reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Wiki dostanie takiego teletubisia na swieta od chrzestnej TELETUBIŚ BIG HUG GRA SWIECI TELETUBISIE PROMOCJA (509768749) - Aukcje internetowe Allegroteletubisie uwielbia, siedzi i patrzy jak zaczarowany a dla mnie ta bajka jest trochę dziwna!
ale bajki nie puszczamy mu bo te teletubisie nie wyraznie mowia i zachowuja sie dziwnie jakos ale maskotke dostanie juz za tydzien :-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
moze masz racje pawimi ale jeden z teletubisiow to pedal heheh"a dla mnie ta bajka jest trochę dziwna!"
nina - bo to nie na Twoj poziom bajka tylko Twojego szkraba) Moze jej po prostu nie rozumiesz tak jak on!
a dlaczego nie wolno? Nie wiem...hmm zawsze stosuje ta smieszna metode i nigdy nie mialam z tego tytulu powiklan. Jakie sa przeciwskazania? Wiesz, czy tylko tak slyszalas? Bo sama jestem ciekawa dlaczego...?Nie wolno tłustym!!! Kup argusulfan krem w aptece. Mój brat nim smarował oparzenia jak pracował w piceri i się poparzył drzwiami od piecyka. Lekarz mu zapisał bo to były głębokie oparzenia, ładnie się zgoiło i blizn nie widać. Ja smaruje zawsze tym kremem jak się oparze, szybko się goi.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
tez wiem ze tlustym nie wolno ja dzisiaj tez dlon popazylam i tylko zimna woda pomagala, mam teraz lekko palce czerwone ale jest ok niczym niie smarowalam.
moze masz racje pawimi ale jeden z teletubisiow to pedal heheh
haha tez o tym slyszalam, ale to juz ....dawno tym pedalem jest?:-)
:-) a ja slyszalam z kilku zrodel ze zimna woda ABSOLUTNIE nie wolno....a to dobre, jak widze co kraj to obyczajtez wiem ze tlustym nie wolno ja dzisiaj tez dlon popazylam i tylko zimna woda pomagala, mam teraz lekko palce czerwone ale jest ok niczym niie smarowalam.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no pedalem jest juz dawno hehe bo nosi torebeczke a jest facetem
a to mozliwe ze co kraj to obyczaj.
a to mozliwe ze co kraj to obyczaj.
nina2201
mama Oliviera
Dokładnie ja jej nie rozumiem, ale mały ją uwielbia szczególnie to słoneczko z buzka tego dzieciaczka które sie teletubisiom pokazuje!!!"a dla mnie ta bajka jest trochę dziwna!"
nina - bo to nie na Twoj poziom bajka tylko Twojego szkraba) Moze jej po prostu nie rozumiesz tak jak on!
agnieszka fajny ten teletubiś którego Wiki dostanie!!!
reklama
Paulinek
Styczniowe mamy'08
My rowniez dolaczamy do zlosnikow, ktorzy nie chaca pic niczego z niczego (poza mleczkiem). Moje dziecie wogole nie oglada telewizora, ale to chyba rodzinne