Czsc z rana ja posprzątałam Amelka w nocy spokojna jadła dopiero o 6 i teraz znowu spi(kochane dziecko).Przywiozłam wczoraj jabłuszka i bede kładła jeszcze jade na rynek po południu po wisnie i ogórki ,czeka mnie robota wieczorem.Mąż dzis na 4 rano do pracy pojechał wiec bedzie szybciej w domku.Spadam pomyc slojki to bede miec mniej pracypotem.
reklama
21kasia21
mamcia N&N :)
witamy z ranka
dzisiejsza noc juz lepsza bo nicolka budzila sie tylko 3 razy a nie co godzine;-) chyba rosnie jej kolejny zabek, tym razem na gorze i takie to butki :-)
jeju tak mi troche pogryzla piers, ze mnie strasznie boli jak karmie, a tu z butelki to sie nawet nie czepi mleczka, kupilam oslonki ale tak samo nici z picia z oslonka na brodawce no i sie musze meczyc troszke
dzisiejsza noc juz lepsza bo nicolka budzila sie tylko 3 razy a nie co godzine;-) chyba rosnie jej kolejny zabek, tym razem na gorze i takie to butki :-)
jeju tak mi troche pogryzla piers, ze mnie strasznie boli jak karmie, a tu z butelki to sie nawet nie czepi mleczka, kupilam oslonki ale tak samo nici z picia z oslonka na brodawce no i sie musze meczyc troszke
Anja78
matka superstar
Zwazylam Nadusie -10.2 kg
Mam nadzieje,ze moja waga bardzo, bardzo sie myli bo inaczej we wtorek na badaniu moze nie byc tak wesolo
Straszny upal, chce pojechac nad morze a obsrane za przeprszeniem wczoraj krzeselko samoch. sie suszy
Mam nadzieje,ze moja waga bardzo, bardzo sie myli bo inaczej we wtorek na badaniu moze nie byc tak wesolo
Straszny upal, chce pojechac nad morze a obsrane za przeprszeniem wczoraj krzeselko samoch. sie suszy
G
goscinnie
Gość
Ania o q..wa. Mała wazy dokładnie tyle ile powinna mając rok. Dla pocieszenia mojego kolegi syn wazył w 10 miesiacu 11 kg a w 15 miesiacu 9,5 kg. Schudł jak zaczoł chodzić. Tak samo było z corką znajomej. Klaudia wazyła 11 kg w 11 miesiącu a teraz tyle samo mając 16 miesiecy i tez zaczeła tracic szybko kg jak tylko zaczeła raczkowac.
natka86
mamusia Zosieńki
Ja już wolę że mały ciągnie smoka niż miałby ssać kciuk.Chociaż w nocy jest to kłopotliwe.
Zosia ssie kciuka i nie musze latać bo sama nim trafia bo buzi
chociaż jak uśnie to go wypluwa,ale zdarza sie ze nie
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
DZIUBUŚ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA... POWODZENIA
3MAMY Z JULKIEM KCIUKASY
hejka Kochane, ja dzis mialam noc luzik, tzn raz budzil sie na jedzenie, a nie jak ostatnio co 3 h- ale i tak wole to niz to jakzamartwialams ie czemu On nie je....
u nas do d...pogoda i nici narazie z pola, a ja w domu juz wysiadam, bo Julek jet przzwyczajony,ze caly dzien na polku...
mam nadzieje,ze sie rozpogodzi w koncu....
dzis jade po wpis z prawa podatkowego- dowiem sie co dostałam, ale mam nadzieje,ze git bedzie...
jedna poprawka na wrzesien ale ze mna 130 osob- a jest nas 270 czyli prawie polowe usadzila
Julek teraz zasnal, a ja jestem taka wykonoczna,ze chyba sie poloze kolo niego...
buziaki i milego dnia
i wklaejam Julka zdjecia, bo dawno tego nie robiłam... buziole
3MAMY Z JULKIEM KCIUKASY
hejka Kochane, ja dzis mialam noc luzik, tzn raz budzil sie na jedzenie, a nie jak ostatnio co 3 h- ale i tak wole to niz to jakzamartwialams ie czemu On nie je....
u nas do d...pogoda i nici narazie z pola, a ja w domu juz wysiadam, bo Julek jet przzwyczajony,ze caly dzien na polku...
mam nadzieje,ze sie rozpogodzi w koncu....
dzis jade po wpis z prawa podatkowego- dowiem sie co dostałam, ale mam nadzieje,ze git bedzie...
jedna poprawka na wrzesien ale ze mna 130 osob- a jest nas 270 czyli prawie polowe usadzila
Julek teraz zasnal, a ja jestem taka wykonoczna,ze chyba sie poloze kolo niego...
buziaki i milego dnia
i wklaejam Julka zdjecia, bo dawno tego nie robiłam... buziole
Załączniki
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
Anja ja tez ostatanio wazylam Julka i wazy ok 9 kg... nie ktorzy mowia ,ze z niego grubasek, ale nie przejmuje sie tym i Tobie tez razdze to olac, tak jak Albi pisala , zobaczysz jak Oni szyciutko zrzuca to jak tylko beda sie wiecej ruszac;-)
reklama
21kasia21
mamcia N&N :)
Dziubuś i Jooaasiu "nie wystarczy pokochać,trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie".Więc w dniu zaślubin życzę by życie Wam dało wszystko, co w darze dać może, szczęścia, pogody, radości, razem z uśmiechem wieczystej miłości.
Załączniki