reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
co to za lekarz co przewidziec skutkow nie potrafi !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moj Wikus juz spi :-)
jutro jedziemy na urodziny do mojego taty :-) mial urodziny wczoraj ale robi jutro :-) a wieczorem ok 21 ja jade do kumpeli na urodzinki 21 :-) fajny dzien sie zapowiada :-D
moglaby tylko pogoda dopisac !!!!!!!

To Ci się Aga imprezowy dzionek szykuje.:-D:-D:-D
Oskar też już śpi.Aż się zdziwiłam bo zwykle zasypia między 21 a 22 , a dziś padł już o 19.30.:tak::tak:
Ale przynajmniej mam chwilkę spokoju.:-)
Nie wiem czy Wy też tak macie ale po całym dniu spędzonym z młodym po prostu wymiękam.Jestem badziej zmęczona niż po 12 godzinach w pracy.:-D:-D

oj tak Pam ... wymiekam to malo powiedziane !!!
ja sie zlapalam ostatnio na tm ze codziennie wychodze z domu chodzby na 20 minut do sklepu bez niego :-) hehe

a my mamy 11 zobak dzisiaj go wyczulam :-)

Zawsze to 20 minut odpoczynku.:-D:-D:-D
A i gratulujemy kolejnego ząbka.U nas też się chyba coś szykuje bo młody paluchy ma non stop w buzi a dziąsła są strasznie napuchnięte.:tak::tak:

no ja juz te dolne 4 widzialam dawno ale nie przebite, ciekawe kiedy nastepna wyjdzie ale juz jestesmy blizej niz dalej do 20 juz nie duzo :-D :-D :-D

dokladnie to zawsze 20 minut bez niego :) a jutro do rodzicow to znowu tak jakbym bez niego byla bo on znowu bedzie szalał z wujaszkiem :-) a od kad chodzi to maja jeszcze wieksza frajde a Kacperek go caly czas podburza :-D a wiki wszystko robi :-)

reklama
Do góry