reklama
niunia_2008
mama Wiktorii :)
u mnie gdyby wiki spala jescze druga drzemke popoludniu to poszlaby spac o 23, a tak przynajmniej od 20 spi sobie do rana
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
moj syn dzisiaj zrobil mi prezent polozylismy sie o 10:20 i wstalismy o 12:20 :-) jestem wypoczeta a to wazne dzisiaj bo ide poszalec z przyjaciolka do klubu :-) (ciekawe czy bedzie dzisiaj druga drzemka ale pewnie tak bo on nie wytrzyma do 20 bez spania) teraz zjadl 2 sniadanko i sie bawi grzecznie ja zaraz go chyba dziadkom podrzuce i pojde sobie glowe umyc albo wiki pojdzie ze mna :-) czesto tak robimy on sie bawi zabawkami do kapieli na podlodze a ja sie maluje albo myje :-)
e-stera
Fan(ka)
Nasz Olisiek mało śpi w dzień.od jakiegoś czasu tylko raz dziennie ok 1-1, 5 godzinki............zdarza się i dwie ale i 30 minut.
Chodzi spać o 21:30-22 nawet po 22wstaje 8, 9 rano
A u nas wczoraj wieczorem padał śnieg -było biało a dzisiaj już go prawie nie ma i jest chlapa..............nienawidzę zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chodzi spać o 21:30-22 nawet po 22wstaje 8, 9 rano
A u nas wczoraj wieczorem padał śnieg -było biało a dzisiaj już go prawie nie ma i jest chlapa..............nienawidzę zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Oli wszystkiego naj naj lepszego to juz roczek od kąd jesteś z nami :-*
nina2201
mama Oliviera
Moj Oli chodzi spać o 20.00 iwstaje tak około 7.00, w nocy budzi sie ok.3 i musi dostać butlę. czesto zasypiamy jeszcze o 9 i śpimy do 11, a jesli tak się nie uda to kłade go o 12-13 śpi tak z godzinke i jeszcze nieraz ucina sobie drzemkę o 17.
pada od rana zaraz zwariuje pojechałam do sklepu wózkkiem i wróciłam cała mokra, agnieszka ja lubie tylko zimę biała ze sniegiem i lekkim mrozem i nic poza tym nie lubie tej plupy strasznej i chłodu ogólnie!!!!!!!!!1:-wściekła/y:
I my dołączamy sie do zyczeń dla OLIWIERKA !!! STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pada od rana zaraz zwariuje pojechałam do sklepu wózkkiem i wróciłam cała mokra, agnieszka ja lubie tylko zimę biała ze sniegiem i lekkim mrozem i nic poza tym nie lubie tej plupy strasznej i chłodu ogólnie!!!!!!!!!1:-wściekła/y:
I my dołączamy sie do zyczeń dla OLIWIERKA !!! STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
malenstwo23
Mama Kubusia:)
My rónież dołączamy się do życzeń:-):-):-)Oli wszystkiego naj naj lepszego to juz roczek od kąd jesteś z nami :-*
Byłam na rozmowie,od 5 stycznia przez około 2 tygodnie będę chodzić i rozeznawać się w sytuacji.Praca zmianowa w ten sposób że 24 godz pracuje a potem 48 wolne.
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
STO LAT DLA NASZEGO KOCHANEGO OLIŚKA Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN.
U nas przeważnie jest jedna drzemka ok 12-13 i trwa od 1-2,5 godz.Mały zasypia najczęściej koło 21.30-22.00 i śpi do 6 rano kiedy to wypija butle i śpi dalej do 9-10.
A co do zimy to ja też jej nienawidzę-kocham ciepełko więc byle do wiosny:-):-):-)
U nas przeważnie jest jedna drzemka ok 12-13 i trwa od 1-2,5 godz.Mały zasypia najczęściej koło 21.30-22.00 i śpi do 6 rano kiedy to wypija butle i śpi dalej do 9-10.
A co do zimy to ja też jej nienawidzę-kocham ciepełko więc byle do wiosny:-):-):-)
reklama
Dołączamy do życzeń. Oli żyj nam 100 lat, a nawet 1000 latek!!!!Oli wszystkiego naj naj lepszego to juz roczek od kąd jesteś z nami :-*