reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Aga pogodzisz sie z rodzicami ja wiele razy sie kłuciłam jak mieszkalismy razem i teraz nieraz też.Myslą że zawsze mają racje,a tak niejest.Amelka chodzi i psoci a Wiki wygania mnie od laptopa bo chce grac.
Gratulacje dla Wiktora że zaczoł chodzic.

reklama
patrzcie co tu sie dzieje...dzieciaczki sie puszczaja ha ha....rozpusta w bialy dzien :))))
aga a za tydzien powiesz...ale to bylo fajnie jak jeszcze sam nie chodzil :)
fajnie esti ze wiosna u was...u mnie strasznie wietrznie i zimno dzisiaj raczej arktyke przypomina a nie wiosne :(

U nas też wiosna prawie, HE HE HE, trochę śniegu jeszcze leży co prawda, ale słonko dobrze grzeje :D Byłyśmy dziś z małą w parku, grzech by było nie skorzystać. :-)

hejka :tak:
a my byliśmy u mojej mamy i nie dawno wróciliśmy ;-) pochodziliśmy również po powietrzu bo było bardzo ciepło tylko zaczął padać deszcz ale z cukru nie jesteśmy :tak::-D:-D:-D
ale coś mam jakiegoś doła i chodze podminowana :baffled:

ja dola to za chwile bede miec jak jeszcze troche o wiosnie popiszecie:crazy::crazy:
dobra, wykopcie mnie z chalpy bo musze jechac prezent kupic:baffled: dla laski 6 letniej, szkopul w tym ze nie mam pomyslu za grosz:confused: moze mi ktoras podpowie? nutka? ty masz corki

A mnie coś dziś rozłożyło mam gorączkę kaszlę i gardło mnie boli. Celinka poszła na spacer tata, a ja się położyłam pod kołderkę i film sobie obejrzałam. Do szwagra nie pojechalismy bo szwagierka zjechała z niemiec bardzo chora:-(

ja dola to za chwile bede miec jak jeszcze troche o wiosnie popiszecie:crazy::crazy:
dobra, wykopcie mnie z chalpy bo musze jechac prezent kupic:baffled: dla laski 6 letniej, szkopul w tym ze nie mam pomyslu za grosz:confused: moze mi ktoras podpowie? nutka? ty masz corki
Dla 6 latki hihi lepiej już facetowi coś kupić, niż 6 latce;-)

reklama
pawimi, 6letniej dziewczynce ostatnio kupiliśmy głowę Barbie z pieskiem do czesania ;-) była zadowolona :-D no ale w Stanach może dziewczynki są bardziej ambitne :-)

Do góry