reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Pumi, Anja ale mnie rozbawiłyście opowiadaniami o swoich mężczyznach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mój to nawet przez sen mówi , żebym jakiś talerzy nie dźwigała, bo mi zaszkodzą,:-D:tak:
a wczoraj jak się tylko ruszyłam, z boku na bok, lub jak syknę , ze mnie coś zaboli, ale nie specjalnie głośno to i tak się budzi i pyta co się dzieje. zaznaczam, ze ma lekki sen.:sorry2:
wczoraj jeszcze wyczuł jak idę wyłączyć telewizor to się obudził i powiedział , żebym tylko z pilota a listwę z tyłu on sam rano wyłączy, żebym się nie schylała, no powaga
jestem w szoku:szok::szok::szok::szok:

oczywiście ma to tez złe strony, bo nigdzie nawet do sklepu samochodem nie mogę pojechać a jak się uprę odwiedzić koleżankę to mam tyle gadania, ze czuję sie jakby mi rodzice gadali hihihi

ale po Paulinku tez się przestraszyłam i koniecznie chociaż ciuszki muszę wszystkie kupic i uprać bo resztę jakby co to już mąż dokupi

Myszorka ciesz sie bedziesz juz miała za soba wszysko i dzidzie przy sobie wazne ze wszysko ok
Mi zamontowali meble w kuchni wreszcie i chyba przesadziłam ze sprzataniem bo pobolewa mnie brzusio troche i troszke twardnieje. Dzisiaj pierwszy dzien luzu leze i odpoczywam

Musze sie w koncu zglosic do doktorka i zobaczyc co ze mna!Myszorka glowa do gory!Bedzie dobrze!ja tez sie nastawiam na poznieszy termin ale jutro zaczynam 35 tydzien wiec na dobra sprawe za 2-3tygodnie tez juz sie moge rozdwoic i to powinnam przyjac bez zadnego zdziwienia...Paulinek wprawila mnie dzis w oslupienie.Jak sie rozejzalam po mieszkaniu(przypomne-totalne pobojowisko remontowe) to dopadla mnie nawet lekka panika.Dobrze,ze mezus w domku to przytulil i sprowadzil na ziemie.O nic sie nie martwic.Wszystko na jego glowie.I tak bedzie najrozsadniej :-D ostatecznie z kupnem majtek jednorazowych dla mnie sobie poradzi przciez :-D I z przescieradelkami do lozka.Jedno ma byc blekitne a drugie zolte.Cala filozofia...reszta jest!Ufff....

wlasnie wypralam reszte ubranek i posciel wypralam i wykrochmalilam jutro prasowanie a dzis posegregowalam 4 worki ubranek wg rozmiarow i plci i troche sie umeczylam teraz wszystko mnie boli:-(
Ale widze ze chyba juz niedlugo rozdwoi sie nastepna oj nie spieszcie sie :-D:-D

wszystkie są cudne helenko.:-)
ale osobiście te różowe dla mnie ładniejsze:tak::tak:
podaj adres sklepu, bo mi sie strasznie podobają.:tak::tak::tak:

dobrej nocki życzę, uciekam spaciulka.

reklama
Do góry