reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc wam kobitki, jestem paaaaaadnieta !!! moj syn w nocy budzil sie tylko 5 razy
!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ledwo zyje, J pracuje do 18 (12h) panie strzez mnie bo ..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aOLA swietne to bylo , przynajmniej to mi sie podobalo bo ostatnio nie mam na nic ochoty a jeszce moj syn do prowadza mnie do szefskiej pasji !!! teraz rozrabia w lozeczku z zabawkami a ja ledwo zyje, zostawie go na chwile i ide pod prysznic ! bo na lezenie w wannie mialam czas wczoraj wieczorem !!!

aaaa Maksik swietny jest, i baaardzo do mamusi podobny (tak mi sie wydaje)

reklama
Swietne zdiecia ja własnie też mam w wannie i niewiedziałam czy zamiescic a teraz chyba zrobie tak jak ty to zrobiłaś.

Aga Wikuś jest świetny..nie no te jego miny mnie rozbrajają. Boss taki :-D
A Maksiu też uroczy i ślicznie się uśmiecha.

Kurde nie wiem co się dzieje z pępkiem Kubusia. BArdzo ma czerwony i taki dziwny :confused: Jakby się paprał... ale od czego skoro dawno dawno sie zagoił:baffled:
Kurde żeby to nie była jaka przepuklina pępkowa..ale raczej nie....

Ola- swietne, myslam ze sie posikm ze smiechu...
Ja tez dzis w nocy miałam jazde- maly obudzil sie najpierw o 12 a pozniej o 4. jak sie o tej 4 obudzil za diabla nie chcial zasnac. usmiechal sie, plul, jednym slowem swietnie sie bawil....
A ta pogoda dzis do bani. teraz nie pada ale cos czuje ze jak za pol godz bede chcialal wyjsc to zacznie lac!!!!
AAAA i wczoraj dowiedzialam sie ile biora nianie we wrocłąwiu- za godzine!!! (10-12 zeta) KUr.....mac!!!!Przeciez jak przelicze to wychodzi ponad dwa kafle!!!Chyba sama zostane niania

asia no drogo jak diabli !!! to ja pojde w twoj slady, mozeci mi wasze pociechy podrzucac ALE DOPIERO JAK IM WYJDA WSZYSTKIE ZĘBY :-D :-D ;-D
u nas tez leje ale mam to w nosie jade do kumpeli z ktora lezalam w szpitalu.

Wikus nie chce sie usmiechac do zdjec jak Maksik i inne maluchy :-( wiec musze robic z zaskoczenia :-)

Ewus przemyj mu spirytusikiem jak masz moze sie zadrapal jak nie widzialas, i do lekarza idz... pewnie to nic takiego ale jak cos sie dzieje to idz,

Witam przy kawusi.U mnie wieje strasznie chciałam wyjść z małym na spacer ale się już teraz zastanawiam bo naprawdę wiatrzycho straaasne.Chociaż jak wyszłam na balkon to nie było zimno.

Dzien dobry przy kawce :) Kawa czy herbata? :-D

Pogoda rzeczywiscie kiepska....Ale wczoraj tez tak bylo a ostatecznie nie padalo.Asiu nawet nie wiedzialam,ze tak duzo biora nianie.Ja mam cudowna sasiadke,ktora bedzie sobie u nas dorabiac tylko do emerytury.I bedzie zostawac z mala ale dopiero od przyszlego roku bo teraz sie zajmuje inna dziewczynka.W kazdym razie mamy wieeelkie szczescie bo to aniol a nie kobieta.I do tego nie bedzie z nas zdzierac!Mama mojej przyjaciolki zreszta :tak:

My czekamy na powrot tatyZaraz malizne opuszczam i ide pod prysznic.Rozloze jej mate edukacyjna.Nie widziala jej z miesiac czasu to moze sie zainteresuje? :-) Mam nadzieje.A jak nie to niech sie rozbija po pokoju.Juz swietnie raczkuje-w sensie przemieszczania sie do tylu :-):tak: A do przodu to tylko pelza stylem "na dzdzownice" :-D

reklama
Kochane nie mam pojęcia co się u Was dzieje, przyznaje bez bicia, nie mam czasu nadrabiać, jutro wielki dzień, a ja spanikowana totalnie!! chciałabym Was wszystkie zaprosić na ślub i miec Was przy sobie!! żegnam się z Wami na parę dni, będę jak się to całe ślubne zamieszanie skończy!! trzymajta kciuki jutro o 18.00!!!!!!!!!!!! paaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry