reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Wiem , że oki bo rozwija sie fantastycznie- o czym lekarze mówią...................ale ta głupia podświadomość robi swoje:crazy::crazy:
U nas fantastyczna pogoda, ciepło, słonko świeci....mały wstanie to na spacer idziemy z tatą-bo ma dzisiaj wolne.Dzisiaj sam poprosił o spanie stał przy łóżeczku i krzyczał tam, tam to go wsadziła, a ten sie położyl i od razu zasnął:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
hejka :-D

e-stera jakie madre dziecko masz :tak:
moje dziecko miało 3 dniówkę oraz jakoś bakterię ze byliuśmy w szpitalu 6 dni i dietka bo to tak jak wirus rota :baffled: i przy zębach ma temperaturę i choruje :crazy:
więc sie boję jak beda wyłazić następne zęby a juz nie wspomnę o trójkach :szok: bo one są najgorsze bo oczne :baffled:
ja juz nie mam siły na Sebcia i jego te krzyki i histerie zawsze musi być tak jak on chce :baffled:
chce wejść na sofe to tak się drze ze w końcu płacze i histeria :baffled:
już nie wiem co mam robic normalnie szok, nauczył się jhak ja mówie nie to on krzyczy :crazy:
spróbuje go nagrac i wam pokarzę mojego złośnika :baffled:
ja też jestem złośnik ale chyba teraz on pokazuje swój charakterek :happy:
najgorzej że on naprawdę wymusza i jak mu coś pozwole to już łzy znikają i uśmiech od ucha do ucha ma ;-);-);-)
ja się martwię o to przecież taka histeria to szok :baffled:

a Arek zrobił w garażu porzadek i wywiózł na śmieciowisko cały samochód rzeczy gratów :tak:a ja odkurzyłam dół ugotowałam zupke i zaraz idę położyc Sebę spać i relaksik............. :-):-):-)

cicho dzisiaj..cicho...aga jeszcze raz gratulacje dal wikusia, mam nadzieje ze jestes w KONCU usatysfakcjonowana:)))))))))))))))))))) ja ide zaraz olivera zawiesc na imprezke urodzinowa a potem do chicago...aaaaaaaaaaaaa musze jonathana zawiesc do szkoly bo maja probe swojego kolka dramatycznego...ot zycie, zaplanowali mi sobote!! olgunia nic sie nie martw...wszystko jeszcze przed toba a taki zlosnik to najprzyjemnieszy, o wiele gorszy jest taki 16-letni :(( wczoraj jakies fochy mi pokazywal....
lece.. paptki :)

1)moja kuchnia
2)pokuj

Załączniki

• Obraz 007.jpg
    Obraz 007.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 27
  • Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 32
Ładny ten czerwony pokój :) Lubię czerwony :p
Może przekroczyłaś limit załączników i dlatego nie możesz nowych zamieścić?
Wystawiłam mój wózior na aukcję, nie wiem jak ja 5 dni wytrzymam w niepewności :-D A ten Zooper Twist strasznie mi po głowie chodzi, już bym kupiła... hehe.

Witam wieczorkiem.
Nutka czyżby remont skończony?Efekt super.Podoba mi się kolor ścian w pokoju.:tak::tak::tak:
Esti Oliś umie się upomnieć o swoje - mądry szkrab.:-D:-D:-D
Aga współczuje kłotni z rodzicami ale nieźle Cię musieli wkurzyć.;-);-)
Pawimi powodzenia w przeprawach z 16-latkiem.:-p:-p
U nas dziś było ładnie świeciło słoneczko i czuć było nadchodzącą wiosnę.Od razu się człowiek lepiej czuje.Mam nadzieję że jutro też pogoda dopisze i uda się wyjść na rodzinny niedzielny spacer.:-):-)
Oskar też mi w zasadzie nie choruje.Do tej pory tylko raz miał zapalenie gardła i dostał antybiotyk.Mam nadzieję że już tak zostanie.:tak::tak:

korytarz
pokuj dziewczyn
A i patrzcie na sciany a nie na mnie.
Kolor scian jes w pokoju dziewczyn dużo ciemniejszy niewiem czemu taki wyszedł.

Załączniki

• Obraz 021.jpg
    Obraz 021.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 30
  • Obraz 020.jpg
    Obraz 020.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
reklama
1)drzwi od pokoju
2)Amelka
3)siostrzyczki moje gwiazdy