reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

"a dla mnie ta bajka jest trochę dziwna!"
nina - bo to nie na Twoj poziom bajka tylko Twojego szkraba:)) Moze jej po prostu nie rozumiesz tak jak on!

reklama
Nie wolno tłustym!!! Kup argusulfan krem w aptece. Mój brat nim smarował oparzenia jak pracował w piceri i się poparzył drzwiami od piecyka. Lekarz mu zapisał bo to były głębokie oparzenia, ładnie się zgoiło i blizn nie widać. Ja smaruje zawsze tym kremem jak się oparze, szybko się goi.
a dlaczego nie wolno? Nie wiem...hmm zawsze stosuje ta smieszna metode i nigdy nie mialam z tego tytulu powiklan. Jakie sa przeciwskazania? Wiesz, czy tylko tak slyszalas? Bo sama jestem ciekawa dlaczego...?

"a dla mnie ta bajka jest trochę dziwna!"
nina - bo to nie na Twoj poziom bajka tylko Twojego szkraba:)) Moze jej po prostu nie rozumiesz tak jak on!
Dokładnie ja jej nie rozumiem, ale mały ją uwielbia szczególnie to słoneczko z buzka tego dzieciaczka które sie teletubisiom pokazuje!!!
agnieszka fajny ten teletubiś którego Wiki dostanie!!!

reklama
Do góry