w takich krociutkich odstepach i robie wtedy 3 wdechy i wydechy, nie chodze na aerobik juz to w domu staram sie troszke tak jak na cwiczeniach, moj tez chyba nigdy nie bedzie plaski ale walcze z tym moze sie uda, ja tez mialam cc bo najpierw wywolywali i rozwarcie stanelo na 3 cm, potem jeszcze wody mi odeszly i glowka sie zle ulozyla i moja lekarka nie chciala mnie meczyc i zeby sie cos dziecku stalo to zapytala sie czy chce cc to sie zgodzilam bo juz z bolu wytrzymac nie moglam i balam sie ze jak nie mam juz wod to mi sie dziecko niedotleni
reklama
wszystkim jubilatom duzo usmiechu kazdego dnia!
Masiek to cudownie az Ci pozazdroscilam uwazam ze to najlepsza roznica miedzy dziecmi-ja mam tak z sisi ;-)az mnie przestraszylas z tym zastrzykiem bo o nim myslalam
Pumi ja nie wiem bo podobnie jak Pandi biore Cerazette i tylko po nim krwawilam raz 8 dni a pozniej 3....i na tym finito wiec nie wiem czy to @ byla...a fotencje cudne!
Nutka ciesze sie ze oki i tylko furagin przepisany
Monika nie pograzaj nas.....fajnie ze pamietalas -przypomnialas a Oskarek wie ze cioteczki go Kochaja jak inne dzieciaczki a jest nas tu "TROCHE" i nie sposob all zapamietac ....
Kama ale super!jak tylko dojdzie a dojdzie to w nia wskocz i pokaz foty
Agus masz buzi:* i juz sie usmiechnij;-)
Agne idzie dzis do PiP"a na zakupy to popatrze az mnie zszokowalas bo to dziwne banany sa niby od 6mc ....a w kaszce z bobovity tez mam ze po 4 czyli od 5 i mieszaja co od kiedy jest a moze chodzi o ilosci????sprawdz prosze;-)
Esti pokaz butki
Mili superowo ze waga spada i ze masz motywacje i cwiczysz!!!kopnij mnie w moje 4 litery bo tez by mi sie przydalo zwalczac ta oponke
Pandi wspolczuje.....nic przyjemnego jakies zabiegi
a wczoraj zaszalalam na zakupach i jednak kupilam sobie podklad z sephory ten regulujacy z filtrem 15 jest cudowny jestem happy ze w koncu moj ryjek jakos wyglada:-)Kubusio grzeczny chodz jak ma usnac to marudzi strasznie -nie wiem czy musi sie wyciszyc czy cos go wkurza....a apetyt ma ostatnio megasny:-)piekna pogoda chyba wmiare cieplo wiec jak sie obudzi je i lecimy na zakupy -oblukam te zarelko Agne;-)pozniej do pracy wiec pewnie juz nie zajrze wiec buziolki Kochane!!!a jutro zawitam po poludniu bo mam 1 zmiane
Masiek to cudownie az Ci pozazdroscilam uwazam ze to najlepsza roznica miedzy dziecmi-ja mam tak z sisi ;-)az mnie przestraszylas z tym zastrzykiem bo o nim myslalam
Pumi ja nie wiem bo podobnie jak Pandi biore Cerazette i tylko po nim krwawilam raz 8 dni a pozniej 3....i na tym finito wiec nie wiem czy to @ byla...a fotencje cudne!
Nutka ciesze sie ze oki i tylko furagin przepisany
Monika nie pograzaj nas.....fajnie ze pamietalas -przypomnialas a Oskarek wie ze cioteczki go Kochaja jak inne dzieciaczki a jest nas tu "TROCHE" i nie sposob all zapamietac ....
Kama ale super!jak tylko dojdzie a dojdzie to w nia wskocz i pokaz foty
Agus masz buzi:* i juz sie usmiechnij;-)
Agne idzie dzis do PiP"a na zakupy to popatrze az mnie zszokowalas bo to dziwne banany sa niby od 6mc ....a w kaszce z bobovity tez mam ze po 4 czyli od 5 i mieszaja co od kiedy jest a moze chodzi o ilosci????sprawdz prosze;-)
Esti pokaz butki
Mili superowo ze waga spada i ze masz motywacje i cwiczysz!!!kopnij mnie w moje 4 litery bo tez by mi sie przydalo zwalczac ta oponke
Pandi wspolczuje.....nic przyjemnego jakies zabiegi
a wczoraj zaszalalam na zakupach i jednak kupilam sobie podklad z sephory ten regulujacy z filtrem 15 jest cudowny jestem happy ze w koncu moj ryjek jakos wyglada:-)Kubusio grzeczny chodz jak ma usnac to marudzi strasznie -nie wiem czy musi sie wyciszyc czy cos go wkurza....a apetyt ma ostatnio megasny:-)piekna pogoda chyba wmiare cieplo wiec jak sie obudzi je i lecimy na zakupy -oblukam te zarelko Agne;-)pozniej do pracy wiec pewnie juz nie zajrze wiec buziolki Kochane!!!a jutro zawitam po poludniu bo mam 1 zmiane
Czesc Amelka identycznie ja wczoraj niechce spać pogoda sie u nas zrobiła ładna na wikent zapowiadają upał32 super nad wode pojedziemy.A co do pozbycia sie kilogramów to ja mam cho cho ale nigdy do szczupłych nienależałam ale postanowiłam wziąś sie za siebie i stosuje diete. A od wrzesnia zaczyna sie u nas aerobik raptem 5 metrów od domu dwa razy w tygodniu do swiąt bożego narodzenia wejde w rozmiar 40 może dam rade.
100 latek dla 6 miesieczniakow. Nie do wiary ze ten czas tak leci
Dziuba- to ile teraz wazysz? szybko ci waga spadla bo pamietam jak mialysmy prawie rowna. Ja nadal tkwie na 61 kilo i tych 6 dodatkowych nie moge zgubic
Czekam na te komisje od rehabilitacji i mam stresa
Dziuba- to ile teraz wazysz? szybko ci waga spadla bo pamietam jak mialysmy prawie rowna. Ja nadal tkwie na 61 kilo i tych 6 dodatkowych nie moge zgubic
Czekam na te komisje od rehabilitacji i mam stresa
pumi - nie jest jeszcze środek nocy i jesteś! ja ważę 57kilo wciąż i nie mogę dojść do 54
nie stresuj sie, na pewno będzie dobrze, ja w to ciągle wierzę że Dominiczka będzie całkowicie zdrowa!! daj znać koniecznie co powiedzieli!!
nie stresuj sie, na pewno będzie dobrze, ja w to ciągle wierzę że Dominiczka będzie całkowicie zdrowa!! daj znać koniecznie co powiedzieli!!
Dziewczyny wyszłam na spacerak i zaraz biegiem do domu jeny tyle takich małych robaczków jest że szok.Mała miałA różową czpeczke i cała była aż czarna ,u was też jest tyle?Pumi modle sie zawas żeby małą było wszystko ok.Aco tam waga nasza są warzniejsze sprawy,jak małej wykryto niedoczynnosc tarczycy to myslałam wtedy że moge być taka jak jestem tylko żeby mała była zdrowa.
reklama
e-stera
Fan(ka)
My w domku....nogi mi włażą w d......
Już po szczepieniu.............dzisiaj 5w1 i pneumokoki.Oli dzielnie to zniósł.zapłakał troszkę przy wkłuciu
29 sierpnia druga dawka pneumokoki i trzecia dawka WZW i do stycznia spokój:-):-):-)
Oli waży 4640g i mierzy sobie 62 cm.....dziwne, bo jak jak go w domu sama mierzyłam to wychodziło mi 67, 68 cm
Muszę obiad zrobić a mi sie nie chce
Już po szczepieniu.............dzisiaj 5w1 i pneumokoki.Oli dzielnie to zniósł.zapłakał troszkę przy wkłuciu
29 sierpnia druga dawka pneumokoki i trzecia dawka WZW i do stycznia spokój:-):-):-)
Oli waży 4640g i mierzy sobie 62 cm.....dziwne, bo jak jak go w domu sama mierzyłam to wychodziło mi 67, 68 cm
Muszę obiad zrobić a mi sie nie chce
Ostatnia edycja: