reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Kami my wyjeżdżamy w sobotę w okolice Węgorzewa:tak::tak::tak:a do miasta mamy zamiar wpadać na jakieś obiadki i na zakupy
Widzę, ze jeteś też z mojego rocznika
Paulinek mi też się marzy być w ciąży.............ale tylko w ciąży
Ile waży Thomas?Bo moj Oli już 4640 ale coż cieżko mu sie tyje.Ma prawie 7 miesięcy a od urodznia przytył 2, 5 kg

Thomas wazy juz 6700 i 65 cm, zaczyna byc z niego kawal chlopa i tez zauwazylam ze rosnie skokowo - widze po ciuchach najpierw sa dlugo zaduze i nagle robia sie za male.
Estera na filmikach wcale nie widac ze twoj Olis taki malutki. I jak fajnie patrzy sie w obiektyw. T robi sie taki strasznie powazny jak chce mu zrobic zdjecie, dlatego czasami trzeba sie niezle nagimnatykowac zeby zrobic taka usmiechnieta fotke.

Jestem jestem ale jak wczesniej pisałam jutro cały dzien maluje u mamusi i niewiem jak was doczytam a w sobote na impreze też do mamusi jak pomalujemy.Chciałam wam pokazać strone Lina Medina - najmłodsza matka świata ale niewiem czy wejdziecie na te strone jak nie to w 7,8,latkach w temacie mastrubacja jest zamieszczony link .Jak to zobaczyłam i przeczytałam to ciarki mi po plecach przeszły.

A mój głodomorek znów mleko pije mąż jej daje a o 7 pila 120 chyba mało miała.A mam do was pytanko z telefonu komórkowego też można zdiecia zamieścić jak tak to napiszcie jak to zrobić i co oprócz telefonu jest potrzebne.Ja też chce sie pochwalić moimi dziewczynkami(może mężusiem he he)one są takie słodkie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry