natka86
mamusia Zosieńki
o to będzie niezła modela z niej:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas zara i h&m strasznie drogie:-wściekła/y:, a mają sliczne ciuszki.Witam popoludniowo
Wpadlam pochwalic sie kolejnym zabkiem, juz, albo dopiero 5 urodzonym niestety w bolach:-(, ale jest
Jagna ja tez zauwazylam ze moj maly sporo i szybko urosl. Wogole nie nosilismy rozmiaru 74, nagle z 68 zrobilo sie 80. Mam kilka ciuchow ktrorych wogole nie nosil i juz sa za male. Na szczescie ubranka tu nie sa takie drogie, oczywiscie tych popularnych marek jak zara, czy h&m, bo jak sie chce to sie znajdzie sklepy gdzie pierwszy lepszy podkoszulek kosztuje z 20, 30 euro.
Niestety co innego z butami, za dobre i polecane przez ortopedow trzeba wydac po ok 100 euro. Thomas nosi teraz rozmiar 20, ale kupilam juz 21 na wiosne.
Ja tez chce juz ciepelko