Popieram. Ci lekarze chyba mózgów nie mająZgadzam sie w 100%.
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
co to za lekarz co przewidziec skutkow nie potrafi !!!
moj Wikus juz spi :-)
jutro jedziemy na urodziny do mojego taty :-) mial urodziny wczoraj ale robi jutro :-) a wieczorem ok 21 ja jade do kumpeli na urodzinki 21 :-) fajny dzien sie zapowiada
moglaby tylko pogoda dopisac !!!!!!!
moj Wikus juz spi :-)
jutro jedziemy na urodziny do mojego taty :-) mial urodziny wczoraj ale robi jutro :-) a wieczorem ok 21 ja jade do kumpeli na urodzinki 21 :-) fajny dzien sie zapowiada
moglaby tylko pogoda dopisac !!!!!!!
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
To Ci się Aga imprezowy dzionek szykuje.
Oskar też już śpi.Aż się zdziwiłam bo zwykle zasypia między 21 a 22 , a dziś padł już o 19.30.
Ale przynajmniej mam chwilkę spokoju.:-)
Nie wiem czy Wy też tak macie ale po całym dniu spędzonym z młodym po prostu wymiękam.Jestem badziej zmęczona niż po 12 godzinach w pracy.
Oskar też już śpi.Aż się zdziwiłam bo zwykle zasypia między 21 a 22 , a dziś padł już o 19.30.
Ale przynajmniej mam chwilkę spokoju.:-)
Nie wiem czy Wy też tak macie ale po całym dniu spędzonym z młodym po prostu wymiękam.Jestem badziej zmęczona niż po 12 godzinach w pracy.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
oj tak Pam ... wymiekam to malo powiedziane !!!
ja sie zlapalam ostatnio na tm ze codziennie wychodze z domu chodzby na 20 minut do sklepu bez niego :-) hehe
a my mamy 11 zobak dzisiaj go wyczulam :-)
ja sie zlapalam ostatnio na tm ze codziennie wychodze z domu chodzby na 20 minut do sklepu bez niego :-) hehe
a my mamy 11 zobak dzisiaj go wyczulam :-)
pam200
Zawsze to 20 minut odpoczynku.
A i gratulujemy kolejnego ząbka.U nas też się chyba coś szykuje bo młody paluchy ma non stop w buzi a dziąsła są strasznie napuchnięte.
A i gratulujemy kolejnego ząbka.U nas też się chyba coś szykuje bo młody paluchy ma non stop w buzi a dziąsła są strasznie napuchnięte.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no ja juz te dolne 4 widzialam dawno ale nie przebite, ciekawe kiedy nastepna wyjdzie ale juz jestesmy blizej niz dalej do 20 juz nie duzo
dokladnie to zawsze 20 minut bez niego a jutro do rodzicow to znowu tak jakbym bez niego byla bo on znowu bedzie szalał z wujaszkiem :-) a od kad chodzi to maja jeszcze wieksza frajde a Kacperek go caly czas podburza a wiki wszystko robi :-)
dokladnie to zawsze 20 minut bez niego a jutro do rodzicow to znowu tak jakbym bez niego byla bo on znowu bedzie szalał z wujaszkiem :-) a od kad chodzi to maja jeszcze wieksza frajde a Kacperek go caly czas podburza a wiki wszystko robi :-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ochyda !!!!!!!!!!!Dziewczyny, poczytajcie sobie książeczkę dla dzieci:
Untitled Document
pam200
Aga jak był mniejszy to był czysty tata,ale teraz chyba bardziej do Ciebie jest podobny.
reklama
nina2201
mama Oliviera
Aga chyba jeszcze do taty podobny ale oczy ma twoje!!!