reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
Myszorka nie panikuj , ciesz się hihi,
gratulacje bedzie strzelec
najważniejsze że z dzidzią wszystko ok
gratulacje bedzie strzelec
najważniejsze że z dzidzią wszystko ok
sylka_k
mama styczniowa 2008
Pumi, Anja ale mnie rozbawiłyście opowiadaniami o swoich mężczyznach
mój to nawet przez sen mówi , żebym jakiś talerzy nie dźwigała, bo mi zaszkodzą,
a wczoraj jak się tylko ruszyłam, z boku na bok, lub jak syknę , ze mnie coś zaboli, ale nie specjalnie głośno to i tak się budzi i pyta co się dzieje. zaznaczam, ze ma lekki sen.
wczoraj jeszcze wyczuł jak idę wyłączyć telewizor to się obudził i powiedział , żebym tylko z pilota a listwę z tyłu on sam rano wyłączy, żebym się nie schylała, no powaga
jestem w szoku
oczywiście ma to tez złe strony, bo nigdzie nawet do sklepu samochodem nie mogę pojechać a jak się uprę odwiedzić koleżankę to mam tyle gadania, ze czuję sie jakby mi rodzice gadali hihihi
ale po Paulinku tez się przestraszyłam i koniecznie chociaż ciuszki muszę wszystkie kupic i uprać bo resztę jakby co to już mąż dokupi
mój to nawet przez sen mówi , żebym jakiś talerzy nie dźwigała, bo mi zaszkodzą,
a wczoraj jak się tylko ruszyłam, z boku na bok, lub jak syknę , ze mnie coś zaboli, ale nie specjalnie głośno to i tak się budzi i pyta co się dzieje. zaznaczam, ze ma lekki sen.
wczoraj jeszcze wyczuł jak idę wyłączyć telewizor to się obudził i powiedział , żebym tylko z pilota a listwę z tyłu on sam rano wyłączy, żebym się nie schylała, no powaga
jestem w szoku
oczywiście ma to tez złe strony, bo nigdzie nawet do sklepu samochodem nie mogę pojechać a jak się uprę odwiedzić koleżankę to mam tyle gadania, ze czuję sie jakby mi rodzice gadali hihihi
ale po Paulinku tez się przestraszyłam i koniecznie chociaż ciuszki muszę wszystkie kupic i uprać bo resztę jakby co to już mąż dokupi
donia76
Fanka BB :)
Myszorka ciesz sie bedziesz juz miała za soba wszysko i dzidzie przy sobie wazne ze wszysko ok
Mi zamontowali meble w kuchni wreszcie i chyba przesadziłam ze sprzataniem bo pobolewa mnie brzusio troche i troszke twardnieje. Dzisiaj pierwszy dzien luzu leze i odpoczywam
Mi zamontowali meble w kuchni wreszcie i chyba przesadziłam ze sprzataniem bo pobolewa mnie brzusio troche i troszke twardnieje. Dzisiaj pierwszy dzien luzu leze i odpoczywam
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Musze sie w koncu zglosic do doktorka i zobaczyc co ze mna!Myszorka glowa do gory!Bedzie dobrze!ja tez sie nastawiam na poznieszy termin ale jutro zaczynam 35 tydzien wiec na dobra sprawe za 2-3tygodnie tez juz sie moge rozdwoic i to powinnam przyjac bez zadnego zdziwienia...Paulinek wprawila mnie dzis w oslupienie.Jak sie rozejzalam po mieszkaniu(przypomne-totalne pobojowisko remontowe) to dopadla mnie nawet lekka panika.Dobrze,ze mezus w domku to przytulil i sprowadzil na ziemie.O nic sie nie martwic.Wszystko na jego glowie.I tak bedzie najrozsadniej ostatecznie z kupnem majtek jednorazowych dla mnie sobie poradzi przciez I z przescieradelkami do lozka.Jedno ma byc blekitne a drugie zolte.Cala filozofia...reszta jest!Ufff....
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
wlasnie wypralam reszte ubranek i posciel wypralam i wykrochmalilam jutro prasowanie a dzis posegregowalam 4 worki ubranek wg rozmiarow i plci i troche sie umeczylam teraz wszystko mnie boli:-(
Ale widze ze chyba juz niedlugo rozdwoi sie nastepna oj nie spieszcie sie
Ale widze ze chyba juz niedlugo rozdwoi sie nastepna oj nie spieszcie sie
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
chcialam zamowic z katalogu ale chce sie was poradzic chodzi o body bardziej podobaja mi sie te niebieskie Zobacz załącznik 58907a te drugie mniej Zobacz załącznik 58908 a bluzeczki zamowie napewnoZobacz załącznik 58910 co wy na to
sylka_k
mama styczniowa 2008
wszystkie są cudne helenko.:-)
ale osobiście te różowe dla mnie ładniejsze
podaj adres sklepu, bo mi sie strasznie podobają.
dobrej nocki życzę, uciekam spaciulka.
ale osobiście te różowe dla mnie ładniejsze
podaj adres sklepu, bo mi sie strasznie podobają.
dobrej nocki życzę, uciekam spaciulka.
reklama
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
a taki biustonosz i bialy w kaplecie za 70 zlZobacz załącznik 58911