reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

nie wiem, czytalam ze kiedys byla w polaczeniu z haukiem i te wozki byly kiepskie ale teraz sie rozeszli a poza tym pluto to produkt wylacznie i'coo i ma bardzo dobre zapowiedzi. Ciezko mi powiedziec bo to nowy produkt. Na forum gazety dziewczyna pracuje w niemczech w sklepie z wozkami (sama przeszla przez chyba 100 wozkow - tak mowi) i bardzo go sobie chwali. Podobno bardzo solidny sprzet, obszerniejszy niz maclareny i swietnie sie prowadzi., mnie jak zwykle urzekl jego niekonwencjonalny od innych parasolek wyglad. Zauwaz ze przednie kolka ma podobne wygladem do tych z wozkow w supermarketach i ma blyszczaca rame.

reklama
ja do wozkow podchodze jak do dziel sztuki. Podobnie jak niektorzy ubieraja sie tylko po to zeby zakryc swoja nagosc i dla nich nie ma znaczenia co na siebie zaloza a inni znowu zwracaja uwage na mode i kazdy jej szczegol, ja mam cos podobnego z wozkami. Dla mnie to dodatek do calego wygladu podobnie jak bizuteria czy dobra torebka a nie tylko cztery kolka do przewozu dziecka. Dlatego lubie orginalne wozki i pociagaja mnie takie niekonwencjonalne wyglady i projekty. No i oczywiscie musze sie z nimi dobrze czuc i musza byc wygodne dla mnie i dziecka.

ale wy zakrecone :-) tyle wozkow pawimi hehhe, mi sie podoba kilka innych ale juz nie bede miec innego chyba ze przy 2 dziecku, raz ze nie ma gdzie tego trzymac a dwa ze kasy nie ma niestety.

Wiki wlasnie siedzi na ocniku, zaraz sie ubieramy i na sniadanie :-) potem obiadek robie, a popoludniu przyjezdza moj wujek (26 lat :-D) z narzeczona (chrzesna Wikusia) chyba chca dac zaproszenie na slub w sierpniu :-D

hej
pawimi kolejny wózek??
ale ci zazdroszcze:tak:
ja sie napaliłam na twojego buzza itego na 3 kółkach- świetny jest:-)
tez bym chciała do pracy isc i miec swoje pieniądze, a nie o wszystko mówic ze to trzeba kupic albo tamto, jak bym pracowała to biore swoją kase i ide kupic co mi sie podoba:happy:

pawimi, Owszem, ale i jedno i drugie BOLI. :) Tylko jest zasadnicza różnica, podciąć wędzidełko należy ze względów zdrowotnych, a uszy przebija się podług mamusinego widzimisię ;-)
Ja pójdę do pracy jak skończę studia, tylko że wtedy młoda już nie będzie potrzebowała wózka, snifff :-(

zgadzam sie z Aga, uszy to tylko kaprys mamy badz rodzicow a wedzidelko trzeba a ja mysle ze lepiej teraz jak pozniej,przynajmniej nie bedzie pamietac a stres bedzie wiekszy jak bedzie wieksza, ale to juz do jagny nalezy.

Katarek narazie u Oliviera minąłą myslę, ze po prostu nie chciał być kłuty na szczepieniu!!!:tak::tak::tak:
nocki nam sie poprawiły teraz mały budzi się tylko raz tak ok 3-4 i spi potem do 7-8! teraz własnie ucina sobie popołudniowa drzemkę, a ja robie obiad, pózniej jedziemy do mojej mamy!
Aga widzę, ze wesele wam się latem szykuje! my tez jestesmy na weselu ale w lipcu mojej siostry, to bedzie juz 3 wesele na którym jest olivier!!!

reklama
Do góry