reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

masiek, Ale czad :-D Gratulacje! :-) :-) :-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH 6MIESIĘCZNIAKÓW :-)
My po spacerku w nosidełku, mała miała tyle wrażeń, że teraz leży i bez przerwy śpiewa ;-D

reklama
gratulacje dla przyszłej powtórnej mamusi.mój Tośko coś marudny dzisiaj.jakby mi dziecko podmienili.chyba mu dziąsełko dokucza bo palcem pociera i jęczy.może będzie ząbek pierwszy.byliśmy sobie na spacerku 2 godz a teraz Tosiek pójdzie już spać jeszcze tylko butla.a ja poczekam aż moje kochanie wróci nareszcie z pracy. miłego wieczoru życzymy wszystkim mamusiom i ich maluszkom.

Moja dzidzia usneła ide się położyć dość mam dzisiejszego dnia najpierw zamartwiałam sie co z małą apotem mała dała mi ładnie popalić.Dobranoc miłych snów i spokojnej nocy.

reklama
Do góry