reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Gdzie jesteście????????????ŻADNEJ NIEMA WSZYSTKIE WYWIAŁO.
Co za tragedia jaki ten świat jest okrutny zginęła młoda kobieta mama 2 chłopców a wraz z nią jej nienarodzona córeczka ,modlę się za nie niech Bóg da im wieczny odpoczynek ,a rodzinie niech otrze łzy.Doda siły AMEN

Cześ, pamiętacie nas;-)??
U nas okej mamy neta, na razie pożyczanego od sąsiada;-);-) Ma radiówkę nie zabezpieczoną i za 10zł miesięcznie mogę korzystać. Nam neta założą we wrześniu bo ciągną światłowody i nie ma sensu na miesiąc podłączać nas na zwykły kabel.
Celinka zdrowa rośnie, odpieluchowana, gada coraz więcej.
Jej fotka, najnowsza
18455129210.jpg

Gdzie jesteście????????????ŻADNEJ NIEMA WSZYSTKIE WYWIAŁO.
Co za tragedia jaki ten świat jest okrutny zginęła młoda kobieta mama 2 chłopców a wraz z nią jej nienarodzona córeczka ,modlę się za nie niech Bóg da im wieczny odpoczynek ,a rodzinie niech otrze łzy.Doda siły AMEN
Szok, czy muszą się dziać takie rzeczy :(:(:(

Hej laski!!!

Melduje, ze zyjemy:-)

bylismy tydzień nad morzem, teraz jest u mnie moja siostra, Olivier w porządku łobuzuje na całego ładnie mówi całymi zdaniami, ma już wszystkie ząbki.
chudziutki nadal waży 12 kg, je w miarę ładnie niektóre dni gorzej ale nie narzekam, kupki unormowały się, zaczęłam mu podawać trochę krowiego mleka tzn.kakao pije, je płatki z mlekiem nieraz i jest ok.
poza tym po staremu!

buziaki dla wszystkich dzieciaczków:-)

NINA Celinka już od maja je krowie mleko, bo odmówiła jedzenia bebiko. Pediatra stwierdził, że jak jej nie szkodzi krowie to mam dać. I tak zjada jego góra szklankę z płatkami.
U nas okej, jest świetnie na własnym "M". Dam fotki jak wykończymy, bo jeszcze brakuje kilku lamp;-) No i muszę pokolorować Puchatka na ścianie w pokoju Celinki. Dopiero mój brat go namalował.

A co tu taka cisza, forum nam umiera czy co???

hej, po bardzo długiej przerwie witam Was styczniówki bardzo seeeeerrrdecznie:) co nowego? hmm małego wysyłam do przedszkola od środy, idzie do trzylatków:) jestem z niego dumna:)
Dom się buduje w przyszłym roku tam zamieszkamy i planujemy 2 dziecko, juz zapomniałam jak to jest kobietą w ciąży- pragne dugiego dzidziusia, co przed miesącem zarzekałam się .. lecz różne sprawy życiowe do tego nas skłoniły- przynajmniej mnie bo mój mąż zawsze chciał mieć 2-kę dzieci . A to przeze mnie bo prawie straciłam wszystko swoją głupotą!!! mało brakowało do tego żebym zakochała się w innym, na szczęście mój mąż się o tym dowiedział i była afera- teraz jest ok, i bardzo chcę mieć szczęśliwą rodzinę... dodajcie mi troszkę otuchy, bo mam wrażenie że jestem z tym wszystkim sama:(

Joa będzie dobrze. Ważne że wiesz czego chcesz;-) Najważniejsze, że najgorsze za Tobą:-D
U nas okej, mała rosnie. Broi i gada jak najęta. To ostatnie dzięki swojej przyjaciółce bo dogadać się nie mogły i musi mówić:-D:-D:-D
Nam na mieszkanku dobrze, mam nowych znajomych, starzy też wpadają. A muszę się pochwalić, mój brat się w końcu oświadczył;-);-);-) Szykuje się weselicho:-D:-D:-D

wchodzę często na wątek ale co mam sama ze sobą pisać????

laski ruszyć tu dupska swoje!!!!:-D

zimno sie zrobiło i w domu dzisiaj siedzimy bo mi sie nigdzie ruszyć nie chce!!!

a jutro jadę z koleżankami na imprezę do Głogowa yupi ale się cieszę!!!

joa będzie dobrze!!!! zróbcie sobie drugiego dzidziusia!!!! ja też chce drugie dziecko ale myślę, ze zaczniemy sie starać w przyszłym roku żeby był na styczeń 2012 dziewczynka oczywiście ma być ha ha MARZENIA MAM A CO!!!;-)

reklama
Hejka.My też żyjemy.Zaganiani na maxa w domu remont,w pracy meksyk.
Młody w środę idzie do przedszkola.Ciekawa jestem jak to będzie, choć jestem dobrej myśli.:-)
Joa będzie dobrze i trzymam kciuki za staranka.;-)
Nina widzę że plany powiększenia rodziny już są - teraz do dzieła:-D
Jagna super że fajnie Wam się mieszka.Sama jestem zdania że najlepiej na swoim.:tak:
A my we wrześniu mamy 2 imprezki: najpierw "18" a po tygodniu wesele.Wreszcie się wybawię.:-)

Do góry