reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc wszystkim:-)
sylka to z katalogu QUELLE reklamuja sie akurat na tej stronie sa tez ubrania ciazowe
esti staniczki wychodza za 37 zl za szt tez w katalogu quelle
ja zamawiam juz pare lat ubrania z quelle i neckermana sa dobrej jakosci ubranka dzieciece sa trwale i mile i nie rozwlekaja sie po praniu jak szmaty a jesli chodzi o body to myslalam o tym w nocy i kupie obydwa kolory tylko w roznych rozmiarach zajzyjcie do katalogu sa tam slodkie ubranka i dla dziewczyn i chlopaczkow:tak:

reklama
Witam Was mamusie styczniowe;-).
Ubranka w quelle są śliczne ale niestety drogie:no:.
Z tej listy nagrodzonych i wyróżnionych szpitali mogę się uprzeć przy trzech (jeden tam gdzie mieszka moja mama, drugi koło teściów a trzeci w okolicy mojego miasta) ale niestety ten do którego sie wybierałam nie został uwzględniony:confused:.
Moja sąsiadka ciągle w szpitalu. Już 10 dni po terminie, a ona nadal bez szans na poród. Podali jej wczoraj oksytocynę i dalej zero postępu. Biedna, współczuję jej. Ona by już chciała cesarkę. zastanawiam się czy nie pospieszyła się z tym szpitalem (bo bardzo się niecierpliwiła) i teraz czeka tam zamiast w domu. Warunki - wiadomo - gorsze.

Pandora- masz racje z tymi cenami w quelle. bardzo ładne ale ceny sa dosc wysokie.
A z ta sasiadka- no 10 dni po terminie to juz sporo. Kurcze niech ja tną bo az tyle po terminie to tez niedobrze.
A mnie cos dzis kłuje w brzuszku:-(

Dziewczyny- czy wy sie orientujecie w jakiej gazecie jest dezis płyta z muzyka powazna dla dzieci. Tydzien temu byla i w tym tyg tez podobno ma byc

Jestem załamana moimi cukrami. Mam przez cały dzien super glimetrie a na czczo za wysoko i to jest bardzo nie dobrze. Mam nadzieje, ze przy najbliższej wizycie u diabetologa przepisza mi insulinę bo to najlepsze dla Dawidka, zeby my sie nic nie stało.

Albiniec- koniecznie musisz dowiedziec sie co masz robic. Najwazniejsze jest zebys nie popadala w stres. Pamietaj- wtedu cukier Ci sie podnosi;-)

PAULINEK SERDECZNIE GRATULACJE DLA WAS

aż nie wiem co napisać Trochę się wystarszyłam Ja dzis idę do lekarza więc zobaczymy

co do listy mam rozdwojonych to proponuje zrobić nowy wątek i niech go prowadzi któraś z dziewczyn z terminem na końcu Ja mam miec cc koło 10stycznia więc szybko znikne
(tak robiłyśmy na grudniówkach2005) Proponuje też zrobić liste tel żeby w razie czego napisać smska

Oto co dzisiaj dostałam od Instytut Pampers
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Oznaki przedwczesnego porodu[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=arial,helvetica]Pamiętaj, że jeżeli chcesz uprawiać te same ćwiczenia co przed ciążą, powinnaś zapytaj lekarza o to czy są one odpowiednie. [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=arial,helvetica]bóle i skurcze przypominające ból menstruacyjny[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=arial,helvetica]Ucisk i ból w pachwinie, w okolicach ud i dolnego odcinka kręgosłupa[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=arial,helvetica]Zwiększony wyciek z pochwy, różowawy lub brązowy lub w podobnym kolorze plamienie[/FONT][/FONT]

Ola- swietny pomysl z ta lista mam rozdwojonych...J amoge załozyc- tylko nie wiem jak:confused:
Albiniec- dzieki za info o tych oznakach. Ale kurcze troche sie nakreciłam. Wczoraj w nocy mialam taki bol jakby na okres. Nie mam co prawda plamienia ale mimo to niepokoje sie bo kregosłup tez mnie boli....
Za tydz ide do lekarza wiec sie zapytam co i jak

reklama
witajcie,

Albiniec będzie dobrze, 3mam kciuki:tak::tak::tak:

tak dobry pomysł tą druga listą:-):tak::tak::tak:
Asia ja tez się wczoraj przestraszyłam, ale bez zbędnej paniki dziewczęta bo zwariujemy.

Do góry