reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam popoludniowo
Wpadlam pochwalic sie kolejnym zabkiem, juz, albo dopiero 5 urodzonym niestety w bolach:-(, ale jest:tak:
Jagna ja tez zauwazylam ze moj maly sporo i szybko urosl. Wogole nie nosilismy rozmiaru 74, nagle z 68 zrobilo sie 80. Mam kilka ciuchow ktrorych wogole nie nosil i juz sa za male. Na szczescie ubranka tu nie sa takie drogie, oczywiscie tych popularnych marek jak zara, czy h&m, bo jak sie chce to sie znajdzie sklepy gdzie pierwszy lepszy podkoszulek kosztuje z 20, 30 euro.
Niestety co innego z butami, za dobre i polecane przez ortopedow trzeba wydac po ok 100 euro. Thomas nosi teraz rozmiar 20, ale kupilam juz 21 na wiosne.
Ja tez chce juz ciepelko:tak:

My rowniez witamy nowe mamusie i ich pociechy.

Ostatnia edycja:
Witam popoludniowo
Wpadlam pochwalic sie kolejnym zabkiem, juz, albo dopiero 5 urodzonym niestety w bolach:-(, ale jest:tak:
Jagna ja tez zauwazylam ze moj maly sporo i szybko urosl. Wogole nie nosilismy rozmiaru 74, nagle z 68 zrobilo sie 80. Mam kilka ciuchow ktrorych wogole nie nosil i juz sa za male. Na szczescie ubranka tu nie sa takie drogie, oczywiscie tych popularnych marek jak zara, czy h&m, bo jak sie chce to sie znajdzie sklepy gdzie pierwszy lepszy podkoszulek kosztuje z 20, 30 euro.
Niestety co innego z butami, za dobre i polecane przez ortopedow trzeba wydac po ok 100 euro. Thomas nosi teraz rozmiar 20, ale kupilam juz 21 na wiosne.
Ja tez chce juz ciepelko:tak:
U nas zara i h&m strasznie drogie:-:)wściekła/y:, a mają sliczne ciuszki.
Na moją to się ciuszki na 2 latka dobre zrobiły, miałam kilka takich od kuzynki męża, nie wiedziała jak duża jest mała a mieszka w Niemczech to na 2 lata kupowała:-D Jeansy od kuzynki też dobre a w tym samym rozmiarze co na jej 2,5 rocznego syna tylko troszkę za długie,a jej maluch się w nich topi:-D Rośnie mi panna, a modnisia z niej, że cho cho, co jej coś nowego ubiorę to do lustra leci:-D:rofl2:
Olgunia Sebastian słodki i duży:-D właśnie obejżałam bo mam chwilkę, mała śpi
Nutka, ja też kupuję to na co mnie stać i to co mi sie podoba. Dzisiaj na wystawie lumpka zobaczyłam bluzkę i spodnie weszłam i za 10 zł kupiłam, chyba częściej będe tam wchodzić, mają tylko ciuszki dla dzieci, wiekszość z metkami i za grosze:-)

witam i ja....u nas dzis juz cieplej znacznie i po sniegu slad nie zostal a jutro....UWAGA .....mam byc az 18 C !!!! hura, hura, hura!!! W koncu!!! Nie ide jutro do pracy, juz sobie zaplanowalam dzionek na spacerki. :-):-):-)
paulinek- gratulujemy kolejnego zabka Thomaskowi!!!
u nas h&m to taki przecietniak dosc tani, wieksza popularnoscia sie gap cieszy ktorego chyba w polsce jeszcze nie ma?. Vincentowi nigdy nic tam nie kupowalam bo takie szmatkowe mi sie wydaja te ciuszki choc wizualnie niektore moze i fajne, natomiast oliverowi kupilam prawie cala ubiegloroczna kolekcje jesienno-zimowa bo byla z samochodami i ciezarowkami a moj olik to maniak motoryzacyjny i niestety po kilku praniach nadaja sie do kosza :(:no: na niektorych spodniach nawet z nich nie wyrosl a kompletnie wytarte i wytargane dziury w kolanach co nie zdaza sie z innymi markami nawet tymi tanimi ze sklepow wielobranzowych. :szok:
natka - fajnie ze zosia juz zdrowa:happy:
nina- zaraz pisz co z mezem po tej wizycie, z serduszkiem nie ma zartow....:baffled:
olgunia - widze ze niezly artysta ci rosnie :))))))

Ja po siłowni superr było 1,5 godziny poprostu rewelacja dałam niezły wycisk spociłam sie niezle,na nastepny raz wezme koszulke na zmiane.W czwartek tez ide tylko na 18

A ja dzisiaj latałam w końcu w rozpiętej kurtce, tak było cieplutko :)
Dzisiaj zrobiłam sobie relaks u fryzjera i jestem strasznie zadowolona, fajnie tak poleniuchować i jeszcze potem ładnie wyglądać :-D
natka, Całuski dla małej :-)
Ja odwiedzam czasem second handa, ale tylko w poszukiwaniu ciuchów dla małej - mam taki jeden ulubiony, tylko z dziecięcymi ubraniami, zawsze tam coś ciekawego znajdę, w doskonałym stanie i niedrogo :-) Dla siebie wolę na spokojnie po sklepach się przejść, bo w tych lumpeksach to zawsze jest mnóstwo kobiet i normalnie bij zabij, a ja jestem love&peace ;-)

A my dziś zrobiliśmy sobie dłuuuuuuuugi spacerek z racji tego że miałam dziś wolne w pracy i nie musiałam się nigdzie spieszyć.Byliśmy na wiosennych zakupach dla małego bo ze wszystkiego powyrastał.Powiem Wam że ja też często wpadam do lumpka bo można kupić super firmowe ciuszki za grosze.A jak mam wydać 50zł na spodnie w normalnym sklepie to w lumpku kupie ze 3-4 pary.Zresztą młody tak szybko rośnie.

No niestety ciuszki dla dzieci są drogie..................ja czesto kupuje na promocjach bo zawsze w jakiejś Galerii są na cos przeceny...........ale jak cos trzeba kupić o kupuję-ale ebz przeady tez.teraz szukam kurtki malemu an wiosne i nie am zamiaru placici 70, 80 zl bo fajan widizlam-lekkie pzregiecie..Sporo tez dostaje.
Tez lubię zajsc do lumpwksu lub do takiego skelpu Konćówki kolekcji odziezy-same firmowki Next, Gappa z metakmi w dobrych cenach..........lepsze to niz te sklepowe badziewie co 2 praniach wedruje jakop mzta do podłogi.
Z H&M mały tez ma teochę ciuchów ale nie narzekam na jakść-moze zalezy co..............................bodziaki są super-nosi i nosi i nic sie jei dzije......a prne sa czesto
Ale H&M wyprodukowane w Chinach wieć firma tylko sie ceni za nazwę

reklama
Hej, niedawno wrócilismy z Poznania, mąż musi zrobic badania na nadczynność tarczycy i wtedy będzie wiadomo co i jak z tym jego sercem. ogólnie lekarz stwierdził, ze jest ok ale nie podobały mu się objawy które właśnie na ta tarczyce wskazują! :-(
Ja większośc ciuchów dla małego mam od siostry z irlandii w sumie na pierwsze 2 lata prawie wszystko kupiła, najczęściej nexta i early daysa oni tam maja bardzo duze wyprzedaze i zawsze cos siora upoluje! a ja lubię tez 5 10 15 idzie fajne ciuszki za mała kase dostać choć z jakością bywa róznie!
dzisiaj kupilismy małemu fajne jeansy w h&m za 29 zł wiec cena ok zwłaszcza, że mozna z nich zrobić 3/4 i kurtkę wiosenno-letnią za 99 zł ja jej nie chciałam kupić bo gdzie tyle kasy za kawałek ortalionu ale tata się uparł, ze synkowi kupi bo mu sie podobała, a ze zawsze ja wybieram małemu ubranka to się zgodziłam-niechetnie!!!

Do góry