reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam wieczorkiem,
ja mam duzo ciuszkow po braciszku :-) heheh ale czasem tez zagladam do lumpeksu, ostatnuo w tesco kupilam mu 3 bodziaki z ktorkim rekawkiem juz na lato za 21 zl :-) z disneya na 12-18 miesiecy jeszcze ciut za duze ale na lato beda jak znalazl, a dzisiaj kupilam mu buciki w CCC znowu gufo :-) za 39,99 :-) bezowe sliczne ale rozmiar juz 23 :szok: takie nogi moj syn bedzie mial wielkie po tatusiu chyba bo on ma 49-50 a ja 38-39 :-p
ale tez jestem zdania ze kazdy kupuje to na co go stac, niestety takie czasy ...

a ja spierniczylam kompa i czeka nas format :baffled::baffled::baffled: i puki co nawet aparatu podlaczyc nie moge ...

reklama
Ja szukałam dla małego takich trampek za kostke w h&m ale nie było rozmiaru, i tez czasem zagladam do lumpka bo mozna znależc super rzeczy czesto nowe z metkami w super cenie!a dzieci tak szybko rosna, że niektóre rzeczy ubrałam małemu moze ze 2 razy i juz sa za małe!

Ja dla Julki upatrzyłam butki. Niestety cena ostrasza. Dlatego sie zastanawiam. N zimę kupiłam jej w CCC Gufo całkiem fajne za 50 zł. Miękkie i ciepłe. Stoją w szafie założone kilka razy. Zaraz po tym musiałam kupić bartki, skórzane całe naturalne. Po tych z CCC Julka miała strasznie czerwone między paluszkami. Nawet jak miała je tylko chwile na sobie. Nie wiem czy to odparzone czy jakieś uczulenie na coś co jest w środku:szok:. W każdym razie 50 zł w plecy. Wiec teraz jak mam zaryzykować te 50 zł to chyba lepiej dołożyć 50 i kupić skórzane?? Tym bardziej że kurteczkę i czapkę zafundowała babcia. :tak:
Na zimę kupiłam rozmiar 20. Były dużo za duże. Dziś wyjmuję wkładkę a ona do końca wydeptana, tzn na całej długości. Na wiosnę kupię rozm 22 bo wiosenne 21 to ma wkładkę jak zimowe 20. :szok: Jutro podjadę z mamą któreś wybrać bo nie mogę się zdecydować który model. W jednych podeszwa jakaś za miękka mi się wydawała i zdaje mi się że by było podłoże przez nią czuć.

Pawimi fajne te trampki i z tego co widze mają usztywnioną piętkę i są sztywniejsze i na rzepy.U nas widzilam ale sam material nie usztywniony za kostke i wiazane wiec odpadają bo jak dla mnie zadnych atestow co do norm nie spelnija....nogi sobie w tym powykrzywia

te sa dosc grube i sztywne, to tez nie sa jakies tam ortopedyczne buty ale dosc fajne sa, w tych dwoch linkach nizej tez fajne trampeczki i inne:)

reklama
Do góry