reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej :-)
Młodej chyba ząbek idzie. Dziś przypadkiem dolne dziąsło 'zadźwięczało' podczas karmienia.... :-) Jest bieluchne, więc pewnie za parę dni coś z tego powinno być :-D Na dodatek wczoraj wykumała, że za pomocą łokci można uzyskać pozycję siedzącą w bujaczku ;-)
Pogoda jest taka sobie, raz pada, raz słońce i nie wiadomo co robić...

reklama
my juz w domku po spotkaniu z kumpela bylo super poszlysmy do praku ale zaczelo lac i musialysmy to przeczekac w kanjpie a potem do domu szybko i znowu zaczelo padac ta pogoda jest tragiczna raz tak raz siak.

Widzisz nutka wszystko ok jest :-)

Kama ale bedzie ci ladnie w niej a przyjsc napewno przyjdzie.

Mili odezwij sie do mnie jak bedziesz bo chce sie zapytac o ta Linee :-D

i oczywiscie wszystkiego naj naj dla JULKA i CELINKI :-*

Dziewczyny dzisiaj na poczekalni u lekarza zdębiałam siedziała obok mama z 2 miesiecznym bąblem i stawiała go na nogach swoich a on tak sie chwiał normalnie to szok,sadzała go na kolanach tak jak ja Amelke ale moja ma 6 miesiecy.Ajaka zadowolona była że tak ładnie nogami sie podpiera.Aja nic jej niepowiedziałam przeciesz to jej dziecko a nie moje.

no niektorym mamusom brak wyobrazni :no: ja za godzinke do szczepienia ciekawe ile wazy moj potworek :-) no i dzis jest moj lekarz na szczepieniu wiec spytam sie co z krzywica Karolka glowka zrobila sie juz prawie prosta wiec jestem dobrej mysli :tak:

wszytskiego najlepszego dla Kubusia, Juleczka i Celi.

Esti znowu podziwiam Oliśka. Boski. I widzę wyraźnie, że zaczyna się zaokrąglać.
Pumi fajna Dominisia.

pozdarwiam masieak, leoś i jeszcze ktoś:)

Masiek gratulacje to sie rodzinka powiekszy.A u nas bez zmian Amelka marudna dzisiaj jak jeszcze nigdy daje nam popalić spała przez cały dzień 20 minut (a ja wysiadam).

reklama
Dzisiaj byłam u ksiedza ,19 chrzest ,bo czekaliśmy na chrzestną z francji (siostra adasia)! 26 wesele pfffff muszę dać rade.!
Dziś mały dostał gotowana marchewke i ziemniaka mlaskał mlaskal aż sie zeżygał !
Dominisia cudna ,już taki pulpecik się robi!
Paznokietki super esti ja mam pomarańczowe!
Wszystkiego naj dla naszych solenizantów!!!!!!!!

Do góry