reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Celina ma jedną drzemkę tak o 11 albo 12, śpi od 40 minut do 2 h. Później idzie już spać na noc o 21, śpi do 4 i jak zje to śpi do 8:30. Na razie zmykam bo jadę dzisiaj do promotor:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
moj syn dzisiaj zrobil mi prezent polozylismy sie o 10:20 i wstalismy o 12:20 :-) jestem wypoczeta a to wazne dzisiaj bo ide poszalec z przyjaciolka do klubu :-) (ciekawe czy bedzie dzisiaj druga drzemka ale pewnie tak bo on nie wytrzyma do 20 bez spania) teraz zjadl 2 sniadanko i sie bawi grzecznie ja zaraz go chyba dziadkom podrzuce i pojde sobie glowe umyc albo wiki pojdzie ze mna :-) czesto tak robimy on sie bawi zabawkami do kapieli na podlodze a ja sie maluje albo myje :-)

Nasz Olisiek mało śpi w dzień.od jakiegoś czasu tylko raz dziennie ok 1-1, 5 godzinki............zdarza się i dwie ale i 30 minut.
Chodzi spać o 21:30-22 nawet po 22:szok:wstaje 8, 9 rano
A u nas wczoraj wieczorem padał śnieg -było biało a dzisiaj już go prawie nie ma i jest chlapa..............nienawidzę zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj Oli chodzi spać o 20.00 iwstaje tak około 7.00, w nocy budzi sie ok.3 i musi dostać butlę. czesto zasypiamy jeszcze o 9 i śpimy do 11, a jesli tak się nie uda to kłade go o 12-13 śpi tak z godzinke i jeszcze nieraz ucina sobie drzemkę o 17.
pada od rana zaraz zwariuje pojechałam do sklepu wózkkiem i wróciłam cała mokra, agnieszka ja lubie tylko zimę biała ze sniegiem i lekkim mrozem i nic poza tym nie lubie tej plupy strasznej i chłodu ogólnie!!!!!!!!!1:-:)wściekła/y::wściekła/y:

I my dołączamy sie do zyczeń dla OLIWIERKA !!! STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
STO LAT DLA NASZEGO KOCHANEGO OLIŚKA Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN.
U nas przeważnie jest jedna drzemka ok 12-13 i trwa od 1-2,5 godz.Mały zasypia najczęściej koło 21.30-22.00 i śpi do 6 rano kiedy to wypija butle i śpi dalej do 9-10.
A co do zimy to ja też jej nienawidzę-kocham ciepełko więc byle do wiosny:-):-):-):-D:-D:-D

reklama
Do góry