóch koleżanek Celinki.
Coś takiego
Opaska na reke Infoband identyfikator WYS GRATIS (1222786305) - Aukcje internetowe Allegro
A to moja panna
13151929210.jpg

Chodzę po równoważni 1,5 m nad ziemią <szok>
13194429210.jpg

Nasz Vincent tez zostal przedszkolaczkiem:tak: Dzis po raz pierwszy zawital w przedszkolnych progach...i tak mu sie spodobalo ze nie chcial wracac do domu:rofl2:, musialam go wlec przez cala szkole i parking do samochodu a ten kopal, wrzeszczal, rzucal sie na ziemie i wszystkie mozliwe odmiany szalu wykonal byleby tylko wrocic do klasy:szok::-D. Zaskoczona bylam az taka reakcja i ogromna ochota mojego syna na przedszkolna przygode. No ale juz od jakiegos czasu obserwujac go czulam ze jest w 100% gotowy na to nowe wyzwanie. Najwyrazniej sie nudzil w domu a wszelkie krotkoterminowe zajecia na ktore uczeszczalismy nie dawaly mu wystarczajaco rozrywki.

Poza tym u nas tez wszystko OK, Oliver jest juz w drugiej klasie trzeci tydzien, zdazyl juz wgrac sie w szkolny rytm ale pierwsze dni bylo ciezko, upal nadawal atmosfere wakacyjna ktora niestety nie sprzyjala checi chodzenia do szkoly.... najstarszy pyskacz jest od prawie miesiaca w ostatniej klasie liceum i zyje juz tylko swoim wojskiem ..zostalo mu dokladnie 8 miesiecy i wybywa z domu na zawsze:sorry2: najpierw 3 miesiace specjalny oboz sprawnosciowy w San Diego, pozniej wraca na chwilke po to zeby praktycznie sie spakowac i wyjechac w to samo miejsce do Kaliforni na 4 lata a pozniej nastepne 4 lata gdzies indziej w blizej nieokreslone jeszcze miejsce:-( Do domu po 8 latach juz napewno nie wroci wiec wyglada na to ze moja pierworodna pociecha wyfruwa niedlugo ze swojego gniazdka na dobre. Dobrze ze mam ta mlodsza dwojke to jest szansa ze nie poczuje sie z dnia na dzien babcia;-) No ale taka kolej rzeczy, dzieci rosna, my sie starzejemy...

Witam mamuski :-)
caly czas staram sie podczytywac czasem lepiej mi to wychodzi czasem gorzej, u nas dobrze, maly rosnie i niestety nie poszedl do przedszkola przez to ze sie przeprowadzilismy w katowicach poszedl by od wrzesnia ale w chorzowie moze isc ja skonczy 3 latka czyli w styczniu dopiero a szkoda bo bylby bardzo zadowolony ... no trudno ...
wszystkim przeszdkolaka zycze duzo zdrowka i mnosto radosci z chodzenia do przedszkola.

Monika gratuluje malenstwa wszystkiego dobrego.

Jagna naprawde dzieciaki beda nosily takie opaski ????

Ostatnia edycja:
Agusia super. Dawno Cie nie było
Moja nosi mówi, że to "letka"(bransoletka). Chętnie nosi, jutro tez ubieramy, bo jedziemy na duży tar, niby w wózku będzie ale może się wypiąć i zwiać <szok>

reklama
a dziekuje :-) slodki aniolek cioci :-)
my juz kurde wozek w zapomnienie poslalismy wiki wszedzie drepta sam a najbardziej lubi jezdzic autobusem i tramwajem :-) ma szwedacza po mamusi, wogole ma moj haratkerek - niestety ....

Do góry