reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pawimi moja gwiazda uwielbia zestaw do robienia paznokci albo jak pisała agnie głowa to niegłupi pomysł.
Amelka spi wiec i ja ide sie do M poprzytulać dobranocka sie skonczy to Wiki też spac idzie bo jutro do przedszkola.Zresztą moje dziewczynki tak co dzien chodzą spać,wiec wieczory mamy z M tylko dla siebie.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorkiem.
My dziś dzień w rozjazdach.Byliśmy w odwiedzinach u mojej kuzynki i za chwilę w rodzinie powiedzą że głodzimy dziecko w domu bo mały tam cały czas jadł.Tak się wybiegał że myślałam iż zaraz pójdzie spać.Ale się pomyliłam bo młody szaleje w najlepsze.

Hej laski! jestem w końcu, siora dzisiaj wyjechała, jest w tej chwili w samolocie już ale mi przykro!:-:)-:)-(
podczytywałam was troche przez ten tydzień!
nutka super kolory w mieszkaniu macie i twoje dziewczyny fajne!!!
olgunia ale słodki ten twój synek, super zdjęcia, mały taki radosny jak mój Oli!
aga zaraz ci Wiki zacznie chodzić tak jakby to zawsze robił!
Oli juz przestał wogóle raczkować, cały czas chodzi, a że raczkując wszedzie go było pełno to teraz jak chodzi nie widzę róznicy w brojeniu, biegam za nim tak jak biegałam!:-D
szkoda, że ten tydzień juz minął.... moze zobacze znowu siostre za 3 miesiace jak dobrze pójdzie!
aha i mamy 5 ząbka!:-)

czesc dziewczyny,
sorki ze nie napisze każdej,ale dzisiaj mam trudny dzień z Zosią.
wczoraj wieczorem i pół nocy wymiotowała, dzisiaj rano biegunka, przec cały dzień spała 6 godzin:szok: wieczorem o 18 sie obudziła i puściła pawia- całe mleko które wypiła:baffled:, nie chce nic jesc, rano wypiła mleko,potem o 15 mleko, które zwymiotowała i teraz tez jej dałam mleko tak z godzine temu:-( na szczęście duzo pije wody, herbatki i melisy:tak: jutro do lekarza idziemy. boje sie ze to rotawirus. w piątek była u nas kolezanka z synkiem który wymiotował:wściekła/y: a wczesniej nic nie powiedziała:no:

aga ale wikuś ma motylka w buzi
nina niestety czas szybko mija
nutka super masz córki

Biedna Zosieńka, zaraziła sie na pewno od tamtego dziecka,szkoda, że ci koleżanka nie powiedziała, że jej dziecko wymiotowało oszczędziła by tym samym Zosie i tak by sie bidulka nie męczyła!:-(
życzymy zdrówka!!!!!!:tak:

no niestety męczy się, niekiedy miała takie momoenty że chciała zwymiotowac,a nie było czym i tak kilka razy jej sie podnosilo,
narazie śpi dobrze i jeszcze nie wymiotowała:tak:
mam nadzieje że to już koniec,a nie cisza przed burzą.:baffled:

reklama
Natka jak Zosia wymiotuje to żadne herbatki, soczki, melsiki nie wolno!Bo to słodkie i prowokuje wymioty i biegunka-cukier nie wskazany przy biegunce i wymiotach.
Tylko i wyłacznie woda.A mleko same-wiem bo Oli miał rotawirusa i takie zalecenia były pediatry.

Do góry