reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
My się kisimy w domu z wiadomego powodu. :-)
aga, nie ma obowiązku znania własnej teściowej chociaż nie powiem, ja ze swojej jestem zadowolona
aga nie znam swojej tesciowej bo jej nigdy na oczy nie widzialam, kilkakrotnie z nia przez telefon rozmawialam jedynie.....ja sie z mezem poznalam tutaj w usa a ona jeszcze nie miala pragnienia przyjazdu do nas....co sie dziwic, mojej siostrze zajelo 12 lat zanim poraz pierwszy mnie odwiedzila a co dopiero starszej kobicie. Wprawdzie ja wpadalam do europy do meza ale raczej na kilka dni, weekendy tylko i on juz dawno nie mieszkal w domu z rodzicami tylko mial swoje mieszkane w Krakowie a jadac na trzy dni...wybacz ale raczej wolalam je spedzac z wlasnym mezem na przytulaniach niz jezdzic przez pol polski tesciowa odwiedzac ha! Kilka razy tez nawet do polski nie dotarlam tylko bylismy na slowacji, troche w pradze, niemczech i austrii - gdzie moj maz pracowal ... Po slubie jestesmy 6.5 roku a wzielismy go w piec minut przed urzednikiem w piatek wieczorem w dzinsach i bez zadnej pompy bo huczne wesele to ja mialam ....raz, dawno temu z dwusetka gosci i dzis wypada to raczej wymazac z pamieci...Powiem Ci ze nie jestem jedyna ktora nie zna swojej tesciowej...jak sie mieszka tysiace kilometrow od swojej starej ojczyzny to takie sprawy nie sa tu obce
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
aha no to teraz juz wiem ...
no dla mnie cos takiego jest obce dlatego taka zdziwiona bylam, jesli urazilam tym pytaniem to wybacz.
no dla mnie cos takiego jest obce dlatego taka zdziwiona bylam, jesli urazilam tym pytaniem to wybacz.
natka86
mamusia Zosieńki
nina no duzo mamy tych ząbków, ale u nas było tak ze Zosi przez 3 miesiace wyszły 4 ząbki, potem dłuuuuuuuuuuuuuugo cisza i nagle po roczku w 2 tygodnie wyszło jej 7,albo 8 i wszystkie czwórki (podobno najgorsze w wyrzynaniu) już ma:-) i nawet nie wiedziałam kiedy jej te kieloszki wyszły
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
kochana nie chce cie pocieszac ale najgorsze to sa kly czyli 3 bo to oczne zeby ....
my mamy 10 narazie ale dolne 4 juz widac ...
my mamy 10 narazie ale dolne 4 juz widac ...
nie moja droga absolutnie mnie nie urazilas, po prostu odpowiedzialam na Twoje pytanie bo bylas dosc mocno zdziwiona:-)aha no to teraz juz wiem ...
natka86
mamusia Zosieńki
dzien dobry:-)
aga moze masz racje,ale mała juz ma dwie trójki
chociaz teraz ida jej następne i marudzi moooocno
aga moze masz racje,ale mała juz ma dwie trójki
chociaz teraz ida jej następne i marudzi moooocno
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
natka wiesz kazde dziecko przechodzi inaczej ale tak sie mowi ze te oczne sa najgorsze, corka kolezanki chodzila zaropiala przez 2 tygodznie bo jej gorne zeby szly ...
u mnie znowu snieg !!! jak moj J sie wyspi po nocce to pojade sobie do centrum handlowego poszukac jakiegos prezentu dla taty.
u mnie znowu snieg !!! jak moj J sie wyspi po nocce to pojade sobie do centrum handlowego poszukac jakiegos prezentu dla taty.
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
aga ale jak zaropiała??? bo troche nierozumiem
oczy miała zaropiałe????
mi mała tak marudzi ze......
chyba te zeby...
och co te nasze dzieci musza sie nameczyc:-(
teraz chwilka ciszy bo oglada teletubisie
ale pół nocy nie przespane
oczy miała zaropiałe????
mi mała tak marudzi ze......