reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Z checia przyjmiemy troche mrozu i sniegu, u nas dzisiaj cały dzień padał deszcz, mam nadzieje, ze jutro pogoda bedzie lepsza bo musze jeszce drobne zakupy zrobić a nie mam z kim małęgo zostawić!:tak:

reklama
nina mow za sibie ja nie chce zimy !!!!
ja nienawidze zimy, dzisiaj przemokly mi buty spodnie cale mokre i nie tylko dobrze ze wiki pod folia i ciepelko mial , temu to dobrze :-D
my tez mamy juz choinke w duzym pokoju ale wiki jej nie widzial jeszcze bo caly dzien nas nie bylo a jak przyszlismy to odrazu do lozka poszedl :-D utro zobaczymy reakcje.

Moja Ada ma 2 drzemki, jedna koło południa, druga między 16 a 17. Chodzi spać w zależności od tego, o której jest ostatnia drzemka :-D Ale zazwyczaj zasypia ok 21:30... Wczoraj spała od 19 do 20 w samochodzie, jak wracaliśmy od rodziców, to potem do 23 szalała :-D

Moja Ada ma 2 drzemki, jedna koło południa, druga między 16 a 17. Chodzi spać w zależności od tego, o której jest ostatnia drzemka :-D Ale zazwyczaj zasypia ok 21:30... Wczoraj spała od 19 do 20 w samochodzie, jak wracaliśmy od rodziców, to potem do 23 szalała :-D
wiki tez ma 2 drzemki kolo 11 i kolo 15 a chodzi spac miedzy 19 a 20 i wstaje kolo 7-8 to zalezy no ale kolo 5-6 flacha obowiazkowo juz ;-)

to tak jak moj Vincent - drzemka okolo 10.30 i o 2.30-3.00 a chodzi spac o 7-7.30. Rano wstaje najczescie okolo 7.00 bo i Oli jest juz na nogach w przygotowaniach do szkolki.Butla z kasza o 11.30-12 w nocy.....pozniej do rana spi jesli mu nic nie dolega:)

dla mojego za malo jedna drzemka, tez probowalam ale pada na nosek ze zmeczenia, zasypial pozniej albo dziadkowi po poludniu na spacerze albo o takich dziwnych poza planowych godzinach jak 5-6 wieczor ani to jeszcze na noc ani nic...jak przychodzilismy z pracy to byl niedowytrzymania....do kitu:no::no::no:
A dzisiaj przyszedl mi moj wozeczek - cacko:) :-DFajny jest. Oli chcial nim jezdzic. Troche spory jak na parasolke ale moze byc. Fajny w prowadzeniu. Wszystkie 4 kola maja ruchome zawieszenie. Super sie sklada, wrzuce go jako dodatkowy wozek do swojego SUV bez problemu w bagaznik. Jak bede potrzebowac tylko szybko gdzies podjechac to moment, 3 sekundki i juz gotowy do jazdy:) Tak jak Maclaren ktorego mam po Oliverze u meza w samochodzie. Mam prezent pod choinke:))) :tak::tak::tak:Moj tatus jak zobaczyl dzis kolejny wozek to pokrecil tylko glowa....:szok::rofl2:

a25441eb-.jpg

moje cacko:)

Ostatnia edycja:
moj wiki tez musi miec dwie drzemki tylkko ze on ma drzemki po 30 minut doslownioe 30 i koniec spania ale 2 musza byc, ja tam nie bede go zmuszala do spania tylko raz, dziecku jest potzrebny sen niech spi jak lubi i puki moze :-D

reklama
Mój Kubuś ma zazwyczaj 2 drzemki w ciągu dnia,długość ich jest różna.Pierwsza koło 12 a druga 15-16.Jeśli zdarzy się że nie ma drugiej zaśnie zaraz po kolacji ale umie się wtedy obudzić po 2-3 godzinach i chce baraszkować,albo w środku nocy.Gdy jednak zaśnie koło 22to do rana mam spokój
A ja dziś ide na rozmowę o pracę,w hotelu na recepcji potrzebują pracownika.Ciekawa jestem co tam się dowiem.Jak dzwoniłam wczoraj to babeczka mówiła że potrzebuje ludzi więc może....Trzymajcie kciuki!

Do góry