reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Chcialam tylko poinformowac, ze Paulina urodzila wczoraj o 17:47, porod zaczal sie samoistnie, nic nie wskazywalo ze cos jest nie tak. Wszystko odbylo sie silami natury i do tego bardzo sprawnie.

Mamusia czuje sie swietnie, mogla chodzic od razu w ten sam dzien, malenstwo lezy w inkubatorze wiekszosc czasu oddycha samodzielnie tylko jak sie zmeczy to mu pomagaja. Dzisiaj nie udalo sie zalozyc sady, ale beda probowac jutro. Maly jest silny wiec na pewno wszystko bedzie ok

Milego wieczoru zycze :-)

reklama
Ufffffff, my zakupów wróciliśmy, ale jestem zmęczona.
Helenko, wszystkie są cudne, ale te bluzeczki.............słodycz:-)
A stanik drogi,czy to firma Alles?Bo jeśli tak to u nas w szkole rodzenia sprzedają za 40zl.Więc mogę Ci kupić i wysłać gdybyś chciała:tak:
Myszorka, najważniejsze że z maleństwem w porządku;-)widać śpieszy mu się żeby zobaczyć Mikołaja:-).Ale masz jeszcze 3 tyg i na pewno zdazysz wszystko przygotować.2dni zakupów i będziesz miała wszystko kupione.My w ciągu kilku godzin kupiliśmy wszystko.Tym bardziej, że jesteś już doświadczoną mama i wiesz co kupować i masz swój sklep, w którym dużo rzeczy masz.
Więc głowa do góry, będzie ok:-)

dziękuję dziewczynki jesteście kochane
powolutku sie przyzwyczajam do mysli a... mama nadzieje że będzie dobrze

a moja teściowa jak sie dowiedziała??????? to skwitowała to na ślubie nie będziecie jednak dopieła swego!!!!!!!!!!!!!!!!!!(15-12 mieliśmy iśc na wesele kuzynki męża a i yak nie wiedząc o sytuacji która sie zdarzyła dzisiaj mówiliśmy że nie pójdziemy) co za jędza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jest mamusia kwietniowa:-)
Myszorka tylko bez paniki na pewno z najważniejszymi rzeczami zdążysz, dobrze, a teściową olej ciepłym..... nie ma jak wyczucie sytuacji

Znam Dr Remigiusza Raka, świetny specjalista, świetny lekarz i człowiek. Super się mną opiekował, podczas mojego pobytu w szpitalu pod koniec czerwca.

esterko my jak na razie powstrzymujemy się przed zakupami:-), ale już od grudnia zaczynamy szaleć.Mniej więcej wiemy już co chcemy, rodzinka też poinformowana co ma kupić.
Teściowie obiecali kołyskę. A na razie pomagam w przygotowaniach mojej przyjaciółce, bo w styczniu zostanę ciocią i pewnie część rzeczy czyt. ubranek itp. by po maluszku przejmiemy.
jak na razie dla Leonka kupiłam skarpetki i szczoteczkę do włosów.
No i chyba będę musiała wybrać się na zakupy dla siebie bo zaczyna mi brzuszko rosnąć a w dresiku cały czas przecież nie będę chodzić:-)

na liście aniołów jest dr. Dmochowski, który się nami opiekuje:tak:
anioł i cudotwórca, to dzięki niemu mogę cieszyć się moim bąbelkiem:tak:
szkoda, że szpital, z którego jest ostatnio jakoś mniej się stara....

reklama
Myszorka- najwazniejsze,że wszystko jest okej. A jesli urodzisz przed swietami to przeciez cudowna wiadomosc- bedziesz miala dzieciatko przy sobie i razem spedzicie swieta :-)
Kaczusia- dziekujemy z a informacje. Jesli bedzsiesz miala taka mozliwiosc to pozdrow serdecznie Paulinek od nas.
Wystraszyłam sie tym porodem Paulinek ale uspokiłam sie bo wszystko jest ok. Teraz to juz nie ma problemu jak sie wczesniak urodzi...Wiadomo,że najlepiej jak najdłuzej posiedzi w brzuszku ale jak sie urodzi w 7 miesiacu to w tych czasach nie jest juz tragedią;-)

Do góry