reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Co do wózka to chyba z anglii sciagne bo jest duzo taniej albo odkupię używany 2 miesieczny za połowe ceny, nowy za duzo kosztuje!!!:tak:
mój mały w zeszłym tygodniu też miał 2 dni temperaturę myślałam, że to ząbki a tu nic fałszywy alarm:no:
wlasnie zdazylam zauwazyc ze w polsce wszystko najdrozsze z calej europy...jak sciagalam swoj bebe confort 5 lat temu to kupilam go w polsce a pozniej znalazlam w angli conajmniej 30 % tanszy :crazy:. Moj maly mial dzis w nocy temperature wiec nic nie pospalismy, oj nic....ale ja wiem ze to na zabki bo wypatrzylam oba sety gornych dwojek i trojek po jednej i drugiej stronie....Jak nie bylo nic tak nie bylo a teraz wszystkie naraz. Biedactwo moje. Juz wczoraj podejrzany byl po nie chcial zbytnio jest a on raczej nie lubi sobie krzywdy glodem robic:rofl2:, no ale coz, moze do swiat bedzie mial z glowy....

reklama
A ja używam małrmu Bay Orajel ale nie codziennie a jak już to góra 3 razy na dobę jak ejst w ulotce i daje troszkę......jaka to ilosć trzeba dać zeby do gardła poszło........daję sie ziarnko grochu
podobno wystarczy odrobina przeniesiona na slinie. Wiesz, dziecko przelyka to zawsze cos z ta slinka sie dostanie...ja bylam w szoku jak to przeczytalam bo wprawdzie moim mlodszym nigdy nie podawalam bo jakos nie bylo takiej porzeby ale za to ten najstarszy uzywal na porzadku dziennym. :baffled:

reklama
Hehe, Loola niezły wózek :D
Ja mam Quinny Speedi i jestem średnio zadowolona, chociaż prowadzi się go idealnie... Nie ma pionu oparcia i Ada się wścieka, że siedzieć nie może, tylko takie półleżenie... Co prawda ostatnio radzimy sobie poduszką, ale nie po to kurcze tyle pieniędzy się wydaje, żeby kombinować potem. ;/ No i mały kosz jest, a ja czasami sobie do pobliskich sklepów wyskakuję i mam problem z transportem tego wszystkiego... Te wszystkie lekkie spacerówki są b. fajne, aleja muszę mieć pompowane koła (te pianki i plastiki się na okolicznych chodnikach i drogach niewygodnie prowadzi) - a na allegro większość to właśnie pianki i takie malutkie kółeczka maja... :|

Do góry